Siz futbolcusu teknik direktörü için mi seviyorsunuz bu takımı yok sa Fenerbahçe oldugu icin mi ? Nerdeyse Fenerbahçe'yi satacaksınız Aykut Kocaman'ı koruyayım derken.
Siz futbolcusu teknik direktörü için mi seviyorsunuz bu takımı yok sa Fenerbahçe oldugu icin mi ? Nerdeyse Fenerbahçe'yi satacaksınız Aykut Kocaman'ı koruyayım derken.
yalnız bu saha kapatma cezasının play off'a yansımaması kadar saçma bir şey yok. Volkan'ı o çakı yaralasa 15 gün sonra Volkan yine o seyirci karşısında mı oynayacaktı ? gerçekten saçma olmuş.
@SaLviO
Buradaki Galatasaray'lı arkadaşlara sor bakalım, hangisi sezon başında 11'lerinde Emre Çolak ve Semih Kaya'yı bekliyor, koca bir sezonu onlarla geçirmeyi düşünüyorlardı. Eğer sen kadroda bunca zaman alternatif yaratamıyorsan "ee eldekiler bunlar" demeyeceksin. Her sezon şampiyon mu oluyoruz, Hayır. Bu senede olmayalım bir şey kaybetmeyiz ama senin hocan hatalarından ders çıkarmak yerine hatalarının yanında durdukça biz daha çok konuşuruz. Her hafta aynı şeyleri yazmaktan ben bıktım, Kocaman yapmaktan bıkmadı helal olsun. Bundan sonra kopyala-yapıştır yapacam zaten, gereksiz zaman kaybı olmasın : )
...
takım oyunu oynaman için takımın hepsinin düşüncesi bir olması takım bizim takımda bu sezon malesef değil işte bi bilinmezlik var takımda acaba sezon sonu ne olucaz muamması var topçularda
Fenerbahçenin golünde Sow topa hareketlenerek Trabzonsporlu kaleci ve defansları yanıltıyor mu?
Volkan ölmediyse ceza vermelerine gerek yok (!) Rakı şişesi es geçildi. Bunu da atanı bulmaya gerek yok. Eğer olur da biri Volkan'a isabet ederse ararlar. (!) Aykut Kocaman'a hiç laf etmedim ama Emre'siz olmaz hoca. Bu taraftar Emre için klüpten açıklama bekliyor. Emre'siz olmuyor olmadı olmayacakta.
Son olarak şu maç bize birşeyi daha gösterdi. Alex'li ve Alex'siz Fenerbahçe arasındaki farkı. Umarım Alex kendini istemeyenlere inat 40 yaşına kadar oynar.
Maç konularına karşılaşma sonuçlandırdıktan sonra pek yorum yapmam ama söylemeden edemeyeceğim. Volkan allah aşkına kes şu bıyıkları! Futbolcu hariç her şeye benziyorsun.![]()
trabzon taraftarı takımlarını resmen baltaladı.fener'de emre olayı camiayı böler.aykut yine iyi yönetemedi takımı diye düşünenler var ama olay onda değil.ben maçın ilk 60 dakikasını izlemedim.nasıl olsa son yarım saat fener oyundan düşer diye gittim maça.düşündüğüm gibi de oldu ama bugün trabzon çok ama çok yeteneksizdi.beraberlik bize yaradı.süper final saçmalığına da katlanacağız artık mecburen.inşallah mutlu sona da ulaşırız
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bilmiyorum maçı nerede izliyorsunuz ama toplu alanlarda kafe vs. izlediğinizde hocaya ve oyunculara insanların tepkisinin ne olduğunu daha yakından anlayabiliyorsunuz. Hocanın kızılacak tarafı sakat değilse Emre'yi oynatmaması. Orta sahamız ne yazıkki çok vasat kaldı. Kazanadabilirdik ama hakettik mi onu tartışmak lazım.
Futbol olarak artık bir beden büyümemiz gerek. Bu sezon artık bitti, gelecek sezona umarım iyi gireriz.
maçın hakkı berberlikti trabzonspor da çok kaçırdı bizim direk mevzusu da sanırım tek maçta dengelendi
olaylar hoş değildi ama futbol futbol olmaktan çıkmış arkadaş
yok artık! bu nedir arkadaş ?
![]()
İşte söylediğim pozisyon bu, bilerek isteyerek yapılmış bir hareket. Topa vurduktan sonra ayağının yönünü değiştiriyor, basıyor bileğe. Allah korudu Burak'ı birşey olmadı...
Trabzonun net penaltisi verilmedi + Marcusa göre fenerin golü ofsayt.
O pozisyonun penaltiyla alakasi yok bana gore
fbye iki maç veren tff bugün ts ye ne ceza verecek ben onu merak ediyorum standardını test etmesi için iyi bi fırsat bakalım bekleyelim görelim
Neyse maça dönelim, Bugün Bekir'in oyununu beğendim, Yobo'yu da beğendim çünkü en fazla onları topla oynarken görüyorduk : ) Ortasaha diye bişey yok topu alan bu 2 arkadaşa sürekli pas atma derdinde, bu heves sonunda Bekir'i kurban etti. Sadece bu 2 arkadaş'a topu atsalar neyse Volkan'a da en az o kadar pas atılıyor, o da kurban oluyordu ama şans yüzüne güldü.
Last edited by di canio : 02.Nisan.2012 at 00:43 Reason: Silinen mesajdan alıntı kaldırıldı.
...
Şaka gibi bir maçtı. Öncelikle takımımız benim beklentilerimin üzerinde bir oyun oynadı. Ancak bu kadar çok pozisyonu bulup sadece 1 tane gol atmak büyük şanssızlıktı. 3 tane direkten dönen top, Mehmet'in kaçırdığı net pozisyonlar vardı. Maçtan önce Trabzonspor ilerde baskılı başlar ve oyun yarı sahamıza sıkışır diye düşünüyordum ancak böyle bir şey olmadı. Oyun ortada olmasına rağmen pozisyonlara giren taraf biz olduk. Özer'in sağdan oyuncumuz kopup gitmişken geriye dönmesi, Yobo'nun daha da sıkışık olan Bekir'e dönmesi ve Bekir'in de artık resmen bomba haline gelmiş topu uzaklaştırmak yerine hala pas zorlaması nedeniyle garip bir gol yedik. O golden sonra bir 10 dakikalık bocalama dönemine girmiş olsak da maçın sonlarına doğru yine pozisyonlar bulduk. 1 puan bizim için iyi olmadı. Süper final'de artık Galatasaray'ı hem içerde hem dışarda yenme zorunluluğumuz var.
Aykut hocanın Emre'yle arasında ne tür bir problem varsa acilen çözmesi ve Emre'yi tekrar takıma kazandırması gerekiyor. Mevkisinden örnek verecek olursak; Alper Potuk'un 5 m € değerinde olduğu bir piyasada Emre'ye ben değer biçmeye bile kalkmam. Emre gibi özel bir oyuncuyu kaybetmemek lazım.
Cristian'ın golünde Cristian geriden çıkıyor ama Sow'un aktif mi pasif mi olduğu tartışılır. Bu konuda Markus Merk, Bünyamin Gezer gibi yorumcuları dinlemek lazım. Olcan'ın Gökhan'ı düşürdüğü pozisyon penaltıydı. Olcan'ın topa herhangi bir müdahalesi yok. Selçuk'un Burak'a müdahalesini resim olarak kesince yanıltır. Selçuk önce topa müdahale ediyor, sonrasında ayağı Burak'a da geliyor.
Fenerbahçe - Galatasaray maçındaki olaylara 2 maç ceza veren TFF'nin bu maçta çıkaracağı faturayı da merakla bekliyorum açıkçası.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
fener'in gol ofsayt,trabzon lehine penaltı ve kırmızı kartı atladı hakem.fakat hakem iyi niyetliydi,zaten fenerbahçe de en iyi deplasman oyununu oynadı bugün,yenilse yazık olurdu.emre hakkında yeni idda,maasinda indirim istenmiş,kabul etmemiş emre ve menajerine takım aramasını söylemişyakında gerçek olan nedir anlarız
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Markus Merk
- Olcan'ın Gökhan'ı düşürdüğü pozisyon penaltı.
- Selçuk'un Burak'la ceza sahası içinde girdiği pozisyonda faul yok. Selçuk topla oynuyor.
- Fenerbahçe'nin golünde Sow pasif değil, aktif durumda. Ofsayt.
http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-yorumladi
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fırat Aydınus (Twitter): Pozisyon'u şimdi daha iyi gördüm Gerçekten ofsaytmış. Bütün Trabzonspor camiasından özür dilerim.
Biliyorsunuz ki 4 büyük arasında oynanan maçlar hep heycan yaratır herkese. Biz hakem olarak elimizden en iyisini yapıp adil davranmaya çalışıyoruz. Ancak biz ne kadar adaletli biçimde karar versekte bazı kesimler hep art niyet arıyor. Bu iş o kadar kolaysa gelin siz yönetin.
Hatalarım için özür dilerim. Ama hatalarımızdan ders alırız.Sahaya atılan yabancı maddeleri soranlar. Gereği yapılcak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Selcugun , Buraga yaptigi pozisyona erman torogluda penalti dedi.