1. 47 2. 46 puanla bitirdiğinde buçuk geri alınınca nasıl ikisi de 46 puanla bitiriyor?Buçuğu geri alınanın yine buçukla bitirmesi lazım. Buçuk olayı sadece tablo çok karışmasın diye yapılıyor diye biliyorum.
Steam ID: fotosuki
Zaten puanlar 47 ve 46 iken geri alma falan yokPuan esitligi durumunda ilk bakilan sey olucak bucuktan tamamlananin kim olduguna. Puan esitligi olusursa bucuktan tamamlanan takimin puani 1 dusecek ya da yarim
. Ikili averaj ya da genel averaj hepsi geride kaldi bu sezon icin, puan esitliginde her turlu FB onde su durumda.
O değilde bu Selçuk'ta problem var. Muslera olayında da dikkatimi çekti ama yazmadım şimdi özeti izlerken farkettim Emre kırmızı kart görünce Emre'ye kızarak tokat atıyor (Yani tam tokat değil ama vurmaya çalışıyor işte).
Muslera penaltı kullanırken de kullanmasını istemiyor sanırım. Eboue geliyor uzaklaştırıyor onu. Sonra gol oluyor 10 kişi sevinirken o sevinmiyor Fatih Terim'le birşeyler konuşuyor.
Özet : http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...or-galatasaray
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre'ye ne kızıyor onu anlamadım. 4-0 öndeyiz zaten. Kırmızı kart da etkilemiyor sonraki maçları. Soğudum birden Selçuk'tan. Gol atınca da sevinmiyor niyeyse.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre'nin ilk maçta olmaması bizim adımıza handikap oluşturmaz. Aksine Engin solda, Aydın sağda daha iyi kanat akınları olabilir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yiğit İncedemir'in durumunun Gs ile ilgisi yok. Adamın 16 sarı kartı varmış zaten. Ben maç başlar başlamaz arkadaşlara bu adam ilk devreyi bitiremez dedim.Bunu görmemek için kör olmak lazım. Yiğit her zaman böyle oynuyor...
Muslera'nın penaltı atmasına gelince, rakip taraftarlar etikten girip saygıdan çıkmışlar maşallahYahu takımda tek gol atmayan o kalmıştı ve skor 2-0'ken kazanılan penaltıyı taraftarın da isteğiyle ona kullandırdılar. Çok da sevindi. Böylesi bir olayı da sonuna kadar hak etti bu sezon 16 maçta gol yemeyerek. Adamsın Muslera!
Sabri'nin dağlara giden şutundan sonra Fatih hocanın tepkisi bombaydı,yarıldım orda![]()
Aydın konusunda zaten yazıyorduk gelişim gösterdiğini. Daha da iyi olacak inşallah. Semih gibi 11'de görev almaya devam ederse birşeyler çıkabilir.Takım oyununu öğrenmesi lazım biraz.
Süper finale 5 puan önde girmişiz, kalecimiz bile gol atmış. Biz değil rakipler düşünsün artık, biz keyfimize bakalım Aygün kardeşimin de dediği gibi... Bugün bizim bayramımız... Tebrikler tüm teknik heyet ve futbolculara!!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Selcugun sevinmemesi galiba eski takimina karsi olabilir , emreye vurdugude gayet guzel bir davranis saka niyetine yapti hakli cunki yeniyoruz dakika 90 olmus bole seylere gerek yok niye durduk yere kirmizi yiyorsun + emre 2.ci saridan atildigi icin play off"ta etkisi yok direk kirmizi gorseydi ilk macda olmucakti
Şaka niyeti mi. Adamın gelişini, yüz ifadesini görmedin heralde.
Şaka niyetine değil gerçekten sinirlendi.Ya gereksiz yere kırmızı gördü diye ya da o penaltı olayından kalma.
Oynayacakları süper final statüsünün geçmiş TFF yönetimine sorulması gerektiğini kaydeden Terim, ''Bu icadı yapan da o arkadaşlar, neden yaptıklarını izah etsinler. Matematik, tanjant, kotanjant bir şeyler yaptılar, niçin yaptılar bilmiyorum'' dedi.
ahahahaha çok güldüm ya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Markus merk : Galatasarayin kullandigi 2 penalti dogru karar
Şike konusuna rakiplerinden daha çok ilgi gösterip şike olduğuna ikna etmeye çalışanların rakip taraftarlardan rahatsız olması ironi dediğimiz olay herhalde.
Yanlış anlaşılmazsa, birşey sorucam art niyetsiz beni bilen bilir zaten.
Muslera'nın penaltısı acaba, takımı küçümsemek onlarla alay etmek gibi birşey olmamışmı?
Muslera da tutar olay, atar olay.![]()
Galatasaraylı futbolculardan biri bizim foruma üyedir belki. Geçen hafta Orduspor maçında Sabri'nin gol atması üzerine şöyle bir muhabbet döndü:
Originally Posted by byariff
http://forum.turksportal.net/vb/show...6&postcount=45Originally Posted by ThreepWooD
http://forum.turksportal.net/vb/show...0&postcount=46
Aslında Arif, o esnada sahada bulunan 11 futbolcuyu kastediyordu (Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Sabri, Engin, Selçuk, Melo, Emre ve Necati). Her kim idiyse bu reaksiyonu başlatan, yanlış anlamış.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Abi senin şu araştırıcı ruhuna hayranım![]()
Bazen olaylara direk taraftar gözünden bakıyoruz gerçek anlamı dışında yargılıyoruz. Fenerbahçeli arkadaşlar bana göre haksız değil uzaktan görünen şey tabii ki de bir kalecinin penaltı kullanması alay etmekle eşdeğerdir. Çünkü günümüzde pek penaltı kullanan kaleci yok ve kalecinin görevinde gol atmak değil zaten. Ama hem taraftar hemde takım arkadaşları Muslera'ya + bir moral ve takımda gol atmayan tek oyuncu olduğu için kullandırmak istedi. Eğer ilk penaltıyı Muslera kullansaydı Fenerbahçeli arkadaşlar söylediklerinde %100 hakılı olurlardı. Maç 0-0 ve penaltıyı kaleci kullanıyor. Bu, rakibi ne kadar ciddiye aldığını gösterir penaltı fırsatını tepiyor resmen takım
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bende genel olarak söyledim onu araştıran yanlış anlamış![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Buçuk olayının sistemi farklı biraz anca takımlar süper finalde aynı puanı toplarlarsa bi işe yarayacak.
Mesela; Galatasaray 77 puan topladığından 38.5'tan 39 puan ile başlayacak. Fenerbahçe ise direk 34 puan ile başlayacak. Süper final sonunda iki takımında puanın 49 olacağını varsayarsak şampiyon Fenerbahçe sayılacak.
eto'o bitmiş.
Play-Off sistemi zaten saçmaydı, bu kurallarla birlikte akıl almaz bir hal almış durumda.