1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Haftalardir giki cikmayan Culio'nun "ben GS'ye donecegim" aciklamasini tam da GS macindan once yapmasi transfer sikesi degil tesaduftur!

Nedim Türkmen üzerine düşeni yaptı; Culio, Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bırakıldı.

Üstte twitterda daha olay olduğu gibi çıkan yorumlar bitaneside 12 numara.Birde oturup düşünüp yazılsa daha iyileri neden çıkmasın.
    Önce Amrabat, sonra Necati, sonra Yiğit, şimdide Culio.

Bu kadar tesadüf olunca insan haliyle bir şeyler yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Önce Amrabat, sonra Necati, sonra Yiğit, şimdide Culio.

Bu kadar tesadüf olunca insan haliyle bir şeyler yazıyor.
    Tamam şike yapıyoruz Tff ve hakemlerde bizi koruyor.Yoksa bu durumda olmazdık.Nede olsa şikenin meşru olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Problem?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam şike yapıyoruz Tff ve hakemlerde bizi koruyor.Yoksa bu durumda olmazdık.Nede olsa şikenin meşru olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Problem?
    Şike yaptığınızı iddaa etmedim. Twitter'da geçen konuşmaları da ben yazmadım. Sadece yazılma sebebini söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Şike yaptığınızı iddaa etmedim. Twitter'da geçen konuşmaları da ben yazmadım. Sadece yazılma sebebini söyledim.
    Hepsi oraya bağlanıyor sonuçta illa şike yaptınız demene gerek yok.Bu transferler tesadüf mü? ne demek.Oyuncuları ayartıyosunuz demek.E oda bir nevi şike yapıyosunuz la aynı kapıya çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepsi oraya bağlanıyor sonuçta illa şike yaptınız demene gerek yok.Bu transferler tesadüf mü? ne demek.Oyuncuları ayartıyosunuz demek.E oda bir nevi şike yapıyosunuz la aynı kapıya çıkıyor.
    Ben bunu demedim. Sadece peş peşe olanları söyledim. Yazılma sebebi de bundandır dedim.

Mesaj Yetkileri