Quote Originally Posted by martymcfly View Post
Evet hocam eskiden genie scout kullanırken farketmiştim bunları.
Transfer statustan kendi oyuncuma değer koymayı düşündüm ama bu sefer de oyuncu mutsuz olur mu diye tereddütlerim var. Beni satmak istiyor diye düşünebilir diye.
İşte bu zamanlar oyuncuyla sözleşme yenilemek için güzel zamanlar. Çok uçuk rakamlar isterse hiç oturmuyorum masaya, mızmızlanırsa da önce sahada kanıtla kendini, sonra konuşuruz gibi laflarla oyalıyorum ben Genelde işe yarıyor.

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
deneme amaçlı real madrid i alıp,çaykur rize spor ile hazırlık maçı ayarlardım.Tam kadro çıkardım real madrid i yedek felan sürmedim.Adamlarla zar zor 2-2 berabere kaldım.Bu nasıl iştir ehehehe Evet evet,kesin ben oynatamadım madrid i,taktiğim hatalı napayim dimi? komik olmuş 12.2.2
Eğer elinde kayıdı varsa maçın buraya koy, bir bakmak isterim ne yaptın, ne yapmadın Öyle süper taktik deha değilim ama inceleriz, bakarız vardır bir sebebi Alışılagelmişin dışında formasyonlarla oynarken bile çok sıkıntı çekmiyorum ben açıkçası. Forvetsiz 2-3-2-3'te denedim, 3-3-3-1'de denedim, 4-2-4'te denedim tam efektif kullanamasamda işime yarayacak sonuçlar çıktı genelde.