UEFA AVRUPA LİGİ GRUP 1.MAÇI
SON DAKİKADA SEVO ÇIKANA KADAR İYİ GÖTÜRMÜŞTÜK MAÇI BERABERLİK ALSAK İYİ OLACAKTI.
UEFA AVRUPA LİGİ GRUP 1.MAÇI
SON DAKİKADA SEVO ÇIKANA KADAR İYİ GÖTÜRMÜŞTÜK MAÇI BERABERLİK ALSAK İYİ OLACAKTI.
şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi !!!![]()
Transferler güzel de Mehmet Topal transferinde kazıklanmışsın. Bir de hangi dizilişle oynuyorsun ?
Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
Kursağımızda kalıyorrrrr..
Söylesene bize hoca
Takım niye oynamıyorrrrrrr![]()
Başarılar besteleri görünce gaza geldim k.bakma![]()
Başarılar dilerim Quaresmayı göndermen iyi olmuş.
Gökhan Töre iyi bir oyuncu Anthony Annan da defansif ortasaha önerebilirimSerdar azizde yedek defans işini görür kolay gelsin.
Vayy Lazio'dan oyuncunu almışsın hemen abim :-D O değil de o nası bi kaleci öyle ya? Videosu mükemmeldi, keşke gerçekte de Türkiye'ye gelse de izleyebilsek. Maçlarına da alt oynarız, İddaa'da şansımız döner![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
iyi oluyo bend gaza geliyorum
mehmet transferi galiba oyle oldu 3-2-3-2
sgl kardeşim transfer sezonu kapandı ilersi için sıkıntı olursa ilgilenirim onlarla
bi tane dev lazımdı kumaşını bildiğimize yöneldim.... ya ben böle saçma transferler yapıyolar o paraları ziyan ediyolar o paraları bana versinler ne kanatlar ne kaleciler getiririm buraya bide youtubeden kawaguchi nin videosunu izle) kaleciler benim ilgi alanıma giriyo
SÜPER LİG 2.MAÇI
İKİ TARAFINDA BERABERLİĞİ HAKETTİĞİ BİR MAÇ OLDU
SÜPER LİG 3.MAÇI
BEKLEDİĞİMİZDEN RAHAT BİR MAÇ ÇIKARDIK
SÜPER LİG 4.MAÇI
ÇOK SIKICI Bİ MAÇTI GALATASARAYIN 10 KİŞİ KALMASINA RAHMEN OYUNU DOMINE EDEMEDİK
UEFA AVRUPA LİGİ GRUP 2.MAÇI
PEKTEMEK DEMEK GOLDEK BU GALİBİYETE AVRUPADA KESİN İHTİYACIMIZ VARDI
Galatasaray maçında 50 bin kişiden 40 bini uyumuştur kesin : )
...
Galibiyetler hep ev sahibi iken olmuş..Revizyon takıma çok iyi olacaktır, bütçe açısından da devre arasında takviye gerekirse transfer yapılabilir başarılar.
SÜPER LİG 5.MAÇI
BİZİM İÇİN ŞANSSIZ BİR MAÇ OLDU. ATINÇ GÜVENDİĞİMİZ GENÇ STOPERLERİMİZDEN BİRİ UMARIM İLERDE ÇOK KALİTELİ OLACAK.
SÜPER LİG 6.MAÇI
MUHAMMEDİN ÇOK ÇALIŞTIĞI BİR MAÇ OLDU. İKİ GOLÜDE PENALTIDAN BULDUK KAZANDIK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ.
LİGE İYİ BAŞLADIK DİYEBİLİRİM UMDUĞUMUZDAN DAHA İYİ GENÇLERLE İYİ İŞLER BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM
UEFA AVRUPA LİGİ GRUP 3.MAÇI
KALEMİZDE ERKEN GÖRDÜĞÜMÜZ GOLE CABUK CEVAP VERDİK AMA GERİSİNİ GETİREMEDİK ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇ OLDU