Teşekkürler..![]()
Teşekkürler..![]()
17.Hafta
![]()
![]()
1.Tur
![]()
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta
Kendi sahamızda 3 gollü galibiyet alıyoruz...
21.Hafta Puan Durumu
10 Puanlık bir avantajımız var, bunu lig sonuna kadar korumak istiyoruz ve bunun için çok çalışmamız gerekiyor.
22.Hafta
23.Hafta
2.Tur
2 maçımız olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelendi.
24.Hafta
Kazanmak adına 10 kişiyle her fırsatı kolladık, %200 güç sarf ettik ve kazanan biz olduk !
Sezon Başında Serbest olarak aldığımız Forvet oyuncumuz yüzümüzü güldürmeye devam ediyor...
Değerini goller attıkça dahada arttırıyor.
25.Hafta
26.Hafta
2 Haftalık maç ertelemelerinin kayıpları bize pahalıya patlıyacak gibi duruyor, o hafta oynansaydı maçlar böyle olmucaktı.
27.Hafta
Deplasmanda 90' +'da yediğimiz gol hiç ama hiç iyi olmadı puan farkı 5'e düştü 12'den.
28.Hafta
Deplasmanda iyi oynamadık ama 2 pozisyonda 2 gol iyi oldu.
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
40.Haftaya kadar böyle geldik..
Olmucak takımlara puan kaybı yaptık ve ligden çıkmayı zora soktuk son maç
kazandık ve tekrar 3 puan öne geçtik bu hafta çok önemli maça çıkıcaz artık dananın kuyruğunun kopacağı maç olacak tam anlamıyla..
41.Hafta
Artık final maçına çıkıyoruz, kazanan 1 adım öne çıkar ve son haftayı şampiyonluk için kutlamaya başlar...
Penaltıyı kaçırmasaydık herşey değişebilirdi ama penaltıdan golü bulamayınca ardı arkası kesilmedi pozisyonların..
Aynı puandayız olası puan kaybında bizim kazanmamızda ligi terfi edicez
12 puan fark eridi gitti takımın oynadığı futbol çok kötü..
42.Hafta
Gittik kendi ellerimizle şampiyonluğu verdik, olmucak saçma sapan maçlarda puan kaybı yaşadık...
PlayOff'lara kaldık rakibimiz ligi 5.Sırasındaki
Altrincham
Sıkılmadın mı daha Serhat abi![]()
Sıkılmak yok yeni ligler açtım daha iyi oluyor
![]()
Play Off'da 5. takıma elendik ve ertesi gün istifa ettim, koskoca emekler boşa gitti rahat 25 30 hafta lider gittik ama olmayınca olmuyor...
Kaç yıl geçti aradannnn..
Kimseden çıkmadı ses seda...
Ne kariyer amagüzel bi takım bulamadın daha ya
![]()
başarılar..Yalnız bir şey soracağım.Skin'in hoşuma gitti. Nereden indirdin.Söyleyebilirsen çok makbule geçer.
10.05.2023 - Harrogate
14.11.2025 - Eyüpspor ile anlaşıyoruz...
Çok uzun sene geçti aradan, futboldan soğumak üzereyken Bank Asya 1.Lig'den geldi teklif Eyüp'den tabii hemen kabul ettik yoksa hiç teklif geleceği yoktu..
Her zaman ki gibi ligin son sıralarından teklif geldiği için biraz sıkıntılı takımda görev aldık durumları düzeltmeye bakıcaz....
Takım güzel, potansiyel var ama nedeni bilmediğim için kötü gidişat var takımda tabi geldikden sonra hemen idman programları taktik değişiklikleri derken birazda olsun oyuncular kendi potansiyellerini göstermeye başladılar..
3 maçta istenilen skorları aldık, umut veriyor takım Play Off oynama şansımız % 90 daha 22 haftalık bir maceramız var tabi kovulmazsak..
Alacağımız seri galibiyetler bizi direk Play Off topasına sokar arada pek farkda, takımlar bir birine denk.
Güzel güzel Eyüple adından söz ettirde büyükler peşinden koşsun![]()
Bakalım hedefimiz o hep güldüler ettiler, bizde gelen tekliflere güleriz belki.![]()
atabilirsen memnun olurum. Başarılar. Bakalım nereye kadar gidecek bu kariyer.
Upload ettim, umarım işine yarar...
İndirmek için tıkla....
Usta nasıl bir kariyer yapmışsın sen öyle ya..
Güzel bir kariyer oldu bana göre macerası yüksek.
Dahada ilerliyoruz bakalım.