Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Antalyaspor kazanır
-
Sağda solda yorumlara bakıyorum da ya ben gerçekten futboldan anlamıyorum ya da gözlerim farklı şeyler görüyor, tamam Emre kararı hocanın tasarrufudur oynatır, oynatmaz. Yalnız o oynamadığı zaman onun alternatifi Selçuk Şahin midir ? Allah aşkına biri oynadığı zaman oynanan oyunla diğeri oynadığı zaman oynanan oyun aynıdır diyebilecek biri var mı?
Şu maçın ilk yarısına veya Trabzon maçındaki hakimiyete bakın, Fenerbahçe'nin böyle oynaması hak mıdır ? Bu mudur hoşunuza giden Fenerbahçe ? Ezik, korkak, çaresiz, top kendisindeyken ne yapacağını bilmeyen bir oyun tarzı.
Ne olduysa ligin ilk yarısındaki Galatasaray maçında oldu, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren hücum ve baskı felsefeni oyunun her anında kullanan takım gitti, pasif, skoru koruyan, korkak bir anlayış geldi. İşte bu yüzden ben Aykut Kocaman'ı eleştiriyorum. Ortada kötü bir oyun var ama hocamız bunu düzeltmek için bir çaba içinde değil, bir yerlerden vahiy mi bekliyor ? Antalyaspor ligin en çok kapanan takımı, ligin son maçı ve senin sahana geliyor 1 puan yetiyor kendisine, rakibin böyle bir anlayışa hakimken bile sen sahaya atak yapma düşüncesinden yoksun 7-8 oyuncu ile çıkarsan ilk şutunu 30. dk'da atarsın. O zaman "Aykut Hoca" ne yapsın demeyin lütfen, 2 oyuncu değişikliği nasıl bütün oyunu çözdü hepimiz gördük. Fenerbahçe korkak oynayacak takım değildir, bunu yapamaz, beceremez. Aykut Kocaman bunu yaptıkça biz başarısızlığa yelken açmaya devam ederiz ve bu eleştiriler bitmez.
Mesaj Yetkileri