Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Fenerbahçe kazanır

15 42.86%
1 ile 30 arası toplam 308 sonuç

Konu: [33. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Şu iki gündür ne zaman bu konuya girsem kendimi Fenerbahçe'li gibi hissettim halbuki ligde en sevmediğim takımdı Ne agresifsiniz ya arkadaşlar, sonucun etkisiyle, siniriyle yıkıp geçiyorsunuz. Biraz sakinleşin, tekrar özetini falan izleyin sakin kafayla, bence fikriniz değişecek. Bugün Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha iyi oynadı, direklere takılmasaydı ya da Trabzonspor'un golünü savunma hazırlamasaydı galibiyete uzanan taraf olacaktı.
    Fırat Aydınus'a da değinmek gerek. Baştan sona çok iyi yönetti karşılaşmayı. Tek kaçırdığı şey vardı benim gözüme çarpan; Burak ile Selçuk arasında kalan topta Selçuk'un müdahalesi sertti ve kastiydi benim gördüğüm, orada penaltı kararı verilmeliydi diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Şu iki gündür ne zaman bu konuya girsem kendimi Fenerbahçe'li gibi hissettim halbuki ligde en sevmediğim takımdı Ne agresifsiniz ya arkadaşlar, sonucun etkisiyle, siniriyle yıkıp geçiyorsunuz. Biraz sakinleşin, tekrar özetini falan izleyin sakin kafayla, bence fikriniz değişecek. Bugün Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha iyi oynadı, direklere takılmasaydı ya da Trabzonspor'un golünü savunma hazırlamasaydı galibiyete uzanan taraf olacaktı.
    Iyi oynadi derken, o biraz Trabzondan dolayi oldu. Ki iyi de oynamadik. Bekiri Gokhani 40 metre dribling yapip topu rakibe veriyorsa orda bi sorun var. Hic organize degiliz. Kimse pas almaya gelmiyor. Bir oyuncu topu aldiginda 4 farkli pas secenegi varsa o takim iyidir. Bizde 4u 3u birak 1 kisi bile bulamiyorlar

Mesaj Yetkileri