Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 158 arası toplam 158 sonuç

Konu: İkizler Devrim Yolunda! Avrupa'nın En Büyüğü Napoli! [2.Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu takım durdurulmaz artık.İçerde dışarda küçük büyük demeden kazanıyorsunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Murat oyuncu izleme komitesindeydi şimdi sahaya o da inecek O zaman düşünemiyorum takımı Ben biraz inzivaya çekileyim geçen seneyi ben götürdüm

Kariyeri bir süre ben devam ettiricem. Forvet hattında ve MC bölgesinde gençleştirme operasyonu başlayabilir. Fierro ve Niang'ı forvette Bertolacci'yi ise MC bölgesinde daha sıklıkla görmeye başlarsanız şaşırmayın.

6. Hafta Inter : 1-2 : Napoli

Lavezzi , Cavani , Doumbia , Hamsik'ten vazgeçtiğimiz gençlerimizin silik bir performans gösterdiği maçta Inter kendi evinde seyirci avantajını arkasına alıp her ne kadar üzerimize gelse de Stegen önderliğindeki takımımız sahadan galibiyetle ayrılmıştır. Geçen sene namaglup şampiyonluğu kaçırdığımız stadta rovanşı almak çok güzel oldu.

Mesaj silindi
    Last edited by Murat Zihni : 30.Mart.2012 at 19:07 Reason: Teknik arıza....

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Şampiyonlar Ligi 3.Hafta Napoli : 4-1 : Schalke 04

Şampiyonlar Ligi'nde kayıpsız bir şekilde devam ediyoruz yolumuza.Gruptaki üçüncü maçımızda Almanya'nın Schalke 04 takımı ile karşı karşıya geldik. Her ne kadar 2-0 öne geçsekte Huntelaar'ın golü farkı bire indirdi ve takımda panik havası belirdi. 70 dakikada Gökhanın oyundan atılmasıyla takım moral olarak çökücek derken iki yıldızımız tekrardan sahneye çıkarak takımlarının galibiyetinde öenmli rol oynadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dağ başını duman almış

Hocam almış başını takım gidiyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Murat ile Asya ve Afrika liglerine yönelebiliriz
    Drogheda ile ilerleyecektik ama crash dumps hatası aldık save bile yapamadan.Jaja'nın takımını yönetmek istiyoruz

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri