Antalyaspor'a yükleniliyor ya, sanırsınız ligin en itici futbolunu oynayan takım Antalyaspor. Neyi var Antalyaspor'un? Çok fazla pas yapmaya çalışan bir takım. Bazen abartıyorlar bunu. Oyunu çirkinleştirmiyorlar, futbol oynanmaması için uğraşmıyorlar. Bunu yapan oyuncuları var. Ama Ömer'e olan antipati yüzünden futbol adına yapılmak istenen olumlu şeyleri çöpe atmayın lütfen. Devre arasında büyük yanlış yapıldı. Necati'nin kaybı çok önemliydi. Yerine alınan oyuncular ise Sinan Kaloğlu ve Jaba. İkisi de hiçbir katkı veremedi. Birçoğumuz sadece kendi takımımızla oynarken izlmiştir Antalyaspor'u. Tuttuğumuz takımlar da Antalyaspor'a göre daha güçlü olduğu için, savunma ağırlıklı bir oyun yapısı görmeniz muhtemel. Ben sezonun ilk yarısında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı da oldukça hücum düşünen bir Antalyaspor gördüm. Antalyaspor'un en çok eleştirebileceğim konu transfer konusu olur. Bir takım yıllardır neden ligimize göre 2. sınıf bile değil 3. sınıf yabancılar transfer eder? Borç var fazlasıyla. Diğer takımların durumu da çok iyi değil. Yıllardır bu takıma doğru düzgün transfer yapılamadı. Bu sezon başında Doğa, A. Tandoğan, Musa Aydın transfer edilince sevinmiştim. Artık atılım yapmayı düşünecek Mehmet Özdilek diye. Ama Necati'nin gidişi fazlasıyla kötü etkiledi. Umarım önümüzdeki daha kaliteli transferler yapılır.
Jaba konusunda da geldiğinden beri hiçbirşey vermedi takıma. Fazlasıyla da şans buldu. Fenerbahçe savunması arasında zayıf Jaba yerine daha güçlü Mehmet Yılmaz tercihi bence de doğruydu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...