Sayfa 117 / 578 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
3,481 ile 3,510 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by byariff View Post
    haha "Merhaba, nasılsın, iyimisin diyor cocuga muslera

http://s1.directupload.net/images/120322/9vmnruad.swf
    Muslera ya Telaffuzu da iyiymiş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elmander'in yokluğunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyordum ama yanılmışım.Elmander ayrı bir şey.Adamın her hareketi yarar.Elmander iyi oynarsa bütün takım iyi oynuyor.Zaten kötü oynadığı bir maç yok.İnşallah bir daha sakatlık yaşamaz.Forvet hattındaki Baros-Elmander ikilisini özledim şahsen.Play-off'ta umarım bu ikili iyi işler yaparlar.Baros'un acilen toparlanması lazım.Çok önemli bir döneme giriyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu takım şampiyon olacak , olacak engellemeye çalışşalar da olacak. Helal olsun sana Melo efsane olma yolunda ilerliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beyler Ordu maçına gitmeyi düşünüyorum.Biletler hangi gün çıkar satışa

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bu takım şampiyon olacak , olacak engellemeye çalışşalar da olacak. Helal olsun sana Melo efsane olma yolunda ilerliyor.
    kim engellemeye çalışsın ki sizi?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Rakipler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mesela yukarıdaki resimde Galatasaray'lı futbolcular hariç kim varsa onlar olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Atletico Madrid
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Güvenlik görevlileri
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Puan kaybederken hakemler, federasyon engelliyor. Aşamadık bu düşünceyi hala. Herkes kendince mağdur. Doğru olan hakemlerimiz kötü. Yanlış kararlar veriyorlar sıklıkla. Yukarıdaki fotoğrafta hakem forması giyen kişi aynı maçta Galatasaray lehine de yanlış kararlar verdi. Galatasaray aleyhine karar verince Galatasaray'ı engellemek istiyor ama Galatasaray lehine verince Trabzonspor'u engellemiş olmuyor. Sonra da objektifiz, standart farkımız var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu maç Emre Çolak müthişti takım o oynayana kadar onun ayağına baktı.

@di canio bizim lehimize yanlış karar verdiği bir pozisyonu örnek olarak gösterir misin ? hakem bizi gol pozisyonlarına girerken doğradı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yalnız bu maç Emre Çolak müthişti takım o oynayana kadar onun ayağına baktı.

@di canio bizim lehimize yanlış karar verdiği bir pozisyonu örnek olarak gösterir misin ? hakem bizi gol pozisyonlarına girerken doğradı.
    Senin için yok işte. Anlatmaya çalıştığım da bu. Sen taraftarsın, tarafsız gözle bakamıyorsun. Ben de aynıyım, bu forumdaki birçok kişi de bu durumda. Tarafsız olmaktan uzağız. Aleyhimize en ufak birşeyde birileri bizi katletmeye çalışıyor diye feveran ediyoruz. Trabzonspor taraftarlarına sor. Onlar da eminim hakemden şikayetçilerdir. Geçen hafta Fenerbahçeliler de şikayetçiydi, onlarca Fenerbahçe'yi doğradığı düşünülüyordu hakemin. Galatasaraylılar tarafından da aynı şeyin kendilerine karşı yapıldığını düşünüyorlardı. Hakemlerimiz kötü. Galatasaray lehine de yanlışlar, Trabzonspor lehine de yanlışlar yaptılar. Her maçta her takım için yaptıkları gibi. Melo'nun, Eboue'nin Fatih Terim'in Selçuk'un itirazlarını farklı bir forma üzerlerindeyken kendi maçınızda görseniz 2-3 kez atılmalı dersiniz. Kendi futbolcunuz olduğu için efsane olduğunu dşünmektesiniz. Fatih Terim'in saha kenarında hakemlere yaptıkları tribüne gönderilmesini gerektirirdi bence. Ama olmadı diye hakem Galatasaray'ı kolluyor mu demem lazım?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sezon sonunda Galatasaray'a donmek istedigini ifade eden oyuncumuz Emmanuel Culio, Orduspor yonetimi tarafindan kadro disi birakildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

En iyisi oldu. Maçta kötü oynasa hemen felaket senaryoları yazılacaktı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aynen iyi oldu kadro disi kalmasi kotu oynasaydi bilerek oynamadi diyeceklerdi medyanin dilinden dusmucektik..)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şimdide bir sürü şey yazılacak senaristler için gün doğdu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

En iyisi hiç konuşmayıp oyununa bakmasıydı bence.Her işte bir hayır vardır neyse.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Haftalardir giki cikmayan Culio'nun "ben GS'ye donecegim" aciklamasini tam da GS macindan once yapmasi transfer sikesi degil tesaduftur!

Nedim Türkmen üzerine düşeni yaptı; Culio, Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bırakıldı.

Üstte twitterda daha olay olduğu gibi çıkan yorumlar bitaneside 12 numara.Birde oturup düşünüp yazılsa daha iyileri neden çıkmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Haftalardir giki cikmayan Culio'nun "ben GS'ye donecegim" aciklamasini tam da GS macindan once yapmasi transfer sikesi degil tesaduftur!

Nedim Türkmen üzerine düşeni yaptı; Culio, Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bırakıldı.

Üstte twitterda daha olay olduğu gibi çıkan yorumlar bitaneside 12 numara.Birde oturup düşünüp yazılsa daha iyileri neden çıkmasın.
    Önce Amrabat, sonra Necati, sonra Yiğit, şimdide Culio.

Bu kadar tesadüf olunca insan haliyle bir şeyler yazıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hehe culioyu ayarttik beyler çaktirmayin

"Culio, dünkü Gençlerbirliği maçının ardından yayıncı kuruluşa sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini söylemiş. Bunu söylemeye hakkı yok."

Türkmen, "Hiçbir futbolcu Orduspor'dan üstün değildir. Bugün sözleşmesini feshediyorum. Galatasaray'a da yazı göndereceğim ve opsiyonu kullanmayacağımızı bildireceğim" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Önce Amrabat, sonra Necati, sonra Yiğit, şimdide Culio.

Bu kadar tesadüf olunca insan haliyle bir şeyler yazıyor.
    Tamam şike yapıyoruz Tff ve hakemlerde bizi koruyor.Yoksa bu durumda olmazdık.Nede olsa şikenin meşru olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Problem?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam şike yapıyoruz Tff ve hakemlerde bizi koruyor.Yoksa bu durumda olmazdık.Nede olsa şikenin meşru olduğu bir ülkede yaşıyoruz.Problem?
    Şike yaptığınızı iddaa etmedim. Twitter'da geçen konuşmaları da ben yazmadım. Sadece yazılma sebebini söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Şike yaptığınızı iddaa etmedim. Twitter'da geçen konuşmaları da ben yazmadım. Sadece yazılma sebebini söyledim.
    Hepsi oraya bağlanıyor sonuçta illa şike yaptınız demene gerek yok.Bu transferler tesadüf mü? ne demek.Oyuncuları ayartıyosunuz demek.E oda bir nevi şike yapıyosunuz la aynı kapıya çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepsi oraya bağlanıyor sonuçta illa şike yaptınız demene gerek yok.Bu transferler tesadüf mü? ne demek.Oyuncuları ayartıyosunuz demek.E oda bir nevi şike yapıyosunuz la aynı kapıya çıkıyor.
    Ben bunu demedim. Sadece peş peşe olanları söyledim. Yazılma sebebi de bundandır dedim.

Culio Playoff'larda oynayabilecek mi eger dönerse ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hayir Oynuyamiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

burası tesadüfler ülkesi bu tip şeylere alışmamız lazım

Bi ara kiralanan oyuncular kendi takimlarina karsi oynatilmiyodu bu madde cok mu etikdi. Örnek olarak.

Last edited by Lucas Neill : 26.Mart.2012 at 15:58

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son dakika! Orduspor, Galatasaray'dan kiralanan Emmanuel Culio'nun sözleşmesini feshetti. (TRTSPOR)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acaba Orduspor yönetimi velev ki ligde kalmayı garantilememiş olsalardı bu kadar kesin ve net bir şekilde bu kararı alabilir miydi ?

Şahsi görüşüm alamayacakları yönünde.

Mesaj Yetkileri