Tebrikler![]()
Tebrikler![]()
Haberler
- Premier Lig'e çıkan son takım Reading oldu.
- Premier Ligi 22 yıl aradan sonra Liverpool kazandı
- FA Kupasını finalde Liverpool'u 3-1 yenen Arsenal kazandı.
- Carling Kupasını finalde Everton'ı 1-1 biten maçın ardından penaltılarla yenen Aston Villa kazandı
- Yönetim yeni sezonda bize 4.65 milyon € transfer bütçesi ayırdı
- Yeni bir forma sponsorluk anlaşması imzaladık, 2 yıllık anlaşmadan 1.2 milyon € kazanacaz.
- Şampiyonlar ligini finalde Napoli'yi 4-1 geçen Barcelona alırken, Avrupa Ligini finalde PSG'yi 1-0 geçen Roma kazandı.
...
...
Türkiye Euro 2020 için iddialı : )
...
Transferleri Tamalıyoruz
Premier Lig'e çıkan takımımızda yeni sezonda mücadele edeceğimiz kadroyu oluşturmak için sezon boyunca görevlendirdiğimiz Scoutlarımızın da verdikleri sunumlarla beraber geniş bir oyuncu kitlesi elimizin altında bulunuyordu ancak ekonomik sebeplerden dolayı bunların çoğunu bekletmek veya gelecek sezona devretmek zorunda kaldık. Aldığımız ve gönderdiğimiz oyuncular kadro dengesi açısından eş değer sayılabilir. Gelen oyuncuların biraz daha tecrübeli ve kaliteli olması ligde muhakkak işimize yarayacaktır.
...
İşte Transferlerimiz
Yaptığımız en iyi transfer
Ole Kristian Selnæs scoutlarımın bana hediyesi : ) Ortasahanın her bölgesinde oynayabilen 18 yaşındaki mükemmel yetenek, daha önceki kariyerlerimde görmemiştim ilk kez gördüm ve kadroma kattım. Ucuz fiyatı ve potansiyeliyle bir yıldız adayı kadromuza katarak ileride büyük kazanç elde edeceğimiz bir transfere imza attık.
Last edited by ReaList : 07.Nisan.2012 at 03:38
...