Görmek istediğimiz şeyler bunlar, helal olsun. Bir de Gökhan Gönül'ün yaptığı birşey vardı hangi maç şimdi hatırlayamıyorum, o da çok önemliydi.
Herşeyi geçtim Yalçın da hakeme bile bakmadan topu istiyor Fatih Hoca'dan![]()
Görmek istediğimiz şeyler bunlar, helal olsun. Bir de Gökhan Gönül'ün yaptığı birşey vardı hangi maç şimdi hatırlayamıyorum, o da çok önemliydi.
Herşeyi geçtim Yalçın da hakeme bile bakmadan topu istiyor Fatih Hoca'dan![]()
Biz alkışladık bunu stadta![]()
GALATASARAY'DA ŞOK KAVGA... Galatasaray'da antrenman sonrası Melo ve Riera soyunma odasında kavga etti. NTVSPOR
Açıklama: '' Birbirleri ile tartışan Melo ve Riera için kulübümüz iç disiplin talimatı uygulanacaktır ''
Ben de bu haberi yazacaktım şimdi.
Ne oldu acaba merak ettim. Riera'nın etliğe sütlüğe karışacak bir hali yoktur pek.
Riera yolcu![]()
kadro dışı kalırlar bu hafta sonra barıştık süsü verirler
Para cezasi verirler
yumruk yumruğa kavga mı etmişler yoksa it dalaşımı![]()
![]()
![]()
Güzel beyler tam play-off öncesi böyle birşey olmalıydı.Birde Elmanderle Eboue girsin birbirine işte ozaman şampiyon olmamayı başarabiliriz.Hadi çocuklar yapabilirsiniz bunu(!)
İkisi de kovulsun, hatta olaya şahit olan Elmander, Muslera ve Eboue'de : )
Şaka bir yana olur öyle şeyler, biz halı saha macı yaparken bile arkadaşlarla tartışırız ama sonra her şey biter, unutulur ve kendi haline döner.
...
Basına kapalı calismada çıkan kavga Gs int sitesinden bildiriliyorsa kavganın boyutu buyuk olabilir.
Bu tip şeyler normal bence de ama bu sefer iş büyük gibi gözüküyor.
Fatih Terim gereken ayarı verir.Zaten sezon sonu birisi kesin gidecek diğeri belli değil.Ben araları bayağı iyi diye biliyordum şaşırdım bu olaya.
Riera'nin bu sekilde hirslanmasi güzel playoffda umarim iyi oynar.
Takım içinde tartışmalar da kavgalar da olur. Bunlar gayet doğal. Fatih Terim de Tarih Yazanlar programında demişti abartılı olmamak kaydıyla takım içi münakaşa yoksa orada bir sıkıntı vardır diye. Eğer olayın sonu tatlıya bağlanırsa bırakın zararı bu takıma yarar sağlar. Ama aralarında inşallah ciddi bir problem yoktur.
Kavga ciddiymis sanirim Riera'nin kasi acilmis. Takim tam playoff öncesi Melo'nun kadro disi kalmasini kaldiramaz umarim öyle bi karar verilmez. Zaten Melo kadro disi kalirsa sansimiz yok hic.
Riera'nın hastanelik olduğu söyleniyor ne kadar doğrudur bilemicem .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yok artık. Topla tüfekle mi daldılar birbirlerine ne ettiler?
Riera'yi soyunma odasinda dövmüs deniyor Melo icin baya saglam dövmüs sanirim ki hastanelik etmis. Ben Fatih Terim'i taniyorsam cok büyük ceza verir ikisine belki de sezon sonu Melo Juve'ye geri döner ama Melo gibisini bulamayiz yazik oldu.
terim ikisini de kadro dışı bırakır, sene sonu da gönderir bence.
(/s)
Ah be çocuklar bi dişinizi sıkamadınız şurda kaldı 7 maç...Melo'yu oynatır Terim ama gelecek sezon istemez gibime geliyor yani bonservisini almayız bence...
Eğer söylentiler doğruysa affedilecek cinsten değil bir oyuncunun takım arkadaşını hastanelik etmesi.
"HİÇKİMSE GALATASARAY'DAN BÜYÜK DEĞİL"
Albayrak 'Futbolcuların kadro dışı bırakılması gibi bir durum söz konusu mu' sorusuna ise "Onun kararını Fatih Terim verecek. Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'a neler geldi neler gitti. Ama her şeyden önce sistem ve disiplin önemli. Hocamız da buna çok önem verdiği için böyle bir karar aldı. Bu karar tamamen hocaya aittir" diyerek yanıtladı.
Kaşı yarılmış sanırım Riera'nın.
Manisa ya gitmezler, play off larda barışmış olurlar. sıkıntı kalmaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Riera'da hastanelik bir şey olsa kesin fotoları felan nete düşerdi.Melo'nun o kadar şiddet uygulayacağını sanmıyorum.Florya'da o kadar doktor felan var.Hastenelik olması için iç kanama felan geçirmesi lazım.
Ayrıca Riere,Melo'ya nasıl karşılık verdi merak ediyomPsikopat bu Melo.
Hastanelik bir olaysa iş büyük, Terim ikisinide kadro dışı bırakır bence
Edit: ORHUN GENCER™ @OrhunGencer
Aldığım son duyuma göre Riera ile kavga eden Felipe Melo kadro dışı bırakılmış... (kaynak kesin değil ama bence olmuştur)
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Adem Kabayel : 1.5 saatir B.Evler M.Park Hast. Önündeydm. Riera'nın tedavisi tamamlanıp gönderildi...
5 dikiş atmışlar kaşına Riera'nın
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!