Sayfa 274 / 483 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
8,191 ile 8,220 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tüm şey bu mu yani ? Yanlış kişi şey olmuş başkan suçsuz.O kadar adam çıkıp Aziz Yıldırım çıkamıyorsa o kadar savunma yapıp çıkamıyorsa demek ki elle tutulur sağlam deliller var.Bunu anlamak çok da zor değil.
    Yada oynanan başka oyunlar var ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çıkmama sebebi; delillerin toplanması.. Aygün bana elle tutulur şeyler var demek ki deme bana onları göster. zaten bizim söylediğimiz şey onların olmayışı. eğer karşı görüş sunuyorsan göster bana o delilleri.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yada oynanan başka oyunlar var ?

Oyun mu gerçek mi bilemiycem.Ama ikisinden biri olduğu kesin.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    işte bak davaya hakim değilsin savunmayı bilmiyorsun yada bilmek istemiyorsun aç fb.orgu oku savunmayı
    Aziz Yıldırım'ın nasıl savunma yaptığını az çok biliyorum.Böylesine iyi savunma yapmışken neden hala içerde onu diyorum.Gerçekten sağlam deliller olabilir.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Nerede yahu bunlar, sağlam deliller olsa, delilleri karartma şüphesiyle tutukluluğu devam eder mi? Hala delil arıyorlarsa 8 ay geçmiş, aramaya devam etsinler.
    Orasını bilemiycem abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    [B]

Orasını bilemiycem abi
    sağlam deliller var diyorsan orasını da bilmen gerekmez mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu suçlama:

Bu savunma: Ortada biyerde

Kusura bakmayın arkadaşlar da her savunmaya inanırım şuna inanmam lütfen yapmayın gözünüzü seveyim nolur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hep bu olabilirler peşinde koşuyoruz savcıda hep olabilirlerin peşinden koştuğu için bu noktadayız

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şike yapan zihniyet inşallah demez nasıl olsa şike yapmış ? ben şahsen şike yapsam inşallah demem nasıl olsa eminim oyuncuları aldım

Nesil
    2007

şike yapan zihniyet inşallah demez nasıl olsa şike yapmış ? ben şahsen şike yapsam inşallah demem nasıl olsa eminim oyuncuları aldım
    Orada takıla takıla inşallah kelimesine mi takıldın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Öldürdüğü halde televizyona katili bulmak için çıkanlar var. Zamanında eleştirdiğim gibi o ona para vermiş bu bundan para almış, göbek atmış beni ilgilendirmiyor, bunlar doğru da olabilir müthiş şekilde çürütebilirsinde ancak bu ve bunun gibi konuşmaların izahatını bana kimse anlatamaz. Şayet telefon konuşmaları üzerinde oynama olmamışsa.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Neyse ki Aziz Yıldırım "inşallah" ile savunmamış kendini.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mahmut Ozgener ifadesi alindigindan beri kayip, farkindamisiniz?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yanlışım yoksa mali açıdan bir sorun olmadığını kanıtlamıştık işte kulüpte kayıp para falan gibi. O yüzden orada teşvik parasını verdik diye şifre kullanıyorsa bunun hesaplarda çıkması gerekmiyor mu ?
    hem zaten o cümleyi nereye çekersen oraya gider.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

mahmut özgener ile ilgili suçlama yokki zaten yada varda benmi bilmiyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    yanlışım yoksa mali açıdan bir sorun olmadığını kanıtlamıştık işte kulüpte kayıp para falan gibi. O yüzden orada teşvik parasını verdik diye şifre kullanıyorsa bunun hesaplarda çıkması gerekmiyor mu ?

Sizce teşvik yada şike parası kulübün kasasından mı verilir?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

savcı fenerbahçe spor kulubünden çıktı diyor paralar ama

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

savcı fenerbahçe spor kulubünden çıktı diyor paralar ama
    Muhasebe gördüyseniz üniversite de işinde uzman bir muhasebecinin gizleyemeyeceği hiç bir şey olmadığını da öğrenmişsinizdir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hesaplarda açıkdan ziyade tapelerdeki o paraların nerelere harcandığı belgeleriyle fişleriyle sunuldu mahkemeye zaten o kadar da incelediler bi açıkta bulamadılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çıkan paraları gizlemiş adamlar, şikeyi gizleyememişler teh be.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tamam arkadaşım özür dilerim ben saçmaladım.

Nesil
    2007

Yöneticilerde cebinden verebilir bu paraları...

Ayrıca hep söylediğinizde birşey var, futbolcusuz şike mi olur?Olur tabii ki, teknik direktöre para verebilirsiniz/tehdit edebilirsiniz en iyi oyuncuyu keser yanlış taktik yapar vs. Başkanlara aynı şekilde işlemlerle teknik direktöre baskı yaptırabilirsiniz.Temzilk görevlisine bile para verip bir oyuncunun suyuna yemeğine hap attırabilirsiniz var oğlu var yani...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gelen bir adam var. Adam gelmeden önce x birisi diğerinden bilgi almak için arıyor. Anormal kelimeler kullanılıyor. Buraya kadar bir şey olmamış diyebiliriz. Belki tarımsal bir konu var. Devamında x takımdan yani spordan bahsediliyorsa demek ki tarımsal işlerle bu sporun bir bağlantısı var.

Bunu kime sorsam bu işte bir iş var der ancak x'lerin yerine Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören, Ünal Aysan yazsam bunlar normalleşebiliyor. Problem burada.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post

Ayrıca hep söylediğinizde birşey var, futbolcusuz şike mi olur?Olur tabii ki, teknik direktöre para verebilirsiniz/tehdit edebilirsiniz en iyi oyuncuyu keser yanlış taktik yapar vs. Başkanlara aynı şekilde işlemlerle teknik direktöre baskı yaptırabilirsiniz.Temzilk görevlisine bile para verip bir oyuncunun suyuna yemeğine hap attırabilirsiniz var oğlu var yani...
    ilginç bi yaklaşım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post

Hayalgücünün son noktaları temizlik görevlisi he
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

sağlam deliller var diyorsan orasını da bilmen gerekmez mi ?
    Delilin olduğunu ben söylemiyorum savcı söylüyor yetkililer söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşlar gerçekten ciddi bir soru sorucam takımıma bakarak hemen bir önyargıyla yaklaşmayın çünkü gerçekten bilmiyorum sorunun cevabını.

Şimdi Play-off lar dan önce açıklanmazsa karar Fener'de şampiyonlar ligine gitmeye hak kazanırsa(ki kazanacak gibi duruyor) bu sefer nasıl gidebilecek? Geçen seneki karara göre tekrardan gidememesi gerekmiyor mu? Sizin için doğru olanı değil yapılanlara göre soruyorum.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hayalgücünün son noktaları temizlik görevlisi he
    Yaptı demiyorum ama yapılabilir mi yapılabilir.Hayalgücüyle alakası yok, örnek verdim illa futbolcu arayanlara.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Arkadaşlar gerçekten ciddi bir soru sorucam takımıma bakarak hemen bir önyargıyla yaklaşmayın çünkü gerçekten bilmiyorum sorunun cevabını.

Şimdi Play-off lar dan önce açıklanmazsa karar Fener'de şampiyonlar ligine gitmeye hak kazanırsa(ki kazanacak gibi duruyor) bu sefer nasıl gidebilecek? Geçen seneki karara göre tekrardan gidememesi gerekmiyor mu? Sizin için doğru olanı değil yapılanlara göre soruyorum.
    Geçen seneki fasıl yeniden başlar.

UEFA baskı yapar, Federasyon nazlanır, siyasiler devreye girer, birileri gelir birileriyle görüşür, etik kurulu tekrar toplanır, lig yeniden ertelenir.... Bana sorarsan en nihayetinde Fenerbahçe yine Avrupa'ya gönderilmez. Seneye bugün de yine bu soruyu sorar, bu cevabı veririz.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

gitmesi gerekir bence zaten bu takımı 1 sezon almamışsın kaldiki suçlandığı maçlarda bu sezonun maçlarıda değil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 sezon ceza verirse 2 sezon gitmez bence 1 sezon verirse gitmesi lazım bu yıl zaten gitmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

anlamadığım konu uefa neden ceza versin soruşturma hala devam ediyor neden bu korku imparatorluğu

Mesaj Yetkileri