Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 107 sonuç

Konu: Süper Final Kura Çekimi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

avrupa ligi dalgası daha heyecanlıymış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yukarıda Fenerbahçe aşağıda Eskişehirspor şampiyon olsun istiyorum.Ayrıca kura çekiminde bizim adımıza kötü bir şey görmedim ben. ilk 3 maçın 2'si iç sahada kazanacağımızı düşünürsek,süper final maçlarına iyi başlama şansımız galatasaray'dan yüksek.deplasmanda onlara yenilirsek zaten bu kaçıncı maç olursa olsun fark etmez havlu atarız.

Bir şekilde deplasmanda da kazanmak zorundayız.İşimizi diğer takımların galatasaraydan puan almasına bırakamayız.Çünkü ben alacaklarını sanmıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu Fenerbahçeli arkadaşların genelinin psikolojisi şike davasından dolayı iyice bozulmuş. Heryerde birşeyler arıyorlar Kuraya bahane, Trabzon'un cezasına bahane, Gs iki maç içerde oynayacak hep bahane bahane

Keşke biz Trabzon'la seyircisi önünde oynasaydık çünkü Trabzon seyircisi önünde çok kötü oynuyor. Seyirci resmen baltalıyor Trabzon'un oyununu. Fikstüre gelince,allah'ın izniyle ilk 2 maçı alırsak Fenerbahçe ile sanırım 8 puan fark oluşacak ve kalan haftalar için çok rahatlayacağız. İnşallah son maç öncesi Şampiyonluğu garantileriz ve Kadıköy'e paf kadro ile çıkarız.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

spor bölümündeki karışıklığın en büyük sebebi sensin. geldin yine attın bir laf alttan alttan, sonra millet birbirine girecek ve sen de mutlu olacaksın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlk maçın İnönü'de olması çok kötü. Umarım galibiyetle başlarız. Kendi evimizdeki bütün maçları kazanırsak şampiyon oluruz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah Gs play-off'ta şampiyonluğu kaybeder,şampiyonluk sevinçleri içlerinde kalır.Ertesi sezonda play-off'lar kalkar.
    Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:50 Reason: argo kelime düzenlendi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İnşallah Gs play-off'ta şampiyonluğu kaybeder,şampiyonluk sevinçleri içlerinde kalır.Ertesi sezonda play-off'lar kalkar.
    Ağzından yel alsın Şemsi. Bursa' ya şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe gibi oluruz ki en büyük korkum şu an o hale gelmek. Çünkü yakın arkadaşlarımdan yaşayanlar oldu o psikolojiyi biliyorum. Aman Allah korusun
    Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:50 Reason: Alıntı değiştirildi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kurayi sevdim , sampiyonluk kutlamasi son haftaya kaldi yani he

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Böyle birşey olmasını bende istiyor ve bekliyorum
    Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:50

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    spor bölümündeki karışıklığın en büyük sebebi sensin. geldin yine attın bir laf alttan alttan, sonra millet birbirine girecek ve sen de mutlu olacaksın.
    zaten benden başka herkes rakip takıma ve taraftarna karşı saygılı ve sevgi dolu. GS taraftarlarına sor bakalım bir benmiyim diye. yine mi tahrik oldunuz ? herşeyden tahrik oluyorsanız bu da benim suçum değil. paf kadro ile çıkarız demem mi rahatsız ediyor ? siz "kurada şike var" demeye çalışırken biz tahrik olmuyoruz da biz laf edince siz hemen tahrik mi oldunuz yine. enteresan enteresan senaryolar yazarken iyi,biz laf edince "auvvvv"

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Böyle birşey olmasını bende istiyor ve bekliyorum
    Öyle birşey olursa feci olur Yalnız play off seneye de var sanırım. Y. Demirören gibi birine emanet edildi türk futbolu.Daha da ilerleme beklememek lazım
    Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:50

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Beşiktaş maçı önce olsun. Tayfur hocadan sonra düzelirler mi bilmiyorum ama Trabzonspor ve Fenerbahçe Beşiktaş'tan daha tehlikeli şu anki form durumlarıyla. Kadıköy deplasmanı da son maçlarımızdan biri olursa iyi olur.
    Ben dedim oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ayrıca kırmızı kartlar burayı etkiliyor mu etkilemiyor mu şimdi? Yani etkiliyorsa beşiktaş ile 3. maçı yaparak onların eksiklerinden de yararlanamayacağız demektir.
    Last edited by LaigLeNoiR : 09.Nisan.2012 at 16:51
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

direk kırmızı kartlar etkiliyor

ilk 3 haftadan 7 puan sonraki 3 haftadanda 6 puan alırsak bence şampiyon oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray ilk hafta beşiktaş'a puan kaybetmez ise onları deplasmanda yenmek zorundayız. Biz diğerlerini yenelim galatasaray nasılsa son haftaya kadar en az 1 kez takılır düşüncesi çok riskli. Son seneleri de düşünürsek istatistiklerde benim söylediğimi doğruluyor.Biz hangi takımla çekişirsek çekişelim, o takım diğer büyükleri ligin sonuna doğru olan maçlarda kesinlikle yeniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

6 / 6 yaparız diyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben Play-off'da mağlup olacağımızı bile düşünmüyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    6 / 6 yaparız diyorum
    Keşke dediğin olsa ama bence zor.

Bence Fenerbahçe'ye yine yenilmeyeceğiz ve en kötü ihtimalle içerde galip gelip kadıköy'de berabere kalırız. Beşiktaş ya da Trabzon maçlarında ise bir beraberlik ya da yenilgi alma ihtimalimiz yüksek. Yani 4 maçı da almamız zor onlardan. Yani süper finalde 13 ya da 14 puan toplayabiliriz. Fenerbahçe'nin bizi yenememesi durumunda bizi geçmesi için tüm maçları kazanması bile yetmeyebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rakiplerimiz bu gidişle Matematik Profesörü olabilir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    o deği de fenerbahçe olarak ölüm grubuna düşmüşüz şanssız kura
    Güzeldi.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fikstürümüzü beğendim. Sonraki maçlara daha bir umutla bakmamız açısından; Süper Final'e, İnönü'de başlayacak olmamız güzel. Umarım içerdeki tüm maçları kazanıp, dışarda da en azından bir galibiyet çıkarabiliriz. İkincilik şansımızı sonuna kadar kovalamalıyız. Tabii, bu şu anki performansımız ve form durumumuzla ne kadar gerçekleşir, onu bilemiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Benim anlam veremediğim niye CL sistemini örnek almamız...İlk hafta kimleyse 4. hafta da onla olmalıydı...Gerçi başından belliydi son haftanın Fenerbahçe-Galatasaray olacağı...Ligtv'nin işi bunlar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaray ilk hafta beşiktaş'a puan kaybetmez ise onları deplasmanda yenmek zorundayız. Biz diğerlerini yenelim galatasaray nasılsa son haftaya kadar en az 1 kez takılır düşüncesi çok riskli. Son seneleri de düşünürsek istatistiklerde benim söylediğimi doğruluyor.Biz hangi takımla çekişirsek çekişelim, o takım diğer büyükleri ligin sonuna doğru olan maçlarda kesinlikle yeniyor.
    ben de böyle düşünüyorum. ilk hafta Beşiktaş puan almaz ise 2.hafta kazanmak zorundayız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Maçlar aynı gün mü oynanıcak?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aynı gün aynı saat diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu kura tesaduf olamaz Fenerbahce ve bize istedigimiz verilmis

Fenerbahce son macta evde Galatasaraya karsi
    Trabzonspor cezasini Fenerbahce macinda cezasi bitmis oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu kura tesaduf olamaz Fenerbahce ve bize istedigimiz verilmis

Fenerbahce son macta evde Galatasaraya karsi
    Trabzonspor cezasini Fenerbahce macinda cezasi bitmis oluyor
    2. Hafta GS deplasmanı var. Puan kaybettiğimiz anda şampiyonluk gitti. Bu mu avantaj?

Neden sürekli FB - GS derbileri son haftalara veriliyor(Normal lig fikstürü). Ben hiç 3. ya da 4. hafta yapılan derbi hatırlamıyorum son kaç senedir. Sözde kura çekiliyor ama yayıncı kuruluş ne isterse o yapılıyor.

Bank Asya 1. Lig, Lig Tv'nin elinde olsaydı o soruşturma içindeki tüm takımlar küme düşmüştü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz tüm maçlarımızı kazanalım diğer takımlar kendi aralarında hep berabere kalsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

TT Arenada en kotu 1 puan alip kendi maclarimizi kazanmaya bakmaliyiz. Arenadaki maci kazanirsak ne ala ama kaybetmemek onemli. Olur da GS 1 kez berabere bile kalirsa Kadikoyde onlari yendigimizde ayni puanda oluyoruz, o da yeterli oluyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Henüz kura çekilmeden Lig Tv'nin altyazı ile ilk hafta maçlarını verdiği yönünde ekran görüntüsü var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Henüz kura çekilmeden Lig Tv'nin altyazı ile ilk hafta maçlarını verdiği yönünde ekran görüntüsü var.
    Biletix falan da biliyormus zaten önceden hatta resmini de görmüstüm.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri