daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Amaçlandığı üzere Galatasaray'ın, futbolcunun, yönetimin, taraftarın gergin olacağı bir maç ve bu gerginlik puan kaybettirebilir.
Culio'yu küçük görüyorsunuz ama seneye takımınızda görmek için de can atıyorusunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Golümüzü attık,artık ortasahaya çekilelim o zaman ne diyim. Culio kötü oyuncu değil ama bence Galatasaray'da mevcut amaçlarda ilk 11'i zorlaması bile zor. Fatih Terim onda ne ışıgı gördü onu da bilemicem.Çalışkan ve koşan bir adam ama kötü oyunculardan kurulu ortasahada iyi gibi göründü bizde. Normal şartlarda hafta sonu takım sahaya çıkacak ve oyununu oynayıp kazanacak. Konuşulanlar da geride kalacak işte...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bana kalırsa Emre Çolak'tan daha faydalı olacaktır ancak tek sıkıntısı yabancı olması.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hocam sen geçen yil yanlis maclari izledin galiba culio devre arasinda gelmesine ragmen o yilin en iyi oyuncusuydu bence , ben sahsen gelmesini donmesini isterim , hem mc , hem kanat , hemde forvet arkasi oynuyabilen bir adam.
maça gelirsek sinirler baya gergin bir mac olcak ilk yari 1 gol atarsak kazaniriz dusuncesindeyim yoksa 2.ci yari bayagi zorlancagiz. umarim kazaniriz.
Büyük ihtimalle stadta olacağım.O yüzden rahat olun 3 puan bizim![]()
İnşAllah 3 puanı alıp , Pazar günki derbiyi rahat rahat izleriz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arif Culio kötü adam değil ama yabancı sınırını hak eden bir adam da değil yahu.rotasyonda kenarda otursun tamam, ama mutlaka kanata üst düzey bir oyuncu lazım bize.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
elmander oynamazsa galatasaray zorlanır 1 0 biter
Culio konusu açılmış yukarıda, ben de Culio'yu takımda görmeyi bu sene çok isterdim ama 11'de şans bulamazdı. Ortasahanın muhteşem bir alternatifi olurdu. Yapacak birşey yok.
İyi futbolla maçı kazanırız inşallah.
Galatasaray rahat bir galibiyet alır.Tabi Orduspor şampiyonu biz belirliycez mentalistesi ile oynamazsa.![]()
Aynen bende bilet bulabilmek için okuldan izin aldım vallahi.(Tabii ki okula bilet almaya gittiğimi söylemedim
)İnşallah uğurlu gelir ayağım.En son gittiğim Karabük maçını 5-1 kazanmıştıkta.Mustafa Sarp gözümün onünde gol atmıştı o koymuştu.
Umarım kazasız belasız atlatırız maçı.
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Baros, Necati
ORDUSPOR: Fornezzi, Garcia, Yalçın, Ömer, Selçuk, Ali, Dalmat, Gosso, Hakan, Javito, Bruno
Necatiiiii muthis bir gol
Necati insan mısın yaSivas 1 bu 2
yeter ama
fena attı reyiz
![]()
haha necati gol atinca , sabrinin oglu aglamaya basladi![]()
Necati cidden çok ince görmüş orayı helal olsun...
Sabri'nin oğlu attığımız gole ağlamaya başladıSabri'nin izinden gidecek buda bakın görün
![]()
Necati net goller kaciriyor
ilk yari bitti 1-0 , istedigimiz guzel oyunu oynuyamiyoruz , 2.ci yari 1 gol daha atamazsak 1-0 tehlikeli skordur.
necatinin golü çok güzelde net goller kaçırıyor demiş arkadaş ben farklı maçmı izledim 1 tane topa vuramadı o kadar yada benmi unuttum ?
bu baros resmen bitmiş ayağına top gelmedi hiç
Baros resmen yokları oynuyor.Bu kadarmı düşecektin be Baros.
Bu arada Oha Necati ! Çok fena attı golü 1 - 0 yeniyoruz oyunumuz da gayet güzel ufak tefek hatalarla pozisyon yeme ihtimalimiz oluyor tek sorun o. Bu arada yine söylüyorum Emre olmuş.
handikap 0 oynadık inşallah böyle biter( pek zannetmiyorum ama
)
Ayrıca Cuper'in Gosso'yu çıkarmasını anlamadım.İşimize geldi Gosso'yu çıkarması.