Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Bekq amacın ne senin ? Tamam düşüncelerine saygı duyarım ama insanlara bunu empoze etmek zorunda değilsin. Aynı şeyleri döndür dolaştır söylüyorsun ve artık sıkıldım kendi adıma .. Neyse gel gelelim Aykut Hocanın beğenmediğin atıp tuttuğun sistemine (!). Aykut Hoca takımı geri çekmiyor yada skora yatmıyor öncelikle bunu bilmelisin .. Bu ortasaha oyuncuları ile bu kadar oluyor. Çünkü ne Emre ne de Cristian fiziki olarak bunu kaldırabilecek yani 90 dakikaya yayabilecek türden özellikte futbolcular değil. Birde buna Alex eklenince doğal olarak ortasaha düşüyor belli bir süreden sonra .. Eğer ki onun kafasındaki sistemi oturtmak için yeterli süreyi vermez onu harcarsak bir anlamda Fenerbahçe'nin geleceğini çalarız. 3 Temmuz süreci olmasaydı zaten bu görüntüleride görmeyecekti Fenerbahçemiz. (Bknz. Ömer Temelli'nin 3 Temmuz olmasaydı alacağımız oyuncuları açıklaması) .. Yani taş gibi bir takım oluşturacaktı .. Neyse uzatmayacağım ben başarısızda olsak Aykut Hocamızın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum ve istiyorum !!
Kendi düşüncemi savunuyorum. İnsanlara bir şey kanıtlamaya ya da bu fikri empoze etmeye çalışmıyorum.

Sizin mantığınıza göre biz geçen sene şike yaptık. Çünkü saydığın orta sahalar geçen sene şampiyon olan takımın ilk 11'i. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye iyice saçmalamaya başlandı.

Aykut Kocaman için ben oyuncu harcamam. Seneye ne yapacağı belli olmayan, Daum'un sistemini birebir oynatan, maçı okuyamayan, saçma değişiklikler yapan bir hoca ile devam edilmesini istemiyorum. Fenerbahçe TD koltuğu staj yeri değildir. Bunu açıkca söylüyorum. O işi öğrenecek diye koskoca Fenerbahçe bu durumlara düşmemeli..