Chelsea geçti turu. 4-1 bitti, Napoli'ye yazık oldu. Çeyrek finalistler de netleşti:
Apoel, Benfica, Barca, Milan, Marsilya, B.Münih, R.Madrid ve Chelsea.
Chelsea geçti turu. 4-1 bitti, Napoli'ye yazık oldu. Çeyrek finalistler de netleşti:
Apoel, Benfica, Barca, Milan, Marsilya, B.Münih, R.Madrid ve Chelsea.
Apoel elerse ya Benfica'yı ya da Marsilya'yı eler diğer türlü Apoel'i yerler yemin ediyorum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Benim Apoel'den zerre umudum yok ve hala anlayabilmiş değilim nasıl olduğunu. Futbolda ilk defa bu kadar şansa şahit oluyorum. Braga filan geçen sene Apoel ile kıyaslarsak top oynamış yani.
eto'o bitmiş.
Bir de, adamların kura şansı yaver giderse ve finale çıkarlarsa o zaman gülerim işte.Apoel, Benfica ve Marsilya'dan biri yarı final oynayacak gibi geliyor bana. Hatta çekecekleri kuraya göre, final de olabilir.
Marsilya'yı tercih ederim öyle bi durumda.
Drogba Busquests'e özenmiş gibi
http://s7.directupload.net/images/120314/34xew46z.swf
eto'o bitmiş.
15 Mart 2012 00:12 | NTVSpor.net
Chelsea, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında Napoli ile karşı karşıya geldi. İtalya'da 3-1 mağlup olan İngiliz ekibi, aynı skorla uzatmaya götürdüğü karşılaşmada, 105. dakikada Ivanovic'in golüyle çeyrek finale yükseldi.
Stamford Brigde'de Chelsea ile Napoli karşı karşıya geldi.
İtalya'da 3-1 Napoli üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından İngiltere'deki mücadele de 3-1 sona erdi ve uzatmalara geçildi. Uzatmalarda Ivanovic'in golüyle sahadan 4-1 galip ayrılan Chelsea, çeyrek finale yükseldi.
28. dakikada sol kanattan Ramires'in ortasında ceza alanında topa iyi yükselen Drogba, Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya ev sahibi takım golle başladı. Mücadelenin 47. dakikasında Lampard'ın ortasında John Terry, kaleci De Sanctis'i mağlup ederek skoru 2-0'a getirdi.
Napoli ise dakikalar 55'i gösterdiğinde farkı 1'e indirdi. Chelsea defansının uzaklaştıramadığı topta, ceza yayının üzerinden sert bir vuruş yapan Gökhan İnler, Cech'i mağlup etti ve skoru 2-1'e getirdi.
Skorun 2-1 olmasının ardından Chelsea, gol yollarında etkili olmak için Fernando Torres'i oyuna aldı. Napoli kalesinde pozisyonlar bulmasına rağmen, iki farklı üstünlüğü getirecek golü kaydedemeyen Chelsea, 74. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başın geçen Frank Lampard, De Sanctis'i bir kez daha mağlup etti ve skoru 3-1'e getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmazken, 90 dakika 3-1 Chelsea üstünlüğüyle sonuçlandı. İtalya'da oynanan karşılaşma da 3-1 sona erdiği için uzatmalara geçildi.
Birinci uzatmanın son dakikalarında Branislav Ivanovic'in golü, Chelsea'ye hayat verdi ve skoru 4-1'e getirdi.
İkinci uzatmada, tüm hatlarıyla bir gol bulmak adına Chelsea kalesinde pozisyon arayan Napoli, istediği golü bulamayınca, 120 dakika 4-1 Chelsea üstünlüğüyle sonuçlandı ve ev sahibi takım çeyrek finale yükseldi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
14 Mart 2012 23:36 | NTVSpor.net
Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında Real Madrid, Rusya'da 1-1 berabere kaldığı CSKA Moskova'yı Santiago Bernabeu'da 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Madrid ekibinin gollerini Higuain, Ronaldove Benzema kaydetti.
Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında Real Madrid, CSKA Moskova ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 4-1 galip ayrılan ev sahibi takım, çeyrek finale yükseldi.
Karşılaşmanın 15. dakikasında Gonzalo Higuain'in golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi takım, ilk 45 dakikayı da aynı skorla önde tamamladı.
Cristiano Ronaldo'nun 55. dakikadaki golüyle fark ikiye yükselirken, 69. dakikada oyuna dahil olan Karim Benzema, sahaya adım attıktan 1 dakika sonra golle buluştu ve takımını 3-0 öne taşıdı.
Skorda 3-0 üstünlüğü yakalayan Real Madrid, 77. dakikada Zoran Tosic'in golüne engel olamadı.
Karşılaşmanın duraklama dakikalarında bir kez daha sahneye Ronaldo çıktı. 90+4. dakikada fileleri bir kez daha havalandıran Portekizli yıldız, skoru 4-1'e getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmazken, sahadan 4-1 galip ayrılan Real Madrid, çeyrek finale yükselen ekip olmayı başardı.
Hamit Altıntop 18 kişilik kadroda yer almazken, yedek kulübesinde bekleyen Nuri Şahin'e ise görev düşmedi. Mesut Özil ise 88. dakika forma giyerken, Benzema'nın attığı golde asist yaptı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ:
APOEL - REAL MADRID
MARSİLYA - BAYERN MÜNİH
BENFICA - CHELSEA
MILAN - BARCELONA
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ:
(MARSİLYA - BAYERN MÜNİH) - (APOEL - REAL MADRID)
(BENFICA - CHELSEA) - (MILAN - BARCELONA)
Kuralar harika oldu yahu.Apoele gol şov yaparız,finalde de Barcelona gelir ve kupayı onlardan alaraka şampiyon oluruz tadından da yenmez.
Real ve Barcelona finalde karşılaşır.
Real
Bayern
Chelsea
Barcelona
Bayern munih final oynucak ama rakipi kim kestirmek guc
Milan-Barça eşleşmesi çok zevkli geçecek...Umarım eleriz Barça'yı![]()
Milan da Barca maçlarında diğer takımlara göre daha şanslı oluyor genelde. Bence Real Milan veya Barca Bayern finali olur.
eto'o bitmiş.
R.Madrid - Milan finali bekliyorum![]()
ben Bayern-Milan finali bekliyorum. ne Madrid ne Barça olacak bana göre![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
APOEL maçı ispanyada +7 olur
Çok güzel kuralar olmuş real maçı hariç kimin tur atlayacağını kestirmek güç.
Real-Bayern / Milan-Chelsea yarı finaller böyle benceBarça elenecek !
APOEL - REAL MADRID
MARSİLYA - BAYERN MÜNİH
BENFICA - CHELSEA
MILAN - BARCELONA
Apoel sonunda duvara çarpacak. Hemde biraz ağır olacak gibi
Marsilya-Bayern dengeli eşleşme ancak Bayern önceki turdaki formunu devam ettirecektir.
Benfica-Chelsea , ne olacağı belli değil gibi
Milan-Barça , Serinin en zevkli maçları oynanacak. Bence El Classico' dan bile zevkli olacaktır![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Apoel bence Kıbrıs'ta yenilmez yahu uyutuyolar vallabunlar 11 kişi savunma yapar 2 maçı 0-0 bitirip penaltılarda yener Madrid'i
![]()
Şampiyonlar Ligi'nde bir El Clasico Finali görmek isterim. Uzun bir süre sonra, Real Madrid-Barcelona finali süper olur.![]()
Milan içerde gol yemeden es kaza 2 0 felan kazanırsa turu geçer
Madrid * milan finali bekliyorum
Nuri ilk 11de.
eto'o bitmiş.
xabi cezali diye oynuyor galiba , insallah kendini gosterir.
Aylardır bir kaç maçta şans verdiği oyuncusunu Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde oynatması bence de güvendiğinin göstergesi, inşallah basınımız da bu şekilde anlar da adını her hafta başka bir takımla anmaz.
eto'o bitmiş.
Rakip Apoel, oynasin artik Nuri![]()
Apoel'i küçümsemeyin arkadaşben güveniyorum bu takıma hayırlısı Real'e yenilmeyecekler
![]()
Gerçekten çok istiyorum o takıma tutunmasını ama zor İnşallah bu akşam iyi oynacak bizim göğüsümüzü kabartacak![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Tüh Star Benfica-Chelsea maçını veriyormuş.Hiç sevmiyorum şunların maç tercihlerini.Yarın Milan-Barça maçını verselerdi bari.