Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
Sayfa 18 / 23 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

TOQUEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! 2-0

DK 85 2-1 OLDU

37.HAFTA

Llronte nin yokluğunda Toquero takımı sırtladı ve maçı kazandık..Şampiyonluk maçını Celta ile oynayacaz Real ise getefa karşısına çıkacak ..Kazanırsak şampiyonuz bakalım neler olacak

+10 averajımız var real e göre 10 dan fazla atıp şampiyon olamazlar herhalde Kaderimizi kendimiz belirleyecez Celtayı yendiğimiz an şampiyonuz ...

Ve şampiyonluk maçı başlıyor ....

GOOOOOOLLLLL GALLORDA KENDİ KALESİNE ATTTIII...DK 2 ....TEŞEKKÜRLER GALLARDOOOO !!!

Getafe de Real karşısında 1-0 öne geçti Bizim maç hala 1-0 devam ediyor (Dk 16)

İnandık biz sizlere )

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    İnandık biz sizlere )
    Bir kaç hafta önce ben bile inancımı kaybetmiştim ..Neyse son haftalarda gençleri oynatırım diyordum..Bir anda işler değişti ve adım adım şampiyonluğa ilerliyoruz ..

Real maçı 1-1 oldu

GOOOOL SAN JOSEEEE 2-0 OLDU VE ARTIK ŞAMPİYONLUĞU ALDIK DİYEBİLİRİZ !!!

38.HAFTA

VE ŞAMPİYONLUK GELDİİİ ... REAL DE KAZANDI AMA YETMEDİ ...AVERAJLA DA OLSA ŞAMPİYONUZ... TEBRİKLER ÇOCUKLAR..BASK BÖLGESİ ÇILGINA DÖNDÜ BÜYÜK ŞAMPİYONU ALKIŞLIYORLAR

2 YENİ SÜPER GENÇ STAR İLE ANLAŞTIK !!!

Gelen şampiyonluk finansal yöndede meyvelerini vermeye başladı..Yıllık 64 M TL olan TV gelirimiz 99 M TL ye çıktı

İSPANYA SÜPER KUPASI 1. MAÇ

İlk maçtan avantajı elde ettik ve kupayı almaya çok yaklaştık..Barça Cristopher Samba yı transfer etmiş..Geçen sene defansları baya zayıftı bu sene toparlamışlar biraz olsun kadroyu.

İSPANYA SÜPER KUPASI 2. MAÇ

Baya kötü oynadık ve kaybettik..Sezonun ilk kupasını Barça ya kaptırdık .1. haftada yine Barça ile oynayacaz ve intikamımızı alacağız !!

şampiyonluk harika olmuş tebrikler, şampiyonlar liginde en az çeyrek final ister bu taraftar

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    şampiyonluk harika olmuş tebrikler, şampiyonlar liginde en az çeyrek final ister bu taraftar
    Teşekkürler ...Sakatlık yaşamazsak ve iyi bir kura çekersek yarı final bile görürürüz bence ama sakatlık illa ki yaşıyoruz ve kadromuz çok derin olmadığı için baya sıkıntı oluyor

1.HAFTA

Kupanın intikamını aldık !! Barçayı kendi sahasında rezil ettik.. aferin çocuklar !!

Allahım bugünleride gördük ağlamak istiyorum Kulübün kasasında +30 MTL var

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUBUMUZ BELLİ OLDU

2.HAFTA

İyi oynadık hak eden taraftık ama maç uzun süre berabere gitti son dakikalarda Kral sahneye çıktı ve 3 puanı söktü aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferler ve Tv geliri çok iyi.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Transferler ve Tv geliri çok iyi.
    Teşekkürler...Önceki senelerde barça nın regenleri bize gelmiyordu..Başarılardan sonra onlarda bizi tercih etmeye başladı.Şuan sadece Real madrid ve ezeli rakibimiz Sociedad ın regenlerini alamıyoruz..Onun dışında hepsini topluyorum

3.HAFTA

Ligde üst üste 3. zor maçımıza çıktık.3 de 3 le başlamak rüya gibiydi ancak başardık ..35 yaşındaki gurpegi bu sezonun yıldızı olacak gibi mükemmel oynuyor ..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şampiyonlar ligini alana kadar bilbaoyla devam

Napoli gerçekten çok kaliteli bir kadroya sahip ..Ben rakibin kadrosunu görünce kendi sahamızdada olsak beraberliğin iyi bir sonuç olacağını düşünmüştüm ..Ama iyi mücadelemiz ve taraftarımızın desteği ile 3 puanı kaptık

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Şampiyonlar ligini alana kadar bilbaoyla devam
    Daha bi 10 sene oynayacaz o zaman

Buna anlam verebilen varmı ?? 5 sezondur yalvarıyorum yönetime stadyum genişletilsin diye sonunda kabul ettiler diye havalara uçtum ama açıklamayı okuyunca neye uğradığımı şaşırdım..7. ayda başlayacak olan inşaat 5. ayda bitecekmiş ????Ve bize 0 maliyet getirecekmiş..Kafamı buluyorsun benle yönetim !!!

4.HAFTA

Etkili oynadık ve galibiyet serimizi devam ettiriyoruz ..

Sayfa 18 / 23 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri