Yiğit İncedemir'in durumunun Gs ile ilgisi yok. Adamın 16 sarı kartı varmış zaten. Ben maç başlar başlamaz arkadaşlara bu adam ilk devreyi bitiremez dedim.Bunu görmemek için kör olmak lazım. Yiğit her zaman böyle oynuyor...

Muslera'nın penaltı atmasına gelince, rakip taraftarlar etikten girip saygıdan çıkmışlar maşallah Yahu takımda tek gol atmayan o kalmıştı ve skor 2-0'ken kazanılan penaltıyı taraftarın da isteğiyle ona kullandırdılar. Çok da sevindi. Böylesi bir olayı da sonuna kadar hak etti bu sezon 16 maçta gol yemeyerek. Adamsın Muslera!

Sabri'nin dağlara giden şutundan sonra Fatih hocanın tepkisi bombaydı,yarıldım orda

Aydın konusunda zaten yazıyorduk gelişim gösterdiğini. Daha da iyi olacak inşallah. Semih gibi 11'de görev almaya devam ederse birşeyler çıkabilir.Takım oyununu öğrenmesi lazım biraz.

Süper finale 5 puan önde girmişiz, kalecimiz bile gol atmış. Biz değil rakipler düşünsün artık, biz keyfimize bakalım Aygün kardeşimin de dediği gibi... Bugün bizim bayramımız... Tebrikler tüm teknik heyet ve futbolculara!!!!