Sayfa 265 / 483 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
7,921 ile 7,950 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 sene Avrupa'ya gitmeyelim diyenlerin de vizyonunun ne olduğu belli oluyor. 18 takımın düşmesi gerekiyorsa 18 takım düşsün. Fenerbahçe düşmanı başbakan diyenler, cemaatin bir oyunu bu diyenler şimdi ne diyor? Ben 3-5 egoist yüzünden gönül verdiğim takımın Avrupa yasağı almasını yediremiyorum. Ama bazılarımız var ki sanki gitsen Şampiyonlar Ligi'ni alacağız diyor. O zaman alalım dünyanın sayılı liglerinden 1'er takım onlar kendi kafasına göre Şampiyonlar Ligi'ni oynasın. Bunlar bize müstahak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Basbakanin yaptigi darbe girisimi sayilmazmi? Turk futboluna darbe

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Sami Dinç'in avukatı: Savcı Berk, müvekkilime ifade vermezse tutuklanacağını söyledi.
    Hakim itiraz etti: Nasıl olur, o kararı ben veririm.
    Sami Dinç'in avukatı: Bize öyle söyledi.
    Hakim: Allah, Allah...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    5 sene Avrupa'ya gitmeyelim diyenlerin de vizyonunun ne olduğu belli oluyor. 18 takımın düşmesi gerekiyorsa 18 takım düşsün. Fenerbahçe düşmanı başbakan diyenler, cemaatin bir oyunu bu diyenler şimdi ne diyor? Ben 3-5 egoist yüzünden gönül verdiğim takımın Avrupa yasağı almasını yediremiyorum. Ama bazılarımız var ki sanki gitsen Şampiyonlar Ligi'ni alacağız diyor. O zaman alalım dünyanın sayılı liglerinden 1'er takım onlar kendi kafasına göre Şampiyonlar Ligi'ni oynasın. Bunlar bize müstahak.
    Davaya özel yetkili mahkemeler bakıyor.Azıcık ülke gündemini takip eden bak başbakan sizin yanınızda hani cemaatti !!!11! laflarının ne kadar boş olduğunu bilir.İlle uzun uzun anlatalım mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aziz Yildirim deprem olacak dedi dedi persembe gunu, hakketen oldu. Afyonkarahisardaki insanlarimiza gecmis olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

daha söz aziz yıldırma gelmedi mahkemede

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Beyler tapelere okuyan kimler var burda ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Davaya özel yetkili mahkemeler bakıyor.Azıcık ülke gündemini takip eden bak başbakan sizin yanınızda hani cemaatti !!!11! laflarının ne kadar boş olduğunu bilir.İlle uzun uzun anlatalım mı ?
    O 11'i koymasan gerçekten duyguyu yaşatamayacaktın. Tebrik ederim MeMo. Ben orada davadan mı bahsettim? Başbakanın Fenerbahçe'nin yanında olduğu açık değil mi bu açıklamasıyla? Bu kadar güvenseydi Fenerbahçe'nin temizliğine sonucu bekleyelim derdi. Aziz Yıldırım'ın yanında demiyorum, siz Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı ayırmakta güçlük çekiyorsunuz tekrar üzerinde durmak istedim bu cümleyle. Başbakan azıcık adalet azıcık alın terinin yanında olsa en azından senelerce bekleyelim hiç kimsenin hakkını kesinlikle yememiş olalım derdi. Bazı şeyler demek ki açık ki böyle bir açıklama yapma gereği duydu.

Bence de Avrupa'ya gitmeyelim. Hatta TFF maç kazanana maç başına galibiyet primi değil Güllüoğlu baklava versin. Kendimize çeki düzen verelim. Avrupa denetliyorken bile rezalet ekonomimiz kimse denetlemiyorken daha iyi olacak değil mi? Kimse kimseyi kandırmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Başbakan'ın UEFA toplantısında yaptığı "kişileri ve kulüpleri ayrı tutmak gerek" içerikli açıklama da süreç başından beri Aziz Yıldırım'ın tasfiyesi ile ilgili iddiaları akla getirmiyor değil.
    Aslında süreç güzel işliyordu, muhtemel beklenti, taraftarın lanet olsun Aziz Yıldırım demesi ve yeni kurtarıcının gelip, geçmişe sünger çektik, önümüze bakacağız diyerek, puan silme cezasıyla ve bu sene avrupaya gidememeyle iş kapanacaktı. Yoksa MAA, ŞL'ye göndermeme kararı aldığında, küme düşürürdü takımı ama küme düşmüş bir Fenerbahçe işlerine yaramaz.

Oyunu taraftar bozdu, Aziz Yıldırım'a destek çıkılmasa (o dönemi hatırlayın, iyi niyet gösterse Fenerbahçe en azından dava sonuçlanana kadar görevi bıraksa başkan gibisinden her kesimden baskı vardı) ve Aziz Yıldırım geçici bir süreyle de olsa görevi bıraksa, bu saçma iddiaların hepsi zaten çürütülecek ve suç örgüt kuran Aziz Yıldırım ve bir kaç arkadaşına kalıp, şike davasından yeni başkanın olduğu bir ortamda aklanacaktı ve medyanın da gazıyla kurtarıcımız efsaneleşecekti.

Ama taraftar sahada oynanan oyunu gördü, maçların ne zorluklarla kazanıldığına bizzat şahit oldu, oyuna gelmedi.

Senaryo yazanlara gerçekleri gösterdi, şimdi onun bocalamasını yaşıyorlar bence çünkü bu kadar çelişki, bu kadar hata bu kadar yanlışlık bir arada yapılamaz, istesen de bir adamı yanlış kişi diye dinleyemezsin hadi birini dinledin, ikincisini dinleyemezsin, üçüncüsünü hiç dinleyemezsin. Hadi yanlış adamı dinledin, onun konuşmalarından şike anlaşmasını nası çıkarırsın?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sahada oynanan oyunları sadece fener taraftarı değil herkez gördü ama nedense kimse oyundan bahsetmiyor halbuki şike sahada olur masada değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyelim ki hakikatten şike girişimi var herşey de ayarlandı paralar filan. Ama sahada anlaşıldığı gibi şike yapılmadı. Siz bu şampiyonluğu sindirebilir misiniz? Ya da normal mi bu olan sizin için?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

senin için normal mi ?

sen beni yanlış anladın heralde yada ben anlatmak istediğimi yanlış anlattım tamam tamam ben yanlış anlattım

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Diyelim ki hakikatten şike girişimi var herşey de ayarlandı paralar filan. Ama sahada anlaşıldığı gibi şike yapılmadı. Siz bu şampiyonluğu sindirebilir misiniz? Ya da normal mi bu olan sizin için?
    Değil. Bunun olduğuna da inanmıyoruz. Olduğu kanıtlanırsa yapanlara en büyük tepkiyi veririz. Sürecin başından beri bunları söylüyoruz. Israrla soruluyor. Israrla aynı cevabı veriyoruz. Peki sizin içinize siniyor mu saçma sapan, mantıksız, tutarsız iddialarla dolu bir iddianame, buna bağlı olarak yaşananlar ve karşı taraf olmadan şike yapılması?

Adalete herkesin birgün ihtiyacı olur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben davanın işleyişine filan hiç girmedim farkındaysanız. Haklısınız Fenerbahçe'nin şike yaptığı iddia edilen takımların yöneticilerinin salınıp Fenerbahçe yöneticilerinin tutulması tutarsız ve insanlığa aykırı bence de. Bunun olduğuna da inanmıyorsanız zaten benim almak istediğim yanıt buydu abi.

Ben burada sadece başbakanın, yeni TFF başkanının söylemlerinden çıkan sonuçlardan bahsediyorum. Bu beni rahatsız ettiği kadar sizi de etmeli. Suçsuzluğunuza bu kadar inanıyorsunuz, kim oluyorsunuz da bizi Avrupa'ya 5 yıl göndermiyorsunuz tepkisini
    de göstermenizi beklerdim. Başbakan filan da bazı Fenerbahçelilerin düşündüğü gibi FB düşmanı değilmiş yani. Anlatmaya çalıştığımın özeti bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Daha önce de yazdığım gibi başbakanın böyle bir açıklamasının görüntülerini bulamadım henüz. Kendi adıma doğrudan dudaklarından bu sözlerin çıktığını duymam gerek inanmam için. Bu konu hakkındaki yorumumu da yaptım. Yaptıysa eğer, bu açıklama diğer kulüpleri baskı altına almak maksatlıdır bana göre. Yanlıştır demeye gerek bile yok. Kaldıki, en başından beri UEFA bizi yakacak diye kopartılan fırtınayı bile geride bırakacak bir durumdur siyasetin futbola karışması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyvallah abicim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

PFDK, Bülent Uygun'un tedbir kararının kaldırılması talebini reddetti...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olgun hazir degilmis , Aziz Yildirim savunmam uzun yarin baslarim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben davanın işleyişine filan hiç girmedim farkındaysanız. Haklısınız Fenerbahçe'nin şike yaptığı iddia edilen takımların yöneticilerinin salınıp Fenerbahçe yöneticilerinin tutulması tutarsız ve insanlığa aykırı bence de. Bunun olduğuna da inanmıyorsanız zaten benim almak istediğim yanıt buydu abi.

Ben burada sadece başbakanın, yeni TFF başkanının söylemlerinden çıkan sonuçlardan bahsediyorum. Bu beni rahatsız ettiği kadar sizi de etmeli. Suçsuzluğunuza bu kadar inanıyorsunuz, kim oluyorsunuz da bizi Avrupa'ya 5 yıl göndermiyorsunuz tepkisini
    de göstermenizi beklerdim. Başbakan filan da bazı Fenerbahçelilerin düşündüğü gibi FB düşmanı değilmiş yani. Anlatmaya çalıştığımın özeti bu.
    Bizi rahatsız ediyor bu zaten.Ama Avrupa muhabbeti Galatasaray camiasının Fenerbahçe'ye bir an önce zarar gelmesi yönündeki yaptığı baskıların en önemli bahanesi olduğu için küme düşme kalksın olayındaki tepki gelmedi çünkü insanlar soğudu bu olaydan.

Ayrıca o kadar alışmışsınız ki yok Fenerbahçe küme düşme kalksın istedi,yok af istiyor inanılmaz çıkarım yapmaya başladınız.

Öyle bi noktaya geldi ki su an futbol sike yapanlar ceza almasin yeter ki avrupa'ya gidelim diyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yıldırım Demirören: İşin gerçeği bu. Başbakan Erdoğan'ın şike konusunda Platini'ye Thatcher örneğini vermesine ben de katılıyorum. (Lig TV)

Eger Uefa ceza verirse bu sikenin tescili olmayacak mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Eger Uefa ceza verirse bu sikenin tescili olmayacak mi ?
    Hayır.Şu an şikenin tescilini hakimler ve pfdkdan başka kimse yapamaz.

O zaman Uefa neye göre ceza verecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    O zaman Uefa neye göre ceza verecek?
    Bir şike soruşturması var ve bunun üzerine gidilmiyor,gereken yapılmıyorsa.Üzerine gitmek burada gerçeği ortaya çıkarmak demek.Kaldı ki burada Fenerbahçe suçlu bulunsa dahi UEFA ceza vermeyecek çünkü çoktan çekti Fenerbahçe cezasını.

O zaman şuana kadar salınanların ve içerdekilerin suçsuzluğu da kesin olmuyor bu durumda.

Bir şike soruşturması var ve bunun üzerine gidilmiyor,gereken yapılmıyorsa.Üzerine gitmek burada gerçeği ortaya çıkarmak demek.Kaldı ki burada Fenerbahçe suçlu bulunsa dahi UEFA ceza vermeyecek çünkü çoktan çekti Fenerbahçe cezasını.
    Ee tamam iste demek ki bir suc var ortada ama yok ligin deger düser yok avrupaya katilmasak ne olacak gibi söylemler biseylerin gizlendiginin ortada suc oldugun kanitidir artik kendinizi kandirmaniza gerek yok.

Fb ne cezasi cekti bir tek kupaya katilmadi ki MAA burda Fb'ye büyük bi fayda saglamis eger FB samp ligine katilsaydi ve bu güne kadar suclu bulunsaydi ki deliller ve hala karar alinmamasi bunu gösteriyor FB sadece bu sene degil önümüzdeki senelerde de olmayacakti. Nihat Özdemir ve Ali Koc'un da haberi olarak ve kendi istekleriyle FB avrupaya gitmedi. Ama su anda ne ligde puan silme ne de düsürülme var. Cogu FB'linin söyledigi sike sahaya yansimamis. Yani ortada bir ahlaksizlik var ama sahaya yansitamadigi icin ceza verilmemeli. Ee bu sike sahaya yansimadiysa nereye yansidi?

Bu arada Uefa nasil ceza vermiyor güldürmeyin insani daha gecen hafta Platini ve Infantino ne kadar kararliydi konusmalarinda hic mi dinlemediniz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    O zaman şuana kadar salınanların ve içerdekilerin suçsuzluğu da kesin olmuyor bu durumda.
    Olmuyor doğru.Haklarında hüküm yok kimsenin ama masumiyet karinesi diye bir şey var.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hala nasıl demek ki bir suç var ortada diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Şu an yargılama devam ediyor. Şu an salınanlar da, içeride tutuklu bulunanlar da ne suçlu ne de suçsuz. Sanık durumundalar. Yargılamada Fenerbahçe kısmı üzerine ithaf edilen suçlamaları yaptıkları savunmalarla büyük ölçüde çürüttüler. İşin uzaması demek suç olduğu anlamına gelmez. Yargımız yavaş işliyor. UEFA'nın verebileceği ceza kendi organizasyonuna almamak. Fenerbahçe de geçtiğimiz sezon haksız gerekçelerle bu cezaya maruz bırakıldı. Suçlu çıksaydı da bu cezayı çekseydi amenna. Ama henüz suç belli değilken, kimse delil olduğu iddia edilen şeyleri görememişken bu cezaya çarptırıldı. Sahaya yansımadı denmesi bir ahlaksızlık olduğunun kabulü değildir. Biz inanıyoruz ki ortada ahlaksızlık da yok, şike de. O yansıyan şikeyi kimle yaptık biz? Siz cevap verin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu ingilizlerin 5 sene muhabeti şiddet olaylarından dolayıydı ki ingiltere zaten normalde ceza almıştı.Ceza dolduğunda Thatcher 'Biz henüz hazır değiliz,daha zaman gerek' diyerek böyle birşey yapmıştı.Bu olayları nasıl benzeterek örnek alıyoruz anlamadım.Böyle bir şey yaparsak yapan ilk ülke olacağız sanırım.

Mesaj Yetkileri