berbatov tam aradığımız adam ama
1 -gelmez
2- çok yaşlandı artık çok kısa vade bir çözüm
3-getiremezler
Berbatov gelecegine sozlesmesi biten kalou yada drogba gelsin forvet icin kalou forvet oynuyabiliyor.
Dostum Premier Lig'den gelecek oyuncu sol kanat deniyor ben isim falan okumadim bi yerlerde ama tahminim Malouda.
Amrabat bizi Fatih Terim de onu cok istiyor bence o is coktan bitmistir sezon sonu imzalariz.
Serdar Aziz de biter umarim tam aradigimiz stoper. Zaten bu sene Fatih hoca genc yetenekli Türk futbolcu transferlerini cok yapacak.
Amrabat güzel olur fakat çok fazla izleyemediğim için pek bir fikrim yok hakkımda savaşçı bir oyuncu mu takım olarak yaptığımız pres'e , savunmaya vs. yardımcı olur mu ? Yoksa Keita gibi sadece hücum özellikleri mi var daha önceki yorumumdada alıntı yaptığım arkadaşın yazdığı gibi mi nasıl yani ? Bu arada Serdar Aziz gerçekten harika olur.Malouda konusunda bir fikrim yok.
Berbatov falan hikaye. Kevin Mirallas Oly'de oynuyor Ronaldinho'nun genç halinin forvete uyarlanmış türü resmen müthiş bir oyuncu. Riera , Sercan , Yiğit'e verdiğimiz parayla bu adamı alsaydık müthiş iş yapmış olurduk.
[YOUTUBE="_NmMJI2MDY4"]Kevin Mirallas - Night_Mare17 :P[/YOUTUBE]
Tamam Sercan konusunda kesinlikle haklısın keza Riera'da da öyle yabancı hakkımızı kullandığımız bir oyuncu için yeterli değil.Fakat Yiğit daha çok az forma şansı buldu devre arası katıldı takıma yetenekli ve genç bir arkadaşımız süratiyle dikkat çekiyor onu yabana atmamalıyız önyargılarımızdan vazgeçmeliyiz.Mirallas ise bildiğim tanıdığım bir oyuncu gerçekten çok iş yapar ayrıca genç.
berbatov takla ata ata gelir istanbula![]()
![]()
![]()
Kimi getirirlerse getirsinler yeter ki ruhuyla oynasın.Heyecansız bir oyuncu bu sistemde kesinlikle iş yapmaz.Fatih Terim işini biliyordur.
Hazar Buyuka
Galatasaraylilar'a gunun guzel haberini veriyorum. Sabri yeni sezonda Wolfsburg ile anlasabilir.
N'olur gitmesin.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Seneye transfer yapmıcan bütün paranı vercen David Luiz'e aslında adam tüm mevkilerde harika![]()
Şaka bi yana da bence Sabri ile sözleşmeyi uzatırlar gibime geliyor, ancak sürekli kulübüde olmak şartıyla.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sabri büyük ihtimal ile Wolfsburg ile anlaştı sözleşmesi uzatılmayacak.
yanliz sabri almanya liginde cidden is yapar uzaktan sut cekmeyi keserse..
sabri almanyada oynar , wolfsburgda eski gucune donucek gibi magaht ile iyi isler yapar umarim.
Yolu açık olsun.Eğer giderse inşallah iyi işler yapar Almanya'da![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Chivu haziran ayinda sozlesmesi bitcek 31 yasinda aslinda alsak iyi olur tecrubeli adam.
Tuncay'la takılırlar artık kardeş kardeş.
Bolton'da kiralık oynuyor Tuncay.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Culio geliyor sezon sonu.Oh sevindim bu habere.Riera'yı verelim Ordu'ya.Hatta Yiğit'i,Batdal'ı felanda verelim.
Orduspor'un sezon başında satın alma opsiyonu ile birlikte Galatasaray'dan kiraladığı Emmanuel Culio önemli açıklamalar yaptı.
Orduspor'un sezon başında satın alma opsiyonu ile birlikte Galatasaray'dan kiraladığı Emmanuel Culio, sezon sonu kesin olarak Galatasaray'a döneceğini açıkladı.
Golsüz berabere biten Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Arjantin'li futbolcu Emmanuel Culio, sezon sonunda kesinlikle Orduspor'dan ayrılacağını açıkladı. Sezon başında Galatasaray'da kiralık olarak Orduspor'a gelen ve satın alma opsiyonu Orduspor'da bulunan Culio, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile görüştüğünü ve kesinlikle Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti.
Önümüzde ki hafta deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak, "Bana kalsa Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim ama Orduspor için forma giyiyorum, oynamak zorundayım" diyen Arjantin'li futbolcu, sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini ilk kez kendi ağzından açıklamış oldu.
oynamasın daha iyi.Önümüzde ki hafta deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak, "Bana kalsa Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim ama Orduspor için forma giyiyorum, oynamak zorundayım" diyen Arjantin'li futbolcu, sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini ilk kez kendi ağzından açıklamış oldu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Riera , Baros , Yiğit , Sercan , Kazım , Pino , Batdal satılmalı. Bunlardan toplam 8 m elde etsek kardır. O pranın üstüne koyup ya yıldız bir forvet ya da sağlam kanatlar almalıyız.