daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Puan kaybedersek sadece puan değil büyük ihtimalle çok düşük olan şampiyonluk şansımızı da kaybedecez. Yenilebiliriz, puan da kaybedebiliriz hatta şampiyonluğu da kaybedebiliriz lakin bu takımı korkak oynatma Aykut Kocaman, Fenerbahçe'yi korkak oynarken görmek tüm başarısızlığa bedel.
...
Fenerbahçe, Trabzon' dan çıkamaz. Fenerbahçe için tamam, devam maçı bana kalırsa. Galatasaray kazanırsa eğer Fenerbahçe' nin puan kaybı Galatasaray' ı çok fazla rahatlatacak ve şampiyon olma ihtimali %90 ların üzerine çıkacaktır![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ben genelde son yıllardaki derbi üstünlüğümüzden dolayı büyük maçlarda Fenerbahçe'yi favori görürüm. Ancak sanki bu maçta Trabzonspor daha şanslı gibi gözüküyor. Fenerbahçe'nin deplasman fobisi, hareketsiz oyunu, öne geçse dahi koruyamaması gibi etkenler Fenerbahçe'nin eksileri olarak sayılabilir. Trabzonspor ise son Galatasaray maçının ilk yarısında çok iyi futbol oynadı. Özellikle kendi sahasında iyi oynayan Galatasaray'ı ilk yarıda çok iyi yardımlaşarak epey zorladılar. Bu maçın kendi sahalarında olduğu da düşünülürse aynı baskıyı bize karşı da kurabilirler. Biz genelde bu tip baskıya karşı koyamıyoruz. Süre geçtikçe geriye yaslanıyoruz ve sonuçta bir şekilde kalemizde golü görüyoruz. Çünkü insiyatif alarak takımı ileri taşımaya çalışan sadece Alex ve Emre var. Kazanırız veya kaybederiz bilemiyorum ama yeter ki takımımız mücadele etsin. Eğer maç bizim adımıza iyi giderse Aykut hoca da ne olur çakma 4-3-3'e dönmesin; benim için bunlar yeterlidir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor geçen hafta gibi oynarsa çok zorlanabiliriz ama Zokora yok. Yerine yanılmıyorsam Aykut oynayacaktır. Bu çocuğu ben Trabzonspor seviyesinde bulmuyorum. Büyüklerin hiç birinde oynayamaz bana kalırsa ve geçen haftaki kusursuz orta saha yardımlaşması Aykut sayesinde bozulacaktır. Hatta ilk maçta olduğu gibi Aykut'un burada da atılacağını düşünüyorum. Alex üzerine düşeni yapar,Sow'da golünü atar kazanırız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
trabzon evinde oynuyor ve siddetle puana ihtiyaclari var kupadan elendiler , ligde olumlu-olumsuz sonuclar aldilar trabzon galibiyete daha yakin taraf umarim kazanirlar.
Zokora çok büyük eksik.Fakat ona rağmen Trabzon maçı alacak güçte. alması da lazım eğer şampiyonlar ligini istiyorsa. Kazanırsa play off'larda ipleri eline alır. Kaybederse Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları devam eder, Trabzonspor ise Beşiktaş ile 3. sıra için yarışır
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bizim deplasman karnemiz malum. Bu can sıkıcı bir şekilde mağlubiyetimizi ağır bastırsa da, Trabzonspor'un hem kazanmak için hem de taraftarın Fenerbahçe'ye karşı heyecanı nedeniyle aşırı baskı kurmak isteyeceği düşüncesi, Trabzonspor için çok kritik bir durum olan Zokora'nın yokluğu ile eğer sakin kalabilirsek bizim kazanma şansımızı ben yüksek görüyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Trabzonspor evinde kazanamıyor.
Fenerbahçe deplasmanda kazanamıyor.
Bu maç berabere biter.
aziz başkan şeref tribününde olursa kazanırız olmazsada kazanırız.
Geçen haftaki derbi gibi bir karşılaşma bekliyorum, ilk yarısında hakeme çok iş düşecek gibi geliyor bana. Allah Fırat Aydınus'un yardımcısı olsun![]()
Teknik, taktik bir yana, Aziz Yıldırım hakkında yarın tutuksuz yargılanma kararı çıkarsa, Fenerbahçe kazanır.
"YÜCE ATATÜRK"
İlk maçta Aykut atılmadı hakem (CÜNEYT ÇAKIR) Aykut'u attı.
Zokora'nın olmaması orta alanda hakimiyeti elimize alamamamıza neden olabilir.Buda etkili bir oyun oynamamıza engel olabilir.Bu maç saha dışında olaylar yaşanması muhtemel ama umarım sahadaki maç güne damgasını vurur.
İlk golü atan kaybeder![]()
trabzon çok sekteye uğradı, fener hücum hücüyle dağınık trabzon defansını aşabilir.
Güzel ve sert maç olursa sevinirim.
Fenerbahçe kazanacak gibi, Alex ve Sow'dan gol bekliyorum, süpriz olarak Gökhan ve Emre üst düzey oyun çıkarta bilirler.
İlk kartını hatırlamıyorum ama çok konuşulan ikinci kartı doğruydu Aykut'un.Yaptığı hızlı hücumu kesmekti ve gelişi de kontrolsüzdü. Müdahale olmasa da fauldür o pozisyon.Genel olarak hakem yorumcuları da kararın doğru olduğunu söylediler zaten.
Hem her neyse sonuç olarak bu maçta sahada Türkiye'nin en iyi hakemi yer alacak. Umarım kazanırız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gollü bir maç olur.Burak ve Olcan'dan gol bekliyorum.2-2 biter.Yada Trabzon alır 3-2.
Bu sezon kesin kazanırız dediğim maçlarda ya çok zorlandık yada kaybettik.Bu maçta açıkçası çok zorlanıcagımızı düsünüyorum inşallah ters tepki olur.![]()
Bu maçı kaybedersek şampiyonluk şansı bence tamamen bitecek. O sebeple son şampiyon buna göre oynayacaktır.
Aykut Kocaman'a rağmen kazanırız.
İki takım arasındaki malum olaylar, Fenerbahçe'nin deplasman karnesi ve Trabzonspor'un Beşiktaş ve bize karşı oynadığı oyuna dayanarak;
Trabzonspor çok çok rahat bir şekilde bu maçı alır.
geçen hafta Zokora cezalı duruma düşmeseydi, ve puan farkı 8 civarında kalsaydı bu maç için umudum çoktu. ama şimdi biraz umutsuz gibiyim. yinede ufak bir ihtimal Fenerbahçeyi yakalama şansımız olacaksa da bu maçı kazanmalıyız. iyi oynayacağımızı düşünüyorum ama bir şekilde berabere bitecek ya da yenileceğiz gibime geliyor.
http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-kadroda-yok-3
Aykut Kocaman kafasında bitirmiş şampiyonluğu. Bakalım Emre'yi takımdan gönderebilecek kadar takımın başında kalabilecek misin Aykut Kocaman..
Cristian'a dünya yıldızı deyip Emre'yi kadroya almamak. Yorumsuz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre'yi almamış kadroya Kocaman.