Sayfa 314 / 480 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
9,391 ile 9,420 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simao artık yaşlandı gönderilmesi lazım.
    Quaresma geldiği paraya yakın bir para verilirse Arap kulüplerinden birine gönderilmeli.
    Edu az da olsa bir kârla satılmalı.
    Sivok'un yerine daha iyisini bulabilirlerse Sivok'ta gönderilmeli.
    Almeida kalmalı.
    Fernandes kalmalı.
    Ernst kalmalı.
    Hilbert kalmalı.

Ve önümüzdeki sene Beşiktaş

Cenk
    Hilbert
    Egemen
    STOPER
    İsmail

SAĞ AÇIK
    Fernandes
    Ernst
    SOL AÇIK

Almeida
    Pektemek

Şeklinde oynamalı. Necip ve Veli Fernandes ve Ernst'i yedeklemeli. Zaman zaman bu rotasyona Muhammed'de dahil olmalı. Bu şekilde oynarlarsa zirveye oynarlar. Saçmasapan bir tribe girip herkesi göndermeye gerek yok yani.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Edu Beşiktaş'ın oyuncusu değil kiralık. Sivok ile de sözleşme imzalanmadı henüz.

İyi diyorsun demesine de para yok ki. İnşallah transfer yapılmaz da en azından 1 sene biraz olsun düzlüğe çıkar takım mali açıdan. Dediğin oyuncular gittiğinde bile yetecek bi kadro var.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Acaba Carlos Tevez gelir mi ?

Play-Off'lar öncesi transfer sezonu açılacak mı bir de onu merak ettim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

4. Default

Tevez'i kapacak büyük takım çıkar da, Fernandes bu kadar iyi oynuyorken Mendes onu satar mı acaba Real Madrid'e? Nuri Şahin'de forma şansı bulamıyor orada, takas + para yemede yanında yat olurdu

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Gerçi Real Madrid, zengin babanın şımarık çocuğu sayılır; yapar mı böyle bir müsriflik? Yapar ama... Yukarıda da Allah var; dayanamaz, müdahale eder herhalde böyle bir acayipliğe.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Nuri + para bence Beşiktaşın işine gelmez çünkü alacakları para en fazla 3-5 m euro olur.Bu dönemde Beşiktaşın o paradan daha fazlasına ihtiyacı var.Beşiktaş zaten iyi oynayan bir oyuncusunu durduk yere formsuz bir oyuncuyla neden takas etsin ki.Eğer böyle bir hata yapılırsa saçmalanmış olur Nuri iyi oyuncu ama Fernandes şuan Nurinin yaptığı görevin alasını yapıyor.

Fernandesin takımdan gitme ihtimali 15-20 m euro gibi rakamlara bağlı olmalı ki zaten yönetimde böyle düşünüyordur.Takas olayına ihtimal vermiyorum.

7. Default

Ya yok zaten ne teklif var ne haber Öyle aklıma geldi yazdım bu kadar ciddiye alınacağını tahmin etmemiştim pardon Ayrıca Nuri'yi ne küçümsemişsin arkadaş, geçen yıl Dortmund'un şampiyonluğunda büyük payı vardı Nuri'nin, hepsini geçtim Türk bu adam.
    Kaldı ki Mourinho'nun son demeçlerinde Nuri ile ilgili şeylerde vardı, Nuri'ye güvendiğini gelecek yıl kesinlikle takımın bir parçası olacağını söyledi. Sadece ondan beklentilerinin çok daha fazla olduğunu ve şu an karşılayamadığını ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beşiktaş bu borç batağındayken hala transfer beklentileriniz var mı bence gerçekçi değil
    ^mourinho nuriyi önümüzdeki sezon as takımda oynatacağını söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madrid Fernandes'e 30 milyon Euro vermiş diye bir duyum aldım ama kesin değil. Sadece bir duyum. 30 milyon ve Nuri Şahin verilecekmiş sanırım. Ama dediğim gibi kesin bilgi değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

30 milyon euro+ Nuri verirlerse alsinlar buyurup

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Öyle birşeyi aklınız alıyor mu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Öyle birşeyi aklınız alıyor mu?
    Benim alıyor Fernandes'in eksik bir yanı yok ve daha 25 yaşında. Nuri'den 2-3 kat iyi. Şutlarının sertliği falan da harika topa abanıyor ama nasıl oluyorsa top hıp hızlı havadan aşağı iniyor. Pasları harika , topu kaptırmıyor çok teknik 30 M rahat eder.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Böyle bir transferin psikolojisiyle Türkiye'ye gelecek olan Nuri Şahin, bir daha iflah olmaz. Hakaret gibi bir şey bu; tersi olsa daha mantıklı.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fernandes iyi adam hoş adam. TR de en çok beğendiğim orta saha ama 30 etmez. bir de üstüne Nuri imkansız. Ne Madrid böyle bir teklif yapar ne de Nuri Türkiye'ye gelir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fernandes Türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu. Nuri şu an Real Madrid'de kadroya giremiyor olabilir. Ama Fernandes de Valencia gibi Real Madrid'e görece daha alt düzey bir takımda benzer sıkıntıları yaşadı. 4 sene kalmış, sezonda 10'a yakın maç yapmış ortalama ve yetersiz görülmüş sanırım ki başka takımlara kiralanmış. Everton, Portsmouth gibi şampiyonluk baskısı olmayan, daha rahat ortamlarda bile kendisini yeterince gösteremedi. Fernandes'in Türkiye Ligi'ndeki oyunu ile onu üst düzey kulüplere yakıştırmak ne derece doğru? Kaldı ki Nuri Şahin+30m (para birimi her neyse).

Şunu da ekleyeyim; transferlerde bazen mantık aramamak gerekir. Saçma sapan gelen birçok transfer gördük, abartı ücretlerle yapılan. Olmaz denemez bu transfer söylentisi için. Ama çok uçuk geliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes kaç para eder bilmiyorum ama Mourinho İnter'e alıcaktı Fernandes'i olmamıştı o transfer , mariga'yı almışlardı sanırım onun yerine , Real Madrid'in ilgilenmesi olayı gerçekçi geliyor ondan bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne kadar seviyoruz parlamış oyuncuları Messi yapmayı : )

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O kadar abartmaya gerek yok. 30+Nuri nedir ya? Nuri+Hamit=Fernandes birebir takası diye haber çıksa basında neyse diyeceğim. Fernandes'in gitmesini de hiç mi hiç istemiyorum şahsen.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mehmet Özdilek'le anlaşılacağı söylentileri var. Ama Mehmet Özdilek "görüşmem olmadı, Antalyaspor'un başındayım" şeklinde açıklama yapmış,

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

riza calimbay"i besiktasda sahsen gormek isterim , sivassporda kendini baya cok gelistirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adı sanı geçmiyor ama Tolunay Kafkas Beşiktaş'ta çok başarılı olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tolunay Kafkas genç milli takımda değil mi ? bence de başarılı olur Beşiktaş'ta ama orayı bırakır mı bilmem...Belki Havutçu gelir belki Carva kalır belli olmaz...

23. Default

Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba Beşiktaşlılıklarına Saygım Sonsuz Ama Mümkünse Kulüp'ten Uzak, Allah'a Yakın Olsunlar

Tayfur Havutçu Devam Edecekse Kesinlikle Devam Etmeli, Yoksa Rasim Kara Dışındaki Hiçbirini İstemem. Şifo İçin Henüz Çok Erken ve Hala Kendini İspatlayamadı Daha Çok Görecek Şeyleri Olacak Şifo'nun.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba Beşiktaşlılıklarına Saygım Sonsuz Ama Mümkünse Kulüp'ten Uzak, Allah'a Yakın Olsunlar

Tayfur Havutçu Devam Edecekse Kesinlikle Devam Etmeli, Yoksa Rasim Kara Dışındaki Hiçbirini İstemem. Şifo İçin Henüz Çok Erken ve Hala Kendini İspatlayamadı Daha Çok Görecek Şeyleri Olacak Şifo'nun.
    Su anda Ajaxda De Boer, PSVde Phillip Cocu bas antrenorler. Kendini ispatlama durumu abartiliyor galiba Turkiyede. Teslim ettigin takim R.Madrid degil sonucta. Ayrica Barcada da Guardiola var ki tecrubesi nedir bilmiyorum acikcasi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Samet Aybaba gelecek büyük ihtimal.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Samet Aybaba gelecek büyük ihtimal.
    Bence çok yanlış bir seçim olur. Ama hayırlısı tabii. Bu arada başkanlık seçimleri ile ilgili ayrı bir konu açma durumu, "Beşiktaş'ın yeni başkanı Fikret Orman oldu" altyazısını okumamla şimşek gibi çaktı kafamda. Geç kaldım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay'a karşıyım. Mehmet Özdilek'e ise, şimdilik erken gözüyle bakıyorum. Bu medya ve kulübün içindeki bazı etkili güçler Şifo'yu da yer diye çekiniyorum açıkçası. Slaven Bilic gelse keşke.

Bu arada şöyle de bir haber var:

Eski Yönetimle anlaştı, Yeni Yönetimden haber bekliyor...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden, Wigan Atletic takımında forma giyen, 24 yaşında ki Senegal asıllı Fransız orta saha oyuncusu Muhammed Diame ile Beşiktaş'ta eski yönetimin büyük ölçüde anlaşma sağladığı, bu transferde ki son sözü ise yeni yönetimin söyleceği öğrenildi.

Eğer yeni yönetim bu tarnsfer için onay verirse, Yıllık 1,6 Milyon euro alacak olan Diame için bonservis bedeli ödenmeyecek ve 3 yıllık mukavele imzalanacak. Şimdilik bu transfer için yeni yönetimin her hangi bir girişimde bulunmadığı, yönetim kurulunda yapılacak görev dağılımı sonrası eski yönetim tarafından bir noktaya getirilen bu görüşmelerin, oluşturulacak bir komite tarafından karara bağlanacağıi öğrenildi.

Muhammed Diame Kimdir?

14 Haziran 1987 doğumlu Senagal asıllı Fransız futbolcu 1.85 boyunda.

Muhammed Diame'nın oynadığı kulüpler;

2005–2007 Lens B

2006–2007 Lens

2007-2008 Linares

2008-2009 Rayo Vallecano

2009-... Wigan Athletic

2011-2012 sezonundaki performansı;

Wigan Athletic başarılı oyuncusu Muhammed Diame takımı için 2011/2012 sezonu bugüne kadar 26 resmi müsabakada yeşil sahaların üzerinde ter döktü. Görev aldığı 26 maçın 18 tanesinde ilk 11 olarak maça başlayan Muhammed Diame, 8 maçta da sonradan oyuna girmiştir. Muhammed Diame Wigan Athletic da oynadığı 26 resmi müsabakada toplam 1552 dakika görev almıştır. Sahada olduğu 1552 dakika ya 2 gol sığdırdı. 4 maçta sarı kartla uyarı alırken hiç kırmızı kart görmedi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Diame feLan oLurmu biLmem ama artık orta sahamızda şöyLe AfrikaLı bir adamın oLması zamanı geLdi. Ernst artık dayanamıyor, Necip zaten ne yaptığını kendisi de biLmiyor, en azından tekniği oLmasada, pası oLmasada, en azından ciğeri bitmek, tükenmek biLmeyen bir adam oLsa bu adamLara göre daha fazLa verim sağLar.

Ayrıca güzeLim Beşiktaşımı, Şifo, Samet aybaba, Rıza gibi adamLara emanet edecekLerine; bana emanet etsinLer daha iyi. CarvaLhaL kaLsın o zaman.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

29. Default

Vilas-Boas boşta, kimle çalışıyor bilmiyorum ama eğer Mendes'le bağlantısı varsa ilişkileri sıkı tutsunlar getirsinler onu Az önce TRT Spor'da Basın Tribünü isimli bir program vardı, orada yorumculardan birisi yarın İspanya'da Jorge Mendes ile görüşme yapılacağını söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Manu ve Quaresma kalacakmış seneye. Bu ikiliyi takımda tutmayı düşünüyormuş Fikret Orman.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri