1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Benim dediğimle benzer şey sizin yazdığınız. Orta yolu yok, ya çıkacak ya kalacak. Siz de ihraç edilirse çıkartırız demişsiniz zaten. Ama kulüpten ihraç edilmesi mi gerekli çıkması için? O listede kulübe üye olmayanlar da var. Onlar için çıkartılma kriteri nedir? Taraftar bakışı mı? Taraftarların çeşitli platformlarda neler düşündüğünü aktarıyoruz size. Sizin için bir ismin favori listesinde olup olmaması bu kadar önemli ki bunca mesaj yazdınız; bu kadar önemliyse o listeler sizin için, doğru düzgün, mümkün olduğunca eksiksiz düzenleyin. Sondaki ünleme ise anlam veremedim, anlamak istemedim. Zira böyle bir üslup hoş olmaz. Bu kadar tahammülsüz olmayın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Benim dediğimle benzer şey sizin yazdığınız. Orta yolu yok, ya çıkacak ya kalacak. Siz de ihraç edilirse çıkartırız demişsiniz zaten. Ama kulüpten ihraç edilmesi mi gerekli çıkması için? O listede kulübe üye olmayanlar da var. Onlar için çıkartılma kriteri nedir? Taraftar bakışı mı? Taraftarların çeşitli platformlarda neler düşündüğünü aktarıyoruz size. Sizin için bir ismin favori listesinde olup olmaması bu kadar önemli ki bunca mesaj yazdınız; bu kadar önemliyse o listeler sizin için, doğru düzgün, mümkün olduğunca eksiksiz düzenleyin.
    Taraftarin cesitli platformlarda neler yazdigini gorecek gozlerim var. Bunu aktarmak zorunda degilsiniz.

Benim icin Ziya Sengul isiminin neden kulubin efsaneleri arasinda olmasi gerektigini de defalarca yazdim saniyorum. Her gun fikir degistirebilen taraftarin bugunku bakis acisiyla da ile isim yok. Ekle, cikart, ekle cikart ile de ugrasmaya niyetim yok. Bununla cok isterseniz siz editor ile ugrasabilirsiniz.

Benim derdim kulube onemli hizmet vermis bireylerin isimlerinin orada olmasi ve olmaya devam etmesi. Orada olmalilar ki kulube yabanci birisi bu kulubun efsaneleri kimmis diye baktiginda o isimleri orada gorup, arastirip, kim olduklarini neler yaptiklarini ogrenebilsin.

Veritabaninda olan, hala aktif olan kisiler icin taraftarin dusuncesinin onemi vardir. Ama zaten Ziya Sengul 1970'li yillardaki futboluyla, kaptanligiyla efsane olmus bir kere.

Hadi olaganustu bir durum olursa cikartalim diyorum. Olaganustu durum ne olabilir? Kulupten ihrac edilecek kadar yuzkizartici bir sey yapmistir. Boyle bir sey mi yapti, yoksa her gun fikir degistirebilen taraftar asiri tepki mi veriyor? Gorecegiz.

Ama bak mesela tartisilan isim Ridvan Dilmen olsa hak veririm. Zaten efsane olacak kadar futbol oynamamistir. Veritabaninda da aktif olan bir personel oldugu icin Fenerbahce'de sevilen kisiler arasinda olmasi onun Fenerbahce'ye gelmesine araci olur. Soyledikleri yuzunden Fenerbahce'ye gelemeyecekse, o zaman Ridvan Dilmen'i hic itiraz etmeden cikartirim listeden.

Futbolculugu efsane Ziya Sengul'un. Buna itiraz etmezsiniz herhalde. Futbolculuktan sonra yaptiklarini efsane olmada kriter olarak kullanacaksak, medyadaki en cok sevdiginiz/saydiginiz Fenerbahce yazarlarini da ekleyelim oraya. Mesela Islam Cupi neden yok deyin. Ama medya eklenmiyor oraya. Futbolcu, Teknik Direktor, Antrenor, Baskan eklenenler. Bu durumda da degerlendirirken kriterimiz futbolcuyken, teknik direktorken, antrenorken, baskanken neler yaptiklari olmali. Medyada ne soyledikleri, ne yazdiklari degil.

Sondaki ünleme ise anlam veremedim, anlamak istemedim. Zira böyle bir üslup hoş olmaz. Bu kadar tahammülsüz olmayın.
    Tahammulsuz olsam bu kadar yazarmiyim hic?

Orta nokta olarak ne yazdigimi biliyorsun da neden Ziya kalsin, Sengul ciksin diyebiliyorsun? Ilimli yaklasmaya calismak da yetmiyor demek ki.

Ek: Eger Johan Cruyff futbolcuyken Ajax'a yaptiklarina ragmen efsane olabiliyorsa, Ziya Sengul melektir.

Mesaj Yetkileri