Sayfa 131 / 578 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
3,901 ile 3,930 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1905 Doğumlu Galatasaraylı Fatma Ninemizi malesef kaybettik. Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Boyle futbolcular Galatasaraya zarar vermekten baska hic birsey yapmaz.

Su super final oncesi yapilacak haraketmi ? Okadar takim arkadasina saygisizlik.
    oyuncularin arasinda gecen diyalogu bilmeden bu sekilde yorumlarda bulunmak dogru degil riera bence meloyu provake etmistir küfür kötü söz vs. olabilir isin icinde.. melo yerde yatan adami tekmeledigine göre sözlü hakaret olmus olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

allah rahmet eylesin.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sergen Yalcin: "Galatasaray'in bu PlayOff'u kaybetmesi icin igrenc olmasi lazim. Berbat oynamasi lazim. Ya mümkün degil"

Sergen Yalcin: "Galatasaray 2 galibiyet alsa yeter. 3-4. takimlar 2. lik icin bastirsa desek, 2.nin de 1. olmasi sansi kalmiyor o zaman."

Ridvan Dilmen: "Bu saatten sonra Galatasaray'in sampiyonlugu kaybetmesi zor. Cok büyük sürpriz olur."

Ridvan Dilmen: "Galatasaray sürekli disardan ve uzaktan ya da penaltidan, frikikten gol atiyor. Daha fazla ceza sahasina girmesi lazim

R.Dilmen: "Galatasaray mac nasil giderse gitsin karsindaki takimi yenecegini her zaman düsünüyor. Penalti olur, sut olur, sürekli deniyor"

Ridvan Dilmen: "Hali sahada oynarken biz söyleriz. 'Ya yeneriz bu adamlari" - Galatasaray da o kafada. 0-0 gidiyor mac ama biliyorlar"

Ridvan Dilmen: "GS'in ilk penaltisi penalti degil ama ikincisi dogru. Kirmizi kart dogru. Selcuk'un golü de maci bitirdi."

Ridvan Dilmen: "Fatih Terim bence bu aksam Muslera'ya penalti attirarak kariyerindeki en büyük hatayi yapmistir."

Güntekin Onay: "Küme düsmüs bir takima karsi Galatasaray'in macta net gol pozisyonu yok."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Güntekin Onay'ın dediği doğru. Bu akşam çok kötüydük, oyuncular yeterince konsantre olamamışlardı maça. Sürekli geriye dönerek paslaşıyorlardı. İkinci yarı Aydın girdide hareketlendi oyun. 1-0 giderken bile kötü bir futbol vardı ama Selçuk'un golü açtı işi. Gerçi kötü oynayarak kazanmakta başarıdır.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

6. Default

4. alıntıda aslında onu Selçuk İnan için söyledi Galatasaray için değil. Çok daha fazla gol atma potansiyeli var, ama attığı goller ceza sahası dışı ya da duran toptan dediler. 11 golün bir 7-8'i ceza sahasından olmalı o özelliklere sahip dedi Rıdvan Dilmen.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    4. alıntıda aslında onu Selçuk İnan için söyledi Galatasaray için değil. Çok daha fazla gol atma potansiyeli var, ama attığı goller ceza sahası dışı ya da duran toptan dediler. 11 golün bir 7-8'i ceza sahasından olmalı o özelliklere sahip dedi Rıdvan Dilmen.
    tribundergiden aldim bende eksik verdiler onlarda galiba

Takim Fatih hocadan Riera ve Melo icin af istemis.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu mantığı çözemedim çözemicemde. Küme düşmesi kesinleşmiş takıma karşı pozisyonu yok. Bana kalırsa pozisyonun olmamasının mantıklı açıklamasının yapılabileceği tek maç bu maçtır. Oyuncular konsantre olamaz, rakip için herşey bitmiştir sadece kapanırlar falan uzar da gider.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim laf arasında Melo olayı tatlıya bağlandı dedi...

Fatih Terim: "Burasi Arda'nin yuvasi her zaman dönebilir gelebilir. Ama orada da mutlu gözüküyor. Orada kalsin, orayı sarssın isterim"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim : "Biz hiç ceza yemedik"

Fatih Terim : "Stadımıza gelen herkes misafirimiz oldu hiç birinin şikayeti olmadı en büyük payeyi GS seyircisine vermek lazım"

Fatih Terim : "Bugün yerli yabancı tüm oyuncularmız odama geldiler. Melo ile ilgili af dilemeye."

Fatih Terim : "Bu olay hiç hoş değil, biz buraya takım olarak geldik dediler lütfen affeder misiniz diye sordular"

Fatih Terim : "Disiplin cezası verildi ama henüz ben karar veremedim."

Fatih Terim : melo benim odama 4 defa geldi ozur diledi

Fatih Terim : "Sonuçta biz insanları kazanmak için burdayız kaybetmek için değil."

Fatih Terim : "Melo'yu biz 34 haftaya göre ayarladık"

Fatih Terim : "Şuan bir karar vermedim Melo hakkında çok üzüldüm, alın terimize renklerimize saygısızlığı kabül etmem münkün değil."

Fatih Terim : "Bugünkü oyuncuların hareketini hiç beklemiyordum..

Fatih Terim: "Prensipler ugruna bazen cok sey fade edilebilir

Fatih Terim : "Uyumuyorum akşamları bu olayı düşünmekten, Melo bizim önemli bir oyuncumuz"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu sene 34 maçlık periyod sonunda ''Şampiyonluk''un gerektirdiği bütün işlevleri yaptık. Kötü oynadık kazandık, fazla gol yemedik aksine fazla gol attık,derbilerde kaybetmedik, içeride dışarıda kazandık, son dakikada attık, maç çevirdik.

Ama Play-Off denilen zımbırtı çıktı başımıza. Allah'ın izniyle oradada iyi oyun ve galibiyetlerlerle birlikte şampiyonluğumuzu kutlarız, İnşAllah...
    Last edited by Alicanfmfan : 09.Nisan.2012 at 22:57
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim: "Baros'un son zamanlarda en sevdigim ozelligi takimi sahiplenmesi. Benden once Emre'yi o fircalamis dün soyunma odasinda."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne var yani bende fırçaladım benide sevsin Fatih Hoca Tabii fırçaladığımı kimse bilmiyor orası ayrı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ondan önce selçuk var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim: "Dün aksam ucakta olmamiz iyi oldu aslinda. Bu penalti meselesini saygisizligin ötesine götürenler olmuş"

Fatih Terim : "3-0 maçtan bahsediyoruz,düşmüş bir takımda bahsediyoruz,bir de tüm oyuncularının gol attığı bi takımdan bahsediyoruz"

Fatih Terim: "Maalesef kendi icimizde top oynayan bazi arkadaslarimizdan gelen enterasan yorumlar beni üzüyor."

Fatih Terim: "Deniliyor ki, "Hic yakismadi" - Ne yakismadi? Kimseye terbiyesizlik mi yaptik? Kimseye yanlis mi yaptik?"

Fatih Terim : "Kaleci 90.dakika gol atmaya gittiğinizde kimse birşey demiyor."

Fatih Terim: "Bizim kimseyle alay etmek gibi bir tavrimiz olamaz. Galatasaray'in olamaz."

Fatih Terim: "Manisa son macla düsmemis ki, daha önce düsmüs zaten. Düsen takimla dalga gecmek ne demek?"

Fatih Terim: "Baska türlü anlasiliyorsa özür dilerim ama niyetimiz bu degildi. Siz nasil anlamak isterseniz öyle anlarsiniz."

Fatih Terim: "Bazi kurumlarin, bazi kisilerin son dönemde yorumlari ve tavrilarini da gözlemliyoruz. Bunlardan biri de devletin kanali"

F.Terim: "Belki yillardir hosgorulu olmadik fazla. Bu yil buna azami dikkat ediyoruz. Ancak bakiyoruz ki sabirlari da zorlamaya basladilar"

Fatih Terim: "Bizim, takimin, Fernando'nun niyeti düsünüldügü gibi degil. Manisa tarafinda yanlis anlasildiysa da özür dilemesini biliriz"

Fatih Terim: "Ben takima zaman zaman fazla gitmeyin, yari sahada cevirin oyunu da diyen, rakibe saygi duyan bir hocayim."

Fatih Terim: "Aykut sana katiliyorum. Haklisin. Biri diyor ki hayatinin hatasini yapti. Vay anasini be.. Ne yapmisiz böyle ama..."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah aşkına Fatih Hoca nerede konuşuyor bizde görek bakak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ligtv terim-senol hoca - aykut hoca - tayfur hoca

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Off ya LigTv olaydı iyiydi şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizde var da izlemiyorum Arif ftw reyizi taşımışsın resmen buraya

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

digitürk play ücretsiz olarak yayınlıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ooo iyimiş ben yumuluyum hemen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İMPARATOR : Dün aksam ucakta olmamiz iyi oldu aslinda. Bu penalti meselesini saygisizligin ötesine götürenler olmuş.Maalesef kendi icimizde top oynayan bazi arkadaslarimizdan gelen enterasan yorumlar beni üzüyor.Deniliyor ki, "Hic yakismadi" - Ne yakismadi? Kimseye terbiyesizlik mi yaptik? Kimseye yanlis mi yaptik?Bizim kimseyle alay etmek gibi bir tavrimiz olamaz. Galatasaray'in olamaz." Baska türlü anlasiliyorsa özür dilerim ama niyetimiz bu degildi. Siz nasil anlamak isterseniz öyle anlarsiniz.Bazi kurumlarin, bazi kisilerin son dönemde yorumlari ve tavrilarini da gözlemliyoruz. Bunlardan biri de devletin kanali.Belki yillardir hosgorulu olmadik fazla. Bu yil buna azami dikkat ediyoruz. Ancak bakiyoruz ki sabirlari da zorlamaya basladilar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim: "Hepimize turnuva teklifleri geliyor. Yaz icin. Kimseye cevap veremiyoruz. TR'de ne olacak bilemiyoruz ki."

Fatih Terim: "3 oyuncu isinmaya gidiyor. Reklam tabelasina dayanip maci izliyorlar. Neden kondusyoneri yollayamiyorum oraya. Niye, Yasak!"

Fatih Terim : Afrikadan Turnuva Teklifi Geliyor Para Kazanmak istiyoruz , ama cevap veremiyoruz Turkiyede ne olcak bilemiyoruz ki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    digitürk play ücretsiz olarak yayınlıyor
    Yahu ben öyle bir yer bulamadım hayrına verirlermi hocam

Edit:Tamam buldum beyler sıkıntı yok

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yahu ben öyle bir yer bulamadım hayrına verirlermi hocam

burda link var bedava veriyorlar

https://twitter.com/#!/LigTV/status/189398828426858496

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam sağolun beyler izliyorum şu an

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim: "Birtakim insanlar Türkiye'de amatörden Super Lig'e kadar futbolu kullaniyorlar."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fatih Terim: "Super Final ile ilgili tek endisem A.Albayrak'in sagligi."

Mesaj Yetkileri