Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Berabere biter
-
Trabzonspor kazanır
-
Verilen penaltı doğruydu. Giray'ın Necati'yi 2. yarıda indirdiği pozisyonda net bir penaltıydı. Zokora defalarca sarı kart görmeliydi. Özellikle Batdal'a takılır gibi yapıp kendini yere attığı zaman. Braga-Beşiktaş maçında kendini aldatmanın cezasını gördük. Hayatımda o maçı yöneten hakem kadar iyi bir hakem görmedim ben. O adamı izledikten sonra Cüneyt Çakır rezalet geliyor. Sacmasapan kararlar verdi. Trabzon aleyhine de yanlış kararlar verdi, Galatasaray aleyhine de ama Galatasaray aleyhine verdikleri sonuca etki edebilecek kararlardı. O yüzden Galatasaraylıların biraz daha sert eleştirmesi normal diye düşünüyorum.
Ayrıca Mehmet Batdal oyuna girdikten sonra oldukça etkiliydi. Maç eksiği ve tecrübe eksiği yüzünden atamadı o golü ama adama sorarlar be adam hiç mi şut çekmedin.
Neyse güzel maçtı zaten. Play-offlar çok zevkli geçecek..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri