Yönetimden jest
Yönetimden jest
4-5-1 ile sahadaydık bu kez. Bu taktiği seçmemin nedeni önceki maçlarda forvette oynayan oyuncuların yeterli pozisyona girememesinden dolayı AMR ve AML de oynayacak oyuncularla pozisyon üretmek için. Maçın başlarında güzel bir oyun vardı bizim adımıza kanatları iyi kullanıyorduk. Nitekim sol kanatta ki eski talebemiz ''KUR'' la golu de bulduk. Ancak oyun kurucumuz ''Bamba'' sakatlanınca yerine ''Pierre'' girdi. İkinci yarının başında oyun rakibimizdeydi ancak ilerleyen dakikalarda taze kanat oyuncuaryıla tekrar oyunu elimize aldık ve kazandık
Açıkçası bu maç bizim için çok zor oldu. Hızlı ataklarla başladığımız ilk yarıda atamayana atarlar hesabından bir gol yiyip 1-0 geride kapattık ilk yarıyı. 2.yarı da 70. dk ya kadar istediğimiz pozisyonu bulamayınca tecrübeli oyuncumuz ''Szeliga'' nın yine uzaktan çektiği güzel bir şutla eşitliği sağladık. Yine bu dk da 2 oyuncu birden değiştirip hem moralimiz arttı hemde atak varyasyonlarını genişletince galibiyet kaçınılmaz oldu. Bu güzel mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum
Polish FA Cup ta ŞOK
Maça oyunu kendi sahamızda kabul ederek başladık nitekim rakibimiz üst ligdendi. İlk yarıyı gol yemeden tamamdıktan sonra 2. yarıda kontralarla gol aramaya başladık. iyide götürdük 80 e kadar. Ancak 83 te topu ağlarımızda görünce rüya sonra erdi demiştik. Fakat benden daha inançlı olan biri varmış sahada. ''Maka'' sağ kanattan öyle bir götürdü ki topu ortasında ''Bapo Pola'' 90+2 de golu attı. Uzatmalarda yine geride durup kontralarla çıkmak istedik ancak 2 tarafta golu bulamayınca seri penaltılara kaldı.
İlk defa forma giyen kalecimiz ''Cokorilo'' hem maç içerisinde hemde seri penaltılarla yaptığı kurtarışlarla zaten maçın adamı olmayı haketmişti. Ama yetmez dedi ve birde penaltı atarak turu getirdi
Rekor
Polish FA Cup ta 3. tur da rakibimiz
2 sezon önce üst ligde rakibimiz olan takım burda da karşımıza çıktı. Üst lig tecrübesi olduğu için açıkçası tedirgindim hele ilk golu de onlar atınca aha dedim yenilcez. Ama sonrasında öyle bir takım vardı ki sahada durmak bilmedi adeta peşpeşe ataklar şutlar kontralar ve sonuç. Çok güzel bir galibiyet oldu