TOQUEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! 2-0
TOQUEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! 2-0
DK 85 2-1 OLDU
37.HAFTA
Llronte nin yokluğunda Toquero takımı sırtladı ve maçı kazandık..Şampiyonluk maçını Celta ile oynayacaz Real ise getefa karşısına çıkacak ..Kazanırsak şampiyonuz bakalım neler olacak
+10 averajımız var real e göre 10 dan fazla atıp şampiyon olamazlar herhaldeKaderimizi kendimiz belirleyecez Celtayı yendiğimiz an şampiyonuz ...
Ve şampiyonluk maçı başlıyor ....
GOOOOOOLLLLL GALLORDA KENDİ KALESİNE ATTTIII...DK 2 ....TEŞEKKÜRLER GALLARDOOOO !!!
Getafe de Real karşısında 1-0 öne geçtiBizim maç hala 1-0 devam ediyor (Dk 16)
İnandık biz sizlere)
Real maçı 1-1 oldu
GOOOOL SAN JOSEEEE 2-0 OLDU VE ARTIK ŞAMPİYONLUĞU ALDIK DİYEBİLİRİZ !!!
38.HAFTA
VE ŞAMPİYONLUK GELDİİİ ... REAL DE KAZANDI AMA YETMEDİ ...AVERAJLA DA OLSA ŞAMPİYONUZ... TEBRİKLER ÇOCUKLAR..BASK BÖLGESİ ÇILGINA DÖNDÜ BÜYÜK ŞAMPİYONU ALKIŞLIYORLAR
2 YENİ SÜPER GENÇ STAR İLE ANLAŞTIK !!!
Gelen şampiyonluk finansal yöndede meyvelerini vermeye başladı..Yıllık 64 M TL olan TV gelirimiz 99 M TL ye çıktı
İSPANYA SÜPER KUPASI 1. MAÇ
İlk maçtan avantajı elde ettik ve kupayı almaya çok yaklaştık..Barça Cristopher Samba yı transfer etmiş..Geçen sene defansları baya zayıftı bu sene toparlamışlar biraz olsun kadroyu.
İSPANYA SÜPER KUPASI 2. MAÇ
Baya kötü oynadık ve kaybettik..Sezonun ilk kupasını Barça ya kaptırdık .1. haftada yine Barça ile oynayacaz ve intikamımızı alacağız !!
şampiyonluk harika olmuş tebrikler, şampiyonlar liginde en az çeyrek final ister bu taraftar![]()
1.HAFTA
Kupanın intikamını aldık !! Barçayı kendi sahasında rezil ettik.. aferin çocuklar !!
Allahım bugünleride gördük ağlamak istiyorumKulübün kasasında +30 MTL var
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUBUMUZ BELLİ OLDU
2.HAFTA
İyi oynadık hak eden taraftık ama maç uzun süre berabere gitti son dakikalarda Kral sahneye çıktı ve 3 puanı söktü aldı
Transferler ve Tv geliri çok iyi.
3.HAFTA
Ligde üst üste 3. zor maçımıza çıktık.3 de 3 le başlamak rüya gibiydi ancak başardık ..35 yaşındaki gurpegi bu sezonun yıldızı olacak gibi mükemmel oynuyor ..
Şampiyonlar ligini alana kadar bilbaoyla devam![]()
Napoli gerçekten çok kaliteli bir kadroya sahip ..Ben rakibin kadrosunu görünce kendi sahamızdada olsak beraberliğin iyi bir sonuç olacağını düşünmüştüm ..Ama iyi mücadelemiz ve taraftarımızın desteği ile 3 puanı kaptık
Buna anlam verebilen varmı ?? 5 sezondur yalvarıyorum yönetime stadyum genişletilsin diye sonunda kabul ettiler diye havalara uçtum ama açıklamayı okuyunca neye uğradığımı şaşırdım..7. ayda başlayacak olan inşaat 5. ayda bitecekmiş ????Ve bize 0 maliyet getirecekmiş..Kafamı buluyorsun benle yönetim !!!
4.HAFTA
Etkili oynadık ve galibiyet serimizi devam ettiriyoruz ..