1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yaniliyorsun.

Insanlar kendilerinin kontrolunun disinda seylerin gerceklesmesini beklerken su olacak veya bu olacak diye garanti vermezler. Miles'in politik cevabinin tek nedeni de bu. Geri donup Vieri'nin yazdiklarini okursan bu konu hakkinda bir cikarsama yapabilirsin.

vallahi 2005 den beri uyeyim 7 seneden beri gordugum yorumların vs hepsi bunlardan ibaretti yanıldıgımı kesinlikle dusunmuyorum umidim 2013 de turkce dil yamasının olmasından yana olmazsa da degisen birsey olmuyacak en azindan Sİ acısından...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    vallahi 2005 den beri uyeyim 7 seneden beri gordugum yorumların vs hepsi bunlardan ibaretti yanıldıgımı kesinlikle dusunmuyorum umidim 2013 de turkce dil yamasının olmasından yana olmazsa da degisen birsey olmuyacak en azindan Sİ acısından...
    arkadaş haklı bende 2005 den beridir üyeyim.Aynı tas aynı hamam,aynı yorumlar,aynı SI,aynı Miles,aynı tırı vırılar,hatta turksportal ana sayfası bile yıllardır aynı

fm2005 bölümü gözükse de okusak keşke(yıl 2005)
    -Türkçe seneye eklenecek mi?
    (yönetici)-Satarsak ekeyecekler siz satın alın

yıl 2010
    -10.000 imza kampanyası başlattık,imzalayın hele çıkıcak
    -9.000 küsur imzalandı çıkamadı
    yıl 2011
    -Türkçe fm 2012 hayal değil(yönetici)
    -Arkadaşlar askere felan gitti çıkaramadık,dosyaları si ya gönderemedik(yönetici)
    -seneye geliyor öyleyse(bizler)

yıl 2012
    -%60 ını tamamladık çevirinin,bir kaç ay daha var hepsini tamamlayıp yollayacagız inşallah
    -......(2012 ekim de çıkınca edit licem burayı söz )

karamsar değilim yanlış anlaşılmasın,hatta kesin gözüyle bakıyorum 2013 ün türkçe geleceğinide.Turksportal bile bizi yıllardır oyalıyor,bırakın yapımcılar azımıza mıçsın

Mesaj Yetkileri