Şimdi kupa mesaisi. Çeyrek final öncesi son viraj
Şimdi kupa mesaisi. Çeyrek final öncesi son viraj
Bu sezon oynadığımız en güzel futbol du. Ama ne yazık ki futbola puan vermiyorlar.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Maçın spikeri hislerime tercüman oldu
ASLANLARIMI TEBRİK EDER KUPA DA BURAYA GELDİKLERİ İÇİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
Gerçekten müthiş bir maç oldu. Hem oyun anlamında hem de zorluk derecesi ve bizim için önemi çok olduğu için. 24 puanda iki takımın mücadelesi oldu. Maça sonradan giren ''Bapo Pola''
iki golu de atıp taraftarı coşturunca taraftarda onu maç sonunda saha kenarına ismini söyleyemedikleri için ''Pala Pala Pala'' diye çağırınca taraftarla aralarında bir bağ oluştu.
Artık bizim bir ''PALA'' mız var
Şimdi lidere konuk oluyoruz. Bu maçın önemi çok büyük. Hem ezeli rakibimiz hemde
Lider 1. Sırada puan 34
Biz 6. Sırada puan 27
Yeni aldığımız forvet
İlk 20 dk top görmedik resmen. Ekran ilk açıldı gol 1-0. Bir kez daha açıldı gol 2-0. Sonrasında oyun mantelitemizi değiştirip etkili olmaya çalıştık ancak ilk yarı bitti. İkinci yarılya birlikte yeni forvetimizi oyuna aldık. Topla buluştuğu ilk anda golü atarak bizi umutlandırdı. Maçı kazanamadık ama bir forvet kazandık diye düşünüyorum
Yeni forvet maçta sakatlandı 3 hafta yokŞiftah diye buna derim
Etkili forvet yok gol yok..
Yine 2-0 malub başladığımız bir maç. İlk yarının sonunda bir duran toptan golu bulduk ama inanılmaz bir şekilde yan hakem ofsayt verdi ve gol iptal oldu. Büyük bir moral bozukluğu içinde soyunma odasına gittik. İkinci yarıda elimizden geleni yaptık ancak yeterli olmadı
İlk yarı bitmiştir
Ofsayt verilen pozisyon
Beyaz biziz
İlkyarı tablosu
İlkyarı bitimiyle yaptığımız toplantı etkili oldu herkes kabul etti kötü olduğumuzu. İkinci yarı bunu süzeltmek için elimizden geleni yapacağız
3 aylık bir ara var şimdi
Vakit kaybetmeden transfer çalışmalarımıza başlıyoruz
Bu akşam bu kadar yeter...
İyi geceler
bı serı yakalayabılsen ıyı olacak aslında
EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN
YÖNETİM ÇOŞTU
Şimdi ara veriyoruz
Biraz devam edelim.... Devre arası uzun ya onu atlatmaya çalışıyorum
Şu ana kadar takımımıza kazandırdığımız oyuncularımız
3. kalecimiz satılık listesine konmak istedi koyduk ve gönderdik
Yılın manageri belli oldu
Devre arasında yapacağımız hazırlık maçları. Güçlü rakipler seçtik üst ligden
İlk hazırlık maçımız
Kaleci ve sol bek ilk defa forma giyiordu. Ancak kalecimizin performansı hoşuma gitti. İkinci yarıda kaleyi teslim edebilrim
Mücadele düzeyi yüksek zevkli bir maçtı. Sakatlık olmaması bizi sevindirdi
Başka bir hazırlık maçımız.
herşeye rağmen bu sene iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Oyun istikrarını yakalayamadık evet ama bununda uyum sorunundan olduğunu düşünüyorum. Bu sene çıkma gibi bir hedefimiz yok zaten ama önümüzdeki yıllarda bu kadroyla çok daha iyi bir oyun oynayacağımızdan eminim
Bazı antrenman proğramlarımızı ağırlaştırdık
Sol kanat oyuncumuz ''Kur'' 4 hafta sakatlandı
Son hazırlık maçımızdı.
Galibiyet için çıkmıştık sahaya oyunu elimize aldık çok güzel oynamaya başladık. Golu bularak öne de geçtik. ikinci yarıda oyuncu değişikliklerinden sonra golleri yedik. Ben görmem gerekeni gördüm... Bu maç birgün Ekstraklsa liginde resmi bir derbi olacak
Kırmızıları ben almıştım. Mavi ben geldiğimde vardı
Birçok potansiyelli para edecek oyuncuları bizden sonra satmışlar ucuza yazık
Tam ikinci yarı başlarken ''Veleski'' 4 hafta gitti
İKİNCİ YARI BAŞLIYOR
PUAN DURUMU SON HALİ VE FİKSTÜR
Son Bir Toplantı Yaptık Herkes Gaza Geldi Kötü Etkilenen Olmadı Hadi Hayırlısı Bakalım Neler Olacak