Elmander'in yokluğunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyordum ama yanılmışım.Elmander ayrı bir şey.Adamın her hareketi yarar.Elmander iyi oynarsa bütün takım iyi oynuyor.Zaten kötü oynadığı bir maç yok.İnşallah bir daha sakatlık yaşamaz.Forvet hattındaki Baros-Elmander ikilisini özledim şahsen.Play-off'ta umarım bu ikili iyi işler yaparlar.Baros'un acilen toparlanması lazım.Çok önemli bir döneme giriyoruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu takım şampiyon olacak , olacak engellemeye çalışşalar da olacak. Helal olsun sana Melo efsane olma yolunda ilerliyor.
Beyler Ordu maçına gitmeyi düşünüyorum.Biletler hangi gün çıkar satışa![]()
Puan kaybederken hakemler, federasyon engelliyor. Aşamadık bu düşünceyi hala. Herkes kendince mağdur. Doğru olan hakemlerimiz kötü. Yanlış kararlar veriyorlar sıklıkla. Yukarıdaki fotoğrafta hakem forması giyen kişi aynı maçta Galatasaray lehine de yanlış kararlar verdi. Galatasaray aleyhine karar verince Galatasaray'ı engellemek istiyor ama Galatasaray lehine verince Trabzonspor'u engellemiş olmuyor. Sonra da objektifiz, standart farkımız var.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yalnız bu maç Emre Çolak müthişti takım o oynayana kadar onun ayağına baktı.
@di canio bizim lehimize yanlış karar verdiği bir pozisyonu örnek olarak gösterir misin ? hakem bizi gol pozisyonlarına girerken doğradı.
Senin için yok işte. Anlatmaya çalıştığım da bu. Sen taraftarsın, tarafsız gözle bakamıyorsun. Ben de aynıyım, bu forumdaki birçok kişi de bu durumda. Tarafsız olmaktan uzağız. Aleyhimize en ufak birşeyde birileri bizi katletmeye çalışıyor diye feveran ediyoruz. Trabzonspor taraftarlarına sor. Onlar da eminim hakemden şikayetçilerdir. Geçen hafta Fenerbahçeliler de şikayetçiydi, onlarca Fenerbahçe'yi doğradığı düşünülüyordu hakemin. Galatasaraylılar tarafından da aynı şeyin kendilerine karşı yapıldığını düşünüyorlardı. Hakemlerimiz kötü. Galatasaray lehine de yanlışlar, Trabzonspor lehine de yanlışlar yaptılar. Her maçta her takım için yaptıkları gibi. Melo'nun, Eboue'nin Fatih Terim'in Selçuk'un itirazlarını farklı bir forma üzerlerindeyken kendi maçınızda görseniz 2-3 kez atılmalı dersiniz. Kendi futbolcunuz olduğu için efsane olduğunu dşünmektesiniz. Fatih Terim'in saha kenarında hakemlere yaptıkları tribüne gönderilmesini gerektirirdi bence. Ama olmadı diye hakem Galatasaray'ı kolluyor mu demem lazım?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sezon sonunda Galatasaray'a donmek istedigini ifade eden oyuncumuz Emmanuel Culio, Orduspor yonetimi tarafindan kadro disi birakildi.
En iyisi oldu. Maçta kötü oynasa hemen felaket senaryoları yazılacaktı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
aynen iyi oldu kadro disi kalmasi kotu oynasaydi bilerek oynamadi diyeceklerdi medyanin dilinden dusmucektik..)
Şimdide bir sürü şey yazılacak senaristler için gün doğdu.
En iyisi hiç konuşmayıp oyununa bakmasıydı bence.Her işte bir hayır vardır neyse.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Haftalardir giki cikmayan Culio'nun "ben GS'ye donecegim" aciklamasini tam da GS macindan once yapmasi transfer sikesi degil tesaduftur!
Nedim Türkmen üzerine düşeni yaptı; Culio, Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bırakıldı.
Üstte twitterda daha olay olduğu gibi çıkan yorumlar bitaneside 12 numara.Birde oturup düşünüp yazılsa daha iyileri neden çıkmasın.
hehe culioyu ayarttik beyler çaktirmayin
"Culio, dünkü Gençlerbirliği maçının ardından yayıncı kuruluşa sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini söylemiş. Bunu söylemeye hakkı yok."
Türkmen, "Hiçbir futbolcu Orduspor'dan üstün değildir. Bugün sözleşmesini feshediyorum. Galatasaray'a da yazı göndereceğim ve opsiyonu kullanmayacağımızı bildireceğim" diye konuştu.
Culio Playoff'larda oynayabilecek mi eger dönerse ?
Hayir Oynuyamiyor..
Son dakika! Orduspor, Galatasaray'dan kiralanan Emmanuel Culio'nun sözleşmesini feshetti. (TRTSPOR)
Acaba Orduspor yönetimi velev ki ligde kalmayı garantilememiş olsalardı bu kadar kesin ve net bir şekilde bu kararı alabilir miydi ?
Şahsi görüşüm alamayacakları yönünde.