Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçe - Galatasaray maçı üst düzey bir maç. Galatasaray şuan 1. , Fenerbahçe ise 2. Yani o maçta bu tarz bir şey olması normal. Kaldı ki takım 90 dakika defansif oynadığı için 65 dakikalık kondisyonu var gibi görülüyor. Oysa ki biz yenik durumda olduğumuz zaman 90. dakikaya kadar takım mücadele ediyor.
80'den sonra aldığımız maçlar var. Keza Trabzonspor maçı 1-0'ken takım tamamen çekildi. Golü yedikten sonra 2 topumuz direkten döndü. Yani bu bir hastalık gibi Fenerbahçe'yi sarmış durumda şuan. Galatasaray maçında da 2-1'ken yarı sahamızı geçemiyorduk. 2-2 olunca takım biraz pozisyon bulmaya başladı ama süre yetmedi. İlk dakikalarda gol yiyelim diye dua ediyorum artık.
Antalyaspor Feneri rahat yener demiyorum , Fenerbahçe zorlanır diyorum. Adamlar can pazarındalar. Maddi gelirleri bile düşünseler yeterli yani maç öncesi. Sıradan bir takımı bile böylesine bir maçta yenmek kolay olmaz ki herşeye rağmen sonuçta Antalyaspor profesyonel ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir Süper lig ekibi. Geçen hafta Samsun Beşiktaş'ı yenmiş olmasa şimdi hepimiz Fenerbahçe rahat kazanır yorumunu yapabilirdik fakat şu anda oluşan durumda iki takımın da maçı kazanma şansı var. % ye vurmak gerekirse bence % 40 Fenerbahçe , % 40 beraberlik , % 20 Antalya galibiyeti çıkabilir maçtan. Şahsi yorumum bu yönde ama hoşuna gitmeyenler olabilir.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Alex yok, Emre alınmış kadroya.
--------Sow
Caner Stoch Mehmet
----Emre Cristian
Ziegler Yobo Bekir GG
şeklinde çıkarız. Caner'in yerine belki Dia olur ama pek ihtimal vermiyorum. Antalyaspor kapanacaktır, muhtemelen 1 kişi ilerde bekler, 10 kişi geride kalır. bizim kapalı savunmayı açmada sıkıntı yaşadığımız malum, kolay maç olmayacak gibi. Stoch ile erkenden bir gol bulursak hem takım rahatlar, hem de Antalya gol aramaya çalışır ama ilk yarım saat gol atamazsak zorlanırız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ilk yarım saatte 3 tane gol atarız![]()
Bir takımın elinde güç olur, potansiyel olur bunu en iyi şekilde harmanlar ve kullanır başarıya ulaşır bir de elinizde imkansız şartlardan dolayı kısıtlı bir malzeme olur, bunu kullanarak bir şeyler ortaya çıkarmak zorunda kalırsınız, yaparsanız başarılı olursunuz.
Fenerbahçe'nin Süper Final'de başarılı olması için Aykut Kocaman'ın elindeki gücü iyi görmesi gerekiyor, sen elindekine güvenmez korkak duygularının hakimi olursan bizler Fenerbahçe'yi izlerken kan ağlarız.
Umarım yarın gücünün farkında olan biri karşımızda olur, korkak duyguların sahibi biri değil.
...
Antalyaspor'un elinde 2 maçtan 1 puan çıkarmak gibi önemli bir avantaj varken; Samsun tam tersine deplasmanda Beşiktaş'ı yenip evinde Sivasspor'u geçmek durumundaydı. Samsun zoru başararak deplasmanda Beşiktaş maçını kazandı, Antalya ise yapması gerekeni yapamadı ve kendi sahasında mağlup oldu. Antalyaspor'un kümede kalma adına bu maçta aşırı motive olacakları ortada ama Fenerbahçe de ununu eleyip eleğini asmış takım durumunda değil. Dolayısıyla kendi sahamızda bu maçı kazanırız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Valla bence felsefe yapmaya gerek yok bu maç için.Her türlü![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Haydi Sow, yolla Antalyayi asagi. Samsun kalsin.
FENERBAHCEMIZIN, ilk 11i: Volkan, Gokhan Gonul, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selcuk, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu
emre yine yok
Bienvenü? Aykut Kocaman riske atmış maçı böyle bir kadroyla çıkarak.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Alex'in olmadığı bir 11'de orta alandaki top dağılımını yapacak tek isim Emre'ninde olmayışı handikap bizim adımıza.Bence Emre Aykut Hocanın kafasında bitmiş ve sezon sonu yolu verirler.Benim için asıl sürpriz Sow'un olmayışı.Sakat falan mıydı, haberim yokda.İnşallah Stoch Alex'in bölgesine iyi işler çıkarır.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
yapma allah aşkına şu kadronun neyi risk,kadıköyde formayı koysan en az 1 puan alır
bienvenuya gelince ilk geldiği gibi değil,iyi topçu olucak daha 22 yaşında
Sow'un hafif sakatlığı var. riske edilmedi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bir idmanda sakatlık yaşamıştı ama ne zaman bilmiyorum. O yüzden yedektedir belki. Süper Final öncesi sakatlık riski almak istememiştir.
Bu da Antalyaspor'un kadrosu: Ömer, Ali Tandoğan, Ali Turan, Musa Nizam, Minev, Sedat, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, Zitoni, Mehmet Yılmaz, Tita
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Antalyaspor'un kadrosu çok defansif yine aynı oyun tarzıyla oynayacaklardır. Riskden kastım yenilirler ya da puan kaybederler anlamında değil önce ki mesajımda Fenerbahçe kazanır demiştim zaten. Ama şu kadro ile belki maçın sıkıntıda geçeceği anlar olabilir belki olmaz sadece kağıt üzerinden değerlendirme yaptım
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sow oynasa iyiydi. Ama şu durumda Alex'te olmayınca Antalyaspor puan alabilir. Keşke alamasa Samsunspor'da yenip kümede kalsa.
Antalyaspor umarım küme düşer. Ömer Çatkıç yüzünden sevmiyorum Antalyaspor'u. Çok itici.
Hadi aNtalya. Seneye bekliyoruz Denizli'ye.
SamsunSpor kalmalı. Fenerbahçe'yi uzun süre aradan sonra 1 maçlık ta olsa destekleyeceğim,garip hissediyorum.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
samsunsporu bir daha ilelebet stslde görmek istemiyorum benim için çok özel bi sebebi var ama umarım fb bugün kazanır samsun da düşer
Antalya top yekun kapanacakken bizim ofansif diyebileceğimiz kaç oyuncumuz var sahada? "2" sadece 2 peki neden? anlamıyorum neden yani Caner-Selçuk-Cristian-Mehmet bu orta saha herhangi bir anadolu takımından farksız.Dia'yı oynatmak çok mu bozar bu kadar kapanacak bir takıma karşı takım savunmasını.
Ne yapmış Emre? Açıklansın biz de bilelim de hocamıza hak verelim,ne yapmış da eziyet çekiyoruz takımı seyrederken.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Samsun'un düşmesi için Antalya'nın bugün puan alması lazım ve almalılar.
emrenin bişey yapmasına gerek yokki formsuzdur oynatmaz antremanlarda kötüdür oynatmaz
Samsunspor kazanamazsa da düşüyor. O yüzden Fenerbahçe kazansın, Sivasspor puan alsın ve Antalyaspor da ligde kalsın istiyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
O zaman bu mantıkla dünya'da hiç bir hoca eleştirilemez. Antremanda iyi değil dersin geçersin güzel işmiş. Söyleyelim Aykut Hoca'ya ben günde 8 saat uyurum,gün içerisinde 2 saat yemekti duştu ihtiyaçlarıma gider 14 saat antreman yaparım eksiksiz, alsın kadroya beni. bu mudur?
Mehmet Topuz Cristian ve yeni prensimiz Ziegler çok formda galiba.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
fenerbahce , antalyayi hangi oyuncularla açicak merak ediyorum.