iyi oynuyoruz orta sahadaki iki oyuncuda aynı tip oyunca oyun alexin ayağına bakıyor biraz.
iyi oynuyoruz orta sahadaki iki oyuncuda aynı tip oyunca oyun alexin ayağına bakıyor biraz.
10. Dakikada Serdar Aziz'in golü ofsayt gibi gelmedi arkadaşlar, sizce ofsayt mi o pozisyon?
ilk yari 0-1 bitti alex yine cok guzel atti. genel olarak bakarsak maç ortada geçiyor birde macin baslarinda bursasporun bi ofsayt pozisyonu vardi sanki degildi gibi nese 2.ci yari umarim guzel mac olur
Maci dusuk kalitede izliyorum, o yuzden topun nereye gittigi pek gorunmuyor ama Alex orda topa vurduysa kesin gol olur dedim. Sezon biterken yine gollerine basladi Alex. Cok formda, bu adam olsa bir dert olmasa bir dertIzlemesi cok keyifli, gittiginde cok ozleyecez.
ofsayttı o pozisyon
Yok arkadaş Alex futbolu bırakmadan bize huzur yok... Olağanüstü bir adam. Onun seviyesinde oyuncu gelmedi, gelmezde.
Serdar Aziz'in pozisyonunda benimde kafamda soru işareti kaldı. Tamda çizgi üzerinde pozisyon, pasif ofsaytta bir Bursaspor'lu oyuncu hariç hepsi aynı hizada. Hakem doğru yer alamamış.
alex sen nasıl bir oyuncusun
Herneyse.. ikinci yarı daha farklı bir Bursaspor görürüz umarım.
banada ofsayt yok gibi geldi
Ofsayt pozisyonunu merak ettim, goruntuyu ekleyebilen olursa cok guzel olur.
Ofsayt pozisyonu çok ince. Yani tekrarına bakmama rağmen karar veremedim. Sanki azıcıkta olsa bir ofsayt var gibi. Ofsayt olsun/olmasın bizim bile tekrardan zor anlayacağımız pozisyonda hakemi eleştirmek yanlış olur.
Bence Emre ve Gökhan'ın oynamaması iyi oldu Trabzon deplasmanına dinç gidicez.Bu arada Alex nasıl bir adamsın ya... Ligin tartışmasız en iyi oyuncusu.Orhan'da bu maç kendini gösteriyor iyi bir yedek bence Orhan haksız elestiriler geliyor ama iyi bir yedek.
Nazara geldi Alex.Sabriliği tuttu.![]()
43 bin dişi kanarya var stadda.
helal olsun.
(/s)
Gol yemeden oyuna müdahale etmeyecez herhalde
...
Sestak'ın pozisyonunda Allah korudu desek yeridir heralde.
Bursanin top yine direkte patladi
Yobo oyundan düştü gol yemessek iyidir.
Böyle 3 puandan memnun olan Fenerbahçe'linin Fenerbahçe'liliğinden şüphe duyarım,çok teşekkürler Aykut Kocaman.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakemler artık daha dikkatli olsun orda Reto Ziegler'in eline çarptı birşey yok, Fenere olsa bal gibi penaltı olur.Her hafta aynı senaryo bıktık artık bunlardan.
En kötü senaryo böyle olur.
Bursasporun pozisyonu penaltimiydi arkadaslar ? sagolsun ligtv 1 kez bile gostermedi pozisyonu zieglerin eli açikti iste kolunami degdi omzunami bilmiyorum birsey diyemicem , mac cok vasat geçti bana gore 2 takimda ortada bir futbol ile oynadi tebrikler fenerbahce
Kazanılan 3 puan var. Evet güzel hoş. Peki oyundan kaç kişi memnun?
Her fırsatta Play-off var diyen Aykut Kocaman 5 puanlık fark ile Play-off'a girince biz bunu hesaplayamamıştık mı diyecek?
2 Senedir rahat izlediğimiz maçlar bir elin parmaklarını geçmez.
Göstermez arkadaş göstermez, büyük dedikleri takımlardan birinin aleyhine olsa 40 kere göstermişti. Penaltı da gitti, ofsayt nedeniyle golde... Yine iyi oyun yetmedi kazanmamıza, şu futbol şansı hiç mi yanımızda olmayacak... Sahada Emre ile Gökhan olsa bu kadar aciz kalmazdı Fenerbahçe ama şunu söylicem kimse de kızmasın gücenmesin, Alex olmasa şu toplanan puanın yarısını zor toplardı Fenerbahçe. Çok büyük oyuncu.
Biz Bursaspor'a karşı deplasmanda daha rahat oynuyoruz nedense kendi sahamızda zorlanıyoruz her maç.
3 puan ama oyun iç açıcı değil gerçi alıştık artık yapcak bişey yok .
Ziegler pozisyonunda elini içeri çekiyor bence penaltı değil ama tartışmaya açık .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz