Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Fenerbahçe kazanır

15 42.86%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 308 sonuç

Konu: [33. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Play off çok farklı olacak şampiyon olmak isteyen fenerbahçe 3. bile olabilir. bjk ve ts nin ş.ligi şansları büyük ölçüde
    Aynen öyle Ts ile Fener arasında 4 yada 5 puan fark kalıyor. Takımlar birbirine çok puan verecek gibi.

Arkadaşım gol atmak için sahada 4-5 tane forvetin olması gerekmiyor. Sow'un yanına ikinci forvet olarak Bienvenü'yü almış olsaydı bu ne anlama gelecekti biliyor musun? Savunmada bir kişi daha eksik oynamak anlamına gelecekti.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aynen öyle Ts ile Fener arasında 4 yada 5 puan fark kalıyor. Takımlar birbirine çok puan verecek gibi.
    sadece 5 puan var aralarında

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Play off çok farklı olacak şampiyon olmak isteyen fenerbahçe 3. bile olabilir. bjk ve ts nin ş.ligi şansları büyük ölçüde
    O kadar da degil. TS ve BJK bizden iyi durumda degiller. Boyle birsey olucagini hic tahmin etmiyorum. Tamam sampiyon olamaz belki ama 2.ligi de kaptirmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Beyler play off değil süper final

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Arkadaşım gol atmak için sahada 4-5 tane forvetin olması gerekmiyor. Sow'un yanına ikinci forvet olarak Bienvenü'yü almış olsaydı bu ne anlama gelecekti biliyor musun? Savunmada bir kişi daha eksik oynamak anlamına gelecekti.
    Hadi ya düşünememişim ben o yorumu yaparken bunu. Takımda defans yapan 7 tane adam var zaten yapmayan Stoch-Sow-Özer var ki Özer'de çok koşan oyuncu.Şimdi bu 7-8 kişiden 1'ini çıkarıp ofansı çoğaltmak yanlış mıdır?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum. Sonunda futbolumuz tamemen Anadolu takımı hüveyitini kazanmış oldu

Korkak, skoru koruyan, skora oynayan, izleyeni fıtık eden, büyük takımla uzaktan yakından alakası olmayan bu yeni oyunumuz hepimize kutlu olsun. Geçenlerde söyledim yine söylüyorum bu sezon ne olursa olsun hocanın ve oyuncuların sonsuz kredisi var ama gelecek sezon bu anlayışla bu takım 5 hafta yönetilsin 6.haftada o sessiz çoğunluk, bir efsanenin yuhalanarak görevi bırakmasına neden olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

sadece 5 puan var aralarında
    Fenerle galatasaray arasındada 5 puan var o zaman bizde şampiyonluğa çok yakınız ? Hatta 4.5 var .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o efsaneyi o stadda kimse yuhalamaz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fenerle galatasaray arasındada 5 puan var o zaman bizde şampiyonluğa çok yakınız ? Hatta 4.5 var .
    dediğim gibi ya şampiyon olabilirken 3. olmakta var.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tamam eleştirirsin herşeyi yaparsında Aykut Kocaman ne yapsın ? Tamam bizde eleştiriyoruzda o mu dedi 3 tane topu direğe vurun diye . Kazansak bu yorumların hiç biri yapılmayacaktı . Oynadığımız son 4-5 deplasmandan ( Ankaragücü maçı dahil ) en iyisini oynadık bence .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Geçen sene Aykut Kocaman sistemi değiştirmeye çalışıp başaramadığı için ligin ilk devresini gerilerde kapattık ama bir şeyler denediği için kimse ıslıklamadı herkes destek oldu.Şimdi ise işin olayı böyle değil bence. Hiç bir şey yapmadan hatalarını tekrar edip duruyor hoca. Böyle giderse o stadda herşey olabilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Yuhalar arkadaş, bu forumdakileri al götür maça ana avrat söverler şuraya bak...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Tamam eleştirirsin herşeyi yaparsında Aykut Kocaman ne yapsın ? Tamam bizde eleştiriyoruzda o mu dedi 3 tane topu direğe vurun diye . Kazansak bu yorumların hiç biri yapılmayacaktı . Oynadığımız son 4-5 deplasmandan ( Ankaragücü maçı dahil ) en iyisini oynadık bence .
    Deplasmandaysan en kotu bir kontra bulursun de mi, var mi peki? Son dakkalar haric 2 pas yapamaz hale geldik. Kazansak bile bu macin hakki buydu, aman aman oynamadik.

Tam da su anda bi ALman takimiyla mac yapsa FB 5 mi yer artik bilemem. Dortmund falan degil, orta sirasi yeter.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

başaramadı değil oyuncu kapasitesi veya oyuncu tipleri 4 3 3 e uygun değildi halada öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fırat Aydınus bana kalırsa çok iyi bir maç yönetti. Selçuk'un Burak'a yaptığı hareketi es geçmesi tek hatasıydı. Orada çift vuruş ve ya faul verip Selçuk'a da bir sarı kart verilmeliydi. O ayak normal koşullarda o bileğe gitmez, gidemez.

Volkan Şen bir daha forma şansı bulamaz bence. Adam oyuna sırtını dönüyor resmen. Savunma yapmıyor. Hücumda da yanlış seçimleri çok fazla. Yetersiz. Veli Kavlak gibi aynı. Kafada var bişeyler ama yok yani yetenek yok ki gerçekleştirsin..

2.Yarı başında Volkan cıksa Olcan oyunda, 45 ile 65. dakikalar arası cok daha farklı bir maç olabilirdi. Fenerbahçe iyi bir oyun ortaya koymadı fakat doğru yerlerde doğru şeyler yaptılar. Alex'in bu takım için ne kadar önemli oldugu bence anlasılmıs olmalı.

İkinci yarısı bol pozisyonlu ve zevkli bir maçtı. Trabzonspor lu oyuncular son topları biraz daha olumlu kullanabilseler kazanabilirlerdi. Fenerbahçe biraz daha şanslı olsa onlarda kazanabilirdi. Beraberlik iyi oldu gibi...

Son bir lafımda Trabzonspor taraftarına. Sene başındaki Benfica macında da alakasız yere Fenerbahçe'ye küfür edip durmuşlardı. Bende staddaydım. Bugün de anlam veremediğim 'salakça' bir protestoları vardı. Futbol oynanmasına engel oldular. Çok gereksizler açıkcası...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İyi mi oynadık? İyi oynamak sahada organize olmak demektir. Bizim üst üste 5-6 pas yaptığımız 3 pozisyon yoktur sahada. Direkten dönen toplarımızın zaten 2'si son 5 dakikada orta sahalar çöktükten sonra oldu Alex'inki ise organize ve güzel bir hücumdu. Aykut Kocaman Özer-Mehmet-Selçuk-Cristian gibi yeteneği kısıtlı oyuncuları aynı anda sahada tutuyorsa,ne düşünüyor merak ediyorum.

Alex futbolu bıraktığında röportaj falan yapılırsa kendisiyle çalıştığın en kötü teknik direktör kim sorusuna muhtemelen Aykut Kocaman der.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başaramadı değil oyuncu kapasitesi veya oyuncu tipleri 4 3 3 e uygun değildi halada öyle
    Teknik direktör taktiğe göre oyuncu almaz oyuncuya göre taktik yapar. Demek ki Aykut Kocaman 4 3 3 den vazgeçecek.

Şu iki gündür ne zaman bu konuya girsem kendimi Fenerbahçe'li gibi hissettim halbuki ligde en sevmediğim takımdı Ne agresifsiniz ya arkadaşlar, sonucun etkisiyle, siniriyle yıkıp geçiyorsunuz. Biraz sakinleşin, tekrar özetini falan izleyin sakin kafayla, bence fikriniz değişecek. Bugün Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha iyi oynadı, direklere takılmasaydı ya da Trabzonspor'un golünü savunma hazırlamasaydı galibiyete uzanan taraf olacaktı.
    Fırat Aydınus'a da değinmek gerek. Baştan sona çok iyi yönetti karşılaşmayı. Tek kaçırdığı şey vardı benim gözüme çarpan; Burak ile Selçuk arasında kalan topta Selçuk'un müdahalesi sertti ve kastiydi benim gördüğüm, orada penaltı kararı verilmeliydi diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü oynayan, bulunduğu konumun hakkını vermeyen herkes yuhalanır.

Bir zamanlar efsane diye Fenerbahçe takımını kendi kafasına göre oynatamaz. Takımın en iyi oyuncusunu derbide hiç bir şey yokken ilk 18'e almamazlık yapamaz..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    İyi mi oynadık? İyi oynamak sahada organize olmak demektir. Bizim üst üste 5-6 pas yaptığımız 3 pozisyon yoktur sahada. Direkten dönen toplarımızın zaten 2'si son 5 dakikada orta sahalar çöktükten sonra oldu Alex'inki ise organize ve güzel bir hücumdu. Aykut Kocaman Özer-Mehmet-Selçuk-Cristian gibi yeteneği kısıtlı oyuncuları aynı anda sahada tutuyorsa,ne düşünüyor merak ediyorum.

Alex futbolu bıraktığında röportaj falan yapılırsa kendisiyle çalıştığın en kötü teknik direktör kim sorusuna muhtemelen Aykut Kocaman der.
    Dediğim gibi son 4-5 deplasman maçı arasında iyi oynadık dedim . Genel olarak konuşmadım .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'ı savunacağım diye Fenerbahçe'ye İHANET etmeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Şu iki gündür ne zaman bu konuya girsem kendimi Fenerbahçe'li gibi hissettim halbuki ligde en sevmediğim takımdı Ne agresifsiniz ya arkadaşlar, sonucun etkisiyle, siniriyle yıkıp geçiyorsunuz. Biraz sakinleşin, tekrar özetini falan izleyin sakin kafayla, bence fikriniz değişecek. Bugün Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha iyi oynadı, direklere takılmasaydı ya da Trabzonspor'un golünü savunma hazırlamasaydı galibiyete uzanan taraf olacaktı.
    Iyi oynadi derken, o biraz Trabzondan dolayi oldu. Ki iyi de oynamadik. Bekiri Gokhani 40 metre dribling yapip topu rakibe veriyorsa orda bi sorun var. Hic organize degiliz. Kimse pas almaya gelmiyor. Bir oyuncu topu aldiginda 4 farkli pas secenegi varsa o takim iyidir. Bizde 4u 3u birak 1 kisi bile bulamiyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Teknik direktör taktiğe göre oyuncu almaz oyuncuya göre taktik yapar. Demek ki Aykut Kocaman 4 3 3 den vazgeçecek.
    çok çok çok yanlış hoca kafasındaki sistemi takıma oynatamazsa kaybolur gider o takım içinde suan aykut hocada olduğu gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biz eleştiriyi skora yapmıyoruz futbola yapıyoruz, Fenerbahçe'nin büyük maçlarda oynadığı felsefeyle, herhangi bir Anadolu takımının büyük takımlarla oynarken uyguladığı felsefe arasında bana fark söyleyebilecek olan var mı ?

Ultra defansif
    Skora yatan
    Acemi hatalar yapan
    Organize değil dağınık oynayan
    Korkak bir futbol tarzı

Kazansan ne olacak ? Git bakalım Türk Telekom Stadı'na şansınla 3-1 biten maç bir daha öyle bitiyor mu ? Beraberliğe bile sevinen taraf olduk, ayıptır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Selçuk la crisler mehmet topuzla bekirle ziegler le ne oynucak bu adam 2 4 4 mü yahu bu topcularlar bu kadar daha yok siz bu adamları birer messi mi zannettniz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yine başlamış Aykut hoca gündemi.. hak ettik ama direkleri yenemedik, sağlık olsun. trabzon taraftarına diyecek bir şey yok, hiç ama hiç şaşırmadım. ama ben ceza almalarını istemiyorum; zaten varlıkları zarar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla hocamızı bir yana bıraktımda, deplasmandaki en iyi oyunlarımızdan biri oluyorsa bu Fenerbahçe'nin daha çok düşünmesi gerek anlıyoruz olaylar oldu, moral olarak çok iyi durumda değiliz ama biz yinede bu değiliz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar maç hakkında yorum yapmaya özen gösterelim. Burası Trabzonspor-Fenerbahçe maç konusu. Aykut Kocaman'ın yuhalanması, Süper Final olasılıkları, vb. gibi yorumları sohbet bölümünde tartışalım. Maç hakkında görüş okumak isteyen üyelerimizi de maçın içeriği ile ilgisi olmayan mesajlarla rahatsız etmemiş oluruz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Selçuk la crisler mehmet topuzla bekirle ziegler le ne oynucak bu adam 2 4 4 mü yahu bu topcularlar bu kadar daha yok siz bu adamları birer messi mi zannettniz
    Olay tek tek oyuncularla alakali degil. Takim olamadilar ki, istersen Messiyi getir ne fayda. Kisiye dayali zihniyetten kurtulmak lazim artik. GS nin bu sezon en cok begendim tarafi bu. Gecen sene bizim de oynadigimiz gibi takim oyununu oynayabilmek.

Mac hakkinda konusuyoruz iste, farkli bir seyden bahseden mi var ki :s

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri