Bu sezon oynadığımız en güzel futbol du. Ama ne yazık ki futbola puan vermiyorlar.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Maçın spikeri hislerime tercüman oldu
ASLANLARIMI TEBRİK EDER KUPA DA BURAYA GELDİKLERİ İÇİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
Bu sezon oynadığımız en güzel futbol du. Ama ne yazık ki futbola puan vermiyorlar.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Maçın spikeri hislerime tercüman oldu
ASLANLARIMI TEBRİK EDER KUPA DA BURAYA GELDİKLERİ İÇİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
Gerçekten müthiş bir maç oldu. Hem oyun anlamında hem de zorluk derecesi ve bizim için önemi çok olduğu için. 24 puanda iki takımın mücadelesi oldu. Maça sonradan giren ''Bapo Pola''
iki golu de atıp taraftarı coşturunca taraftarda onu maç sonunda saha kenarına ismini söyleyemedikleri için ''Pala Pala Pala'' diye çağırınca taraftarla aralarında bir bağ oluştu.
Artık bizim bir ''PALA'' mız var
Yeni aldığımız forvet
İlk 20 dk top görmedik resmen. Ekran ilk açıldı gol 1-0. Bir kez daha açıldı gol 2-0. Sonrasında oyun mantelitemizi değiştirip etkili olmaya çalıştık ancak ilk yarı bitti. İkinci yarılya birlikte yeni forvetimizi oyuna aldık. Topla buluştuğu ilk anda golü atarak bizi umutlandırdı. Maçı kazanamadık ama bir forvet kazandık diye düşünüyorum
Yeni forvet maçta sakatlandı 3 hafta yokŞiftah diye buna derim
Etkili forvet yok gol yok..
Yine 2-0 malub başladığımız bir maç. İlk yarının sonunda bir duran toptan golu bulduk ama inanılmaz bir şekilde yan hakem ofsayt verdi ve gol iptal oldu. Büyük bir moral bozukluğu içinde soyunma odasına gittik. İkinci yarıda elimizden geleni yaptık ancak yeterli olmadı
İlk yarı bitmiştir
Ofsayt verilen pozisyon
Beyaz biziz
İlkyarı tablosu