Yıldırım'ın teknik bir hatadan dolayı çıkıp tekrar girmiş olması lazım. Yanlış mı biliyorum?
Yıldırım'ın teknik bir hatadan dolayı çıkıp tekrar girmiş olması lazım. Yanlış mı biliyorum?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Herhangi bir hukum giydirmedim. Tapelerde cikan konusmalar nedeniyle Fenerbahce simdiye kadar zarar gordu, degil mi (en azindan Avrupa'da bir miktar itibar kaybi ve Sampiyonlar Liginden men)? Ziya Sengul'un soyledigi hic bir sey, tapelerde cikan konusmalar kadar Fenerbahce'ye zarar vermedi. Ziya Sengul soyledikleri yuzunden Fenerbahce tarihinden silinecekse, Aziz Yildirim'in kalmasi nasil aciklanabilir?
Aziz Yildirim sike yapmis ve bundan hukum giymis olsa bile, baskanligi suresince Fenerbahce icin yaptigi iyi seyler nasil silinemezse, bence Ziya Sengul'un kaptan lakabini kazanmayi hak edecek gecmisi de silinmemeli.
Umarim anlatabilmisimdir.
Dogru. Tutuklu olan herkesi veritabanindan kaldirmistik (SI'in tutuklu olan kimsenin oyunda olmasini istemedigi icin) ve beraberinde sevilen kisi bilgileri de kalkmisti. Beta testlerde Fenerbahce'nin ve Sivas'in baskansiz olmasi garip durumlar ortaya cikartiyordu. Bu nedenle sadece baskanlari geri getirdik ama sevilen kisi bilgisini geri getirmeyi unutmusum. Baskan icin pek de onemi olmayan bir sey zaten bu sevilen kisi listesi, tamamen kozmetik. Adam zaten baskan, gelip bir daha baskan olacak hali yok.![]()