Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Hayır eleştirirsin eleştirme demiyorumda kardeşim sene başında bu sene şampiyon oluruz diye beklenti içerisinde giren varsa helal olsun diyorum . O süreçte küme düşürülmeyle ligden çekilmeyle burun burunayken bir anda şampiyonluk yarışına girince saçmalayanlar oluyor hemen Aykut Hoca'ya cezayı kesiyorlar. Onların yaşadıklarını sen yaşamadın onlar yaşadı soyunma odalarında neler konuşuluyor sen bilmiyorsun onlar biliyor. 1 haftada 3 maç yapıldığı dönemler oldu ve hep aynı oyuncular oynamak zorunda kaldı hayliyle yoruldular artık. Ama lafa gelince Aykut Kocaman takımı geri çekiyor hep onun suçu hep o istiyor puan kaybetmemizi zaten . Saçmalık .
Hiçbir hoca takımının bilerek puan kaybetmesini istemez. Aykut Kocaman bunları elbette bilerek yapmıyor ama takıma zarar verdiğinin farkında değil.

Alex'i uç forvet oynattığında hep bocalıyoruz mesela. Ama bu adam hala bunu yapmaya devam ediyor. Sow'u sola çekiyor, Bienvenu'yu sola çekiyor. Geçen senede Niang'ı sola çekiyordu. Olmuyor işte daha neyi zorluyorsun ki?

Takım ligten çekilsin ben de istedim. Ama eğer çekilmiyorsak ve bu yarışın içindeysek sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kazanınca; Alın bakın şike yok geçen sezon yendiklerimizi bir daha yeniyoruz, kaybedince; 3 temmuz olmasa hepsini yenerdik.

Ortada büyük bir yanlışlık var. Onurumuz, gururumuz için mücadele ediyoruz diyen oyunculara bakıyorum deplasmanlarda koşacak halleri yok. Bunun sorumlusu oyuncu mu? Eğer oyuncuysa o zaman Aykut Kocaman hiç gitmesin sürekli oyuncu değiştirelim biz her sene. Aykut Kocaman'ın kafasına kim yatarsa onu alalım. Kafasında yarattığı anadolu takımını kursun rahat edelim.

Oyuncunun koşmaması hocanın suçudur. Koşmayan oyuncu koşşa da koşmasa da ilk 11 oynayacağını bildiği için neden koşsun? Neden mücadele etsin? O aldığı paraya bakar.

Biraz profesyonel düşünün. Sizce bizim 3 temmuz Ziegler'in, Bienvenu'nun umrunda mıdır? 1 hafta paralarını vermeyin bakalım neler oluyor