Volkan net gol kacirdi
Volkan net gol kacirdi
kaptan sakatlandı
İki takımında kötü oynadığı bir maç oluyor. Fenerbahçe'nin golü bulmuş olması maç içerisinde yaşanan tek olumlu durum sanıyorum. Ya sezon yorgunluğu fazlasıyla baş gösterdi ya da takımlar kendilerini lig sonunda başlayacak playoff dönemine saklıyorlar.
Bıçak atma konusuna açıklık getirmek gerek;
Türkiye'yi geçelim Dünya'nın hemen hemen her ülkesinde yabancı madde atımı olur. En basitinden 10-11 sene önceye gidelim 6 Mayıs 2001 Inter - Atalanta maçı'nda Inter taraftarları sahaya motosiklet atarlar. 24 Kasım 2001 Göztepe - Fenerbahçe maçı Göztepe'liler sahaya balta atarlar. 6 Kasım 2002 Fenerbahçe - Galatasaray maçı Fenerbahçe'liler sahaya ağzı açık sustalı bıçak atarlar.
Daha geriye ve ileriye doğru baktığımızda viski, rakı, votka şişeleri, domuz kafaları, tenis topları, yapay penisler, taşlar, sopalar, meşaleler vb. şeyler hep atılmıştır, atılmaktadır ve atılacaktır.
Bunun önüne ancak doğru düzgün güvenlik kontrolü sağlanırsa kısmen geçilebilir, o adam o bıçağı oraya sokabiliyorsa neden atıyorsun diye sormak yanlış olur, atmadığı zaman birilerini bıçaklıyor tribünde, iş ölüme kadar varıyor. Bunları yaşadık ve yaşıyoruz, insancıl bir şekilde güvenlik önlemleri artırılıp yapan kişi caydırıcı ceza almadıkça önüne geçmek imkansız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Stada girişteki güvenlik aramaları konusundan ben de şikayetçiyim , kimisinin tipine göre bile muamele yapılabiliyor.Düzgün birine benziyosun geç dendiğini bile duydum yahu ben.Bu sezon gittiğim son maçta , adam aramıyor üstümü bana soruyor var mı bişey diye , bilerek yok dedim , sonra döndüm çakmağı verdim.Çakmak değil de bıçak da sokabilirdim demek ki oraya ben , atabilirdim kaleciye.
Kesinlikle katılıyorum sana.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İşte bu yüzden Baroni bu takımda oynayamaz,heba etti pozisyonu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Burak attı aslansın kaplansın burak !
Burak atti , fenerbahce savunmasinin buyuk hatasi.
Burak Yılmaz attı 1-1
özerin hatası var orda bekire fazla kızmamak gerekerir maçın 2. yarısını izledimde bu takım ilk yarıdamı böyle oynadı
Aykut Hoca ne bekliyor acaba şu an?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bi yerden ilham gelmesini bekliyor heralde ama bakıyorum kulübeye girecek de kimse yok orta alan düştü cris rezil rüsva özgür ilk 18 de olsaydı alınabilrdi oyuna
Sow çıktı![]()
semh semih semih diyorum
Sow çıktı Bienvenu girdi.Sow'un ölüsü 10 kat iyidir Bienvenu'den.
Savunmamızı direkler yapıyor.
yinemi direk
fener o kadar puan aldı direklerden bugün de puan veriyor direklerden
Yani yok artık ya
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Direklerin intikamı oldu resmen1-1 bitti maç...
Aykut Kocaman futboldan zerre anlamıyor zerre.
Trabzonspor 1 1 Fenerbahçe Maç Sonucu
Colman havadan vursa goldü ama olmadı.Direkler bu sefer ters etki yaptı![]()
Haftalardır Bursa ve GS maçlarında direkten dönen topları konuşan TARAFSIZ (!) BASIN 3 kere dönen topumuzu da yazsın bakalım
Şu ortamda şu maç gerçekten yazık oldu. Top sevmedi bizi.
Geçen haftaki Bursa maçı ve Galatasaray maçında direklerden yırtmıştı Fenerbahçeşimdi de Trabzonspor yırttı
![]()
taraftara rağmen 1 puan iyidir. böyle taraftar olmaz olsun. biri iyilik yapsa playoff öncesi 3-4 maç ceza verse..
Söylenecek birşey yok şansımıza lanet olsun.
Bir derbiyi daha hakemin hatasıyla puan kaybıyla geçiyoruz.Böyle devam edin böyle!
Taraftarada ayrıca selam olsun.
Fark 9 cok iyi ..