çıkmama sebebi; delillerin toplanması.. Aygün bana elle tutulur şeyler var demek ki deme bana onları göster. zaten bizim söylediğimiz şey onların olmayışı. eğer karşı görüş sunuyorsan göster bana o delilleri.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Oyun mu gerçek mi bilemiycem.Ama ikisinden biri olduğu kesin.
Aziz Yıldırım'ın nasıl savunma yaptığını az çok biliyorum.Böylesine iyi savunma yapmışken neden hala içerde onu diyorum.Gerçekten sağlam deliller olabilir.
Orasını bilemiycem abi![]()
Bu suçlama:
Bu savunma: Ortada biyerde
Kusura bakmayın arkadaşlar da her savunmaya inanırım şuna inanmam lütfen yapmayın gözünüzü seveyim nolur.
hep bu olabilirler peşinde koşuyoruz savcıda hep olabilirlerin peşinden koştuğu için bu noktadayız
şike yapan zihniyet inşallah demez nasıl olsa şike yapmış ? ben şahsen şike yapsam inşallah demem nasıl olsa eminim oyuncuları aldım
Öldürdüğü halde televizyona katili bulmak için çıkanlar var. Zamanında eleştirdiğim gibi o ona para vermiş bu bundan para almış, göbek atmış beni ilgilendirmiyor, bunlar doğru da olabilir müthiş şekilde çürütebilirsinde ancak bu ve bunun gibi konuşmaların izahatını bana kimse anlatamaz. Şayet telefon konuşmaları üzerinde oynama olmamışsa.
Neyse ki Aziz Yıldırım "inşallah" ile savunmamış kendini.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Mahmut Ozgener ifadesi alindigindan beri kayip, farkindamisiniz?
yanlışım yoksa mali açıdan bir sorun olmadığını kanıtlamıştık işte kulüpte kayıp para falan gibi. O yüzden orada teşvik parasını verdik diye şifre kullanıyorsa bunun hesaplarda çıkması gerekmiyor mu ?
hem zaten o cümleyi nereye çekersen oraya gider.
mahmut özgener ile ilgili suçlama yokki zaten yada varda benmi bilmiyorum ?
savcı fenerbahçe spor kulubünden çıktı diyor paralar ama![]()
hesaplarda açıkdan ziyade tapelerdeki o paraların nerelere harcandığı belgeleriyle fişleriyle sunuldu mahkemeye zaten o kadar da incelediler bi açıkta bulamadılar
Çıkan paraları gizlemiş adamlar, şikeyi gizleyememişler teh be.
Tamam arkadaşım özür dilerim ben saçmaladım.
Yöneticilerde cebinden verebilir bu paraları...
Ayrıca hep söylediğinizde birşey var, futbolcusuz şike mi olur?Olur tabii ki, teknik direktöre para verebilirsiniz/tehdit edebilirsiniz en iyi oyuncuyu keser yanlış taktik yapar vs. Başkanlara aynı şekilde işlemlerle teknik direktöre baskı yaptırabilirsiniz.Temzilk görevlisine bile para verip bir oyuncunun suyuna yemeğine hap attırabilirsiniz var oğlu var yani...
Gelen bir adam var. Adam gelmeden önce x birisi diğerinden bilgi almak için arıyor. Anormal kelimeler kullanılıyor. Buraya kadar bir şey olmamış diyebiliriz. Belki tarımsal bir konu var. Devamında x takımdan yani spordan bahsediliyorsa demek ki tarımsal işlerle bu sporun bir bağlantısı var.
Bunu kime sorsam bu işte bir iş var der ancak x'lerin yerine Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören, Ünal Aysan yazsam bunlar normalleşebiliyor. Problem burada.
Arkadaşlar gerçekten ciddi bir soru sorucam takımıma bakarak hemen bir önyargıyla yaklaşmayın çünkü gerçekten bilmiyorum sorunun cevabını.
Şimdi Play-off lar dan önce açıklanmazsa karar Fener'de şampiyonlar ligine gitmeye hak kazanırsa(ki kazanacak gibi duruyor) bu sefer nasıl gidebilecek? Geçen seneki karara göre tekrardan gidememesi gerekmiyor mu? Sizin için doğru olanı değil yapılanlara göre soruyorum.
Geçen seneki fasıl yeniden başlar.
UEFA baskı yapar, Federasyon nazlanır, siyasiler devreye girer, birileri gelir birileriyle görüşür, etik kurulu tekrar toplanır, lig yeniden ertelenir.... Bana sorarsan en nihayetinde Fenerbahçe yine Avrupa'ya gönderilmez. Seneye bugün de yine bu soruyu sorar, bu cevabı veririz.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
gitmesi gerekir bence zaten bu takımı 1 sezon almamışsın kaldiki suçlandığı maçlarda bu sezonun maçlarıda değil
3 sezon ceza verirse 2 sezon gitmez bence 1 sezon verirse gitmesi lazım bu yıl zaten gitmedi.
anlamadığım konu uefa neden ceza versin soruşturma hala devam ediyor neden bu korku imparatorluğu