Sayfa 690 / 1204 İlkİlk ... 1905906406806886896906916927007407901190 ... SonSon
20,671 ile 20,700 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sivok değilmiydi bir ara Bursa'ya kiraya verilen ? Ben mi yanlış anımsıyorum? Bu adam Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda iyi bir stoper olabilir ama Galatasaray'ın hedefleri en azından Ünal Aysal'ın söyledikleri hedeflere bakılırsa Sivok bizim takımda oynaması gereken bir oyuncu değil Zaten Muslera-Melo-Eboue-Ujfalusi ve Elmander'le 5 yabancımız kesin. Eğer stoperde 6. yabancıyı alacaksak (ki ben 6. yabancının mutlaka kaliteli bir kanat olmasından yanayım) mutlaka Avrupa'da üst düzey bir stoper olmalı.
    hocam zapotochny di bursaya kiralık giden

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

berbatov tam aradığımız adam ama

1 -gelmez
    2- çok yaşlandı artık çok kısa vade bir çözüm
    3-getiremezler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Berbatov gelecegine sozlesmesi biten kalou yada drogba gelsin forvet icin kalou forvet oynuyabiliyor.

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Premier Lig'den olan oyuncu Berbatov sanırım eğer değilse kim bu konuda duyumlarınız var mı ?

Ambarat için görüşme yapıldığı kesin mi ?

Ayrıca yabancı sayısında sorun yaşayabiliriz ya yerli kanat oyuncu alacağız (Gökhan Töre) gibi ya da yerli forvet alacağız Elmanderin yanına aksi takdirde 7 yabancı oluyor ... (Muslera,Ujfa,Eboue,Melo,Elmander'in yerleri kesin zaten belki Ujfa'nın yerine Serdar Aziz yada Ömer Toprak gelirse yaşından dolayı kesilebilir o zaman 2 yabancı bir kanat bir forvet alınabilir.

Tamamen katılıyorum doğru tespit Melo'yu bırakacaklarını sanmıyorum çok büyük tepki görür ve alınması gerekiyor hem Melo'da kalmak istiyor.
    Dostum Premier Lig'den gelecek oyuncu sol kanat deniyor ben isim falan okumadim bi yerlerde ama tahminim Malouda.

Amrabat bizi Fatih Terim de onu cok istiyor bence o is coktan bitmistir sezon sonu imzalariz.

Serdar Aziz de biter umarim tam aradigimiz stoper. Zaten bu sene Fatih hoca genc yetenekli Türk futbolcu transferlerini cok yapacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Dostum Premier Lig'den gelecek oyuncu sol kanat deniyor ben isim falan okumadim bi yerlerde ama tahminim Malouda.

Amrabat bizi Fatih Terim de onu cok istiyor bence o is coktan bitmistir sezon sonu imzalariz.

Serdar Aziz de biter umarim tam aradigimiz stoper. Zaten bu sene Fatih hoca genc yetenekli Türk futbolcu transferlerini cok yapacak.
    Amrabat güzel olur fakat çok fazla izleyemediğim için pek bir fikrim yok hakkımda savaşçı bir oyuncu mu takım olarak yaptığımız pres'e , savunmaya vs. yardımcı olur mu ? Yoksa Keita gibi sadece hücum özellikleri mi var daha önceki yorumumdada alıntı yaptığım arkadaşın yazdığı gibi mi nasıl yani ? Bu arada Serdar Aziz gerçekten harika olur.Malouda konusunda bir fikrim yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Berbatov falan hikaye. Kevin Mirallas Oly'de oynuyor Ronaldinho'nun genç halinin forvete uyarlanmış türü resmen müthiş bir oyuncu. Riera , Sercan , Yiğit'e verdiğimiz parayla bu adamı alsaydık müthiş iş yapmış olurduk.

[YOUTUBE="_NmMJI2MDY4"]Kevin Mirallas - Night_Mare17 :P[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Berbatov falan hikaye. Kevin Mirallas Oly'de oynuyor Ronaldinho'nun genç halinin forvete uyarlanmış türü resmen müthiş bir oyuncu. Riera , Sercan , Yiğit'e verdiğimiz parayla bu adamı alsaydık müthiş iş yapmış olurduk.

[YOUTUBE="_NmMJI2MDY4"]Kevin Mirallas - Night_Mare17 :P[/YOUTUBE]
    Tamam Sercan konusunda kesinlikle haklısın keza Riera'da da öyle yabancı hakkımızı kullandığımız bir oyuncu için yeterli değil.Fakat Yiğit daha çok az forma şansı buldu devre arası katıldı takıma yetenekli ve genç bir arkadaşımız süratiyle dikkat çekiyor onu yabana atmamalıyız önyargılarımızdan vazgeçmeliyiz.Mirallas ise bildiğim tanıdığım bir oyuncu gerçekten çok iş yapar ayrıca genç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam Sercan konusunda kesinlikle haklısın keza Riera'da da öyle yabancı hakkımızı kullandığımız bir oyuncu için yeterli değil.Fakat Yiğit daha çok az forma şansı buldu devre arası katıldı takıma yetenekli ve genç bir arkadaşımız süratiyle dikkat çekiyor onu yabana atmamalıyız önyargılarımızdan vazgeçmeliyiz.Mirallas ise bildiğim tanıdığım bir oyuncu gerçekten çok iş yapar ayrıca genç.
    Yiğit'e lafım yok ama Mirallas'ı alabilirdik işte onu almasak para ekleyip

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Yiğit'e lafım yok ama Mirallas'ı alabilirdik işte onu almasak para ekleyip
    Evet olabilirdi fakat bu oyuncuyu tanıkdıklarından bile şüpheliyim scout ekibimizin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet olabilirdi fakat bu oyuncuyu tanıkdıklarından bile şüpheliyim scout ekibimizin.
    Oly ile hazırlık maçında bizi gol atan elemen bu

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Oly ile hazırlık maçında bizi gol atan elemen bu
    Evet biliyorum.Maçın başındaydı gol sanırım atılan ara pası güzeldi Mirallas'da iyi koştu güzel tamamladı kumaşının kaliteli olduğu belli FT gibi bir terzinin elinde çok iş yapar.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

berbatov takla ata ata gelir istanbula

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kimi getirirlerse getirsinler yeter ki ruhuyla oynasın.Heyecansız bir oyuncu bu sistemde kesinlikle iş yapmaz.Fatih Terim işini biliyordur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hazar Buyuka

Galatasaraylilar'a gunun guzel haberini veriyorum. Sabri yeni sezonda Wolfsburg ile anlasabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

N'olur gitmesin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seneye transfer yapmıcan bütün paranı vercen David Luiz'e aslında adam tüm mevkilerde harika

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Wolfsburg kulübünün derdi neymiş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şaka bi yana da bence Sabri ile sözleşmeyi uzatırlar gibime geliyor, ancak sürekli kulübüde olmak şartıyla.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Sabri büyük ihtimal ile Wolfsburg ile anlaştı sözleşmesi uzatılmayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yanliz sabri almanya liginde cidden is yapar uzaktan sut cekmeyi keserse..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sabri almanyada oynar , wolfsburgda eski gucune donucek gibi magaht ile iyi isler yapar umarim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yolu açık olsun.Eğer giderse inşallah iyi işler yapar Almanya'da
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chivu haziran ayinda sozlesmesi bitcek 31 yasinda aslinda alsak iyi olur tecrubeli adam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay'la takılırlar artık kardeş kardeş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Tuncay'la takılırlar artık kardeş kardeş.
    Tuncay Bolton'da değil mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bolton'da kiralık oynuyor Tuncay.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Culio geliyor sezon sonu.Oh sevindim bu habere.Riera'yı verelim Ordu'ya.Hatta Yiğit'i,Batdal'ı felanda verelim.

Orduspor'un sezon başında satın alma opsiyonu ile birlikte Galatasaray'dan kiraladığı Emmanuel Culio önemli açıklamalar yaptı.

Orduspor'un sezon başında satın alma opsiyonu ile birlikte Galatasaray'dan kiraladığı Emmanuel Culio, sezon sonu kesin olarak Galatasaray'a döneceğini açıkladı.

Golsüz berabere biten Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Arjantin'li futbolcu Emmanuel Culio, sezon sonunda kesinlikle Orduspor'dan ayrılacağını açıkladı. Sezon başında Galatasaray'da kiralık olarak Orduspor'a gelen ve satın alma opsiyonu Orduspor'da bulunan Culio, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile görüştüğünü ve kesinlikle Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti.

Önümüzde ki hafta deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak, "Bana kalsa Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim ama Orduspor için forma giyiyorum, oynamak zorundayım" diyen Arjantin'li futbolcu, sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini ilk kez kendi ağzından açıklamış oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Önümüzde ki hafta deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak, "Bana kalsa Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim ama Orduspor için forma giyiyorum, oynamak zorundayım" diyen Arjantin'li futbolcu, sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini ilk kez kendi ağzından açıklamış oldu.
    oynamasın daha iyi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riera , Baros , Yiğit , Sercan , Kazım , Pino , Batdal satılmalı. Bunlardan toplam 8 m elde etsek kardır. O pranın üstüne koyup ya yıldız bir forvet ya da sağlam kanatlar almalıyız.

Mesaj Yetkileri