daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ilk haftayi izlemeden sampiyonluk sansimiz hakkinda birsey soyleyemem, son haftalardaki goruntumuz pek olumlu degil ama bu mac sampiyonluk yarisinda olup olamayacagimizi gosterecek diye dusunuyorum. Iyi bir futbol sergileyerek 3 puan alirsak hem motivasyonumuz yukarilara cikar hem de Galatasaraya karsi gozdagi vermis oluruz.
Maç Trabzonda olsaydı TS alır derdim ama Kadıköyde olunca yorgunluğun bir etkisi oalcağını sanmıyorum. Fener alır 3-1.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
120 dakikalık bir maçtan çıkıp Trabzon gibi önemli ve zor bir rakibe karşı oynamak kolay değil, fakat Alex ve Emre gibi futbolcuları sahada olacak bu maçta Fener'in. F.Bahçe maçı alır diye düşünüyorum. Trabzon'da yaşananların bir benzeri bu maçta da yaşanmaz umarım.
Fenerbahçe baskı olan maçlarda daha rahat oluyor rakip takımlara karşı.Bu tip maçlarda da baskıyı atlatıp top oynamak gerçekten en büyük sorun.Tecrübeli oyuncuları ile Fenerbahçe'nin sonuca gideceğini ve maçı kazanacağını düşünüyorum.Tabiki gönlümüz Trabzon'un en kötü 1 puan almasından yana.
süper final maçları fikstür ayarlanmış gibi 6.Hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçı ve 2 haftayaşanna olaylar yüzünden ne zaman gelcek bu maç dediğimiz maç birinci hafta oluyor ...
öte yandan şampiyonu belirleme noktasında çok önemli bir hafta olacak Galatasaray'ın olası puan kaybını zorlu bir Trabzo maçıyla aşarsak arenadaki derbinin önemi çok değişir
Kazanmamız gereken çok kıritik bir maç.Galatasaray muhtemelen puan kaybedecek bu şansı iyi değerlendirmeliyiz
emre oynarsa çok rahat kazanırız.
skor 2 1 sow-cris-olcan
Trabzonspor eğer Şampiyonlar Ligine katılmak istiyorsa bu maçı mutlaka kazanmalı.Şenol hoca oyuncularını bu yönde motive edecektir.Fenerbahçe de eğer şampiyon olmak istiyorsa bu maçı mutlaka kazanmalı. Beraberliğin iki takıma da yaramayacagı bir maç izleyeceğiz. Bence Fenerbahçe'den ziyade Trabzonspor'un oyunu skoru belirler.Çünkü Trabzon bazen pas ve hızlı kontra oyununu öyle bir oynuyorki maçta 5-6 tane net pozisyon yakalıyor.Bazen de maç boyu Burak'ı arayarak maçı bitiriyor. İzleyip göreceğiz.Gönlümüz trabzondan yana...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kadıköy'deki maçta Trabzonspor baskın bir oyun oynamıştı, Trabzondaki maçta Fenerbahçe.
Artık olayın lamı cimi yok, tek puan kaybı dahi umutları alır götürür, Kazanmaktan başka çaremiz yok. Kupa maçında oyuncular yorgun düştü doğrudur ama hiç olmadıkları kadar moral de depoladılar. Orta alan kontrolünü sağlar ve pas trafiğini defans oyuncularımıza yaptırmaktansa orta alan oyuncularımıza yaptırırsak oyun hakimiyetini ele geçiririz, son zamanlarda defans oyuncularıyla çok top oynuyor ve hatalı goller yiyoruz, dikkatli olmak gerek.
...
Bekir ve Yobo Trabzonda'ki maçtaki hataları yaparlarsa işiiz zor zaten
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Trabzonspor deplasmanlarda daha iyi bir oyun ortaya koyuyor...Bu yüzden Fenerbahçe'yi zorlayacaklarını düşünüyorum...Şenol Güneş yine ofansif çıkar en kötü 1 puan kapar...
trabzon deplasmanda daha iyi oynuyor geçen yil ve bu yil ornekleri cok taraftar baskilari yok uzerinde , ve playofflarda butun takimlar daha kontrollu oynucak bence bu maç berabere biter dusuncesindeyim
Edit : eksik yazmisim fenerbahce 40 maçtir yenilmiyor galiba evinde ama oynadigi futbolda tatmin etmiyor.
Last edited by byariff : 13.Nisan.2012 at 13:56
40 maçtır yenilmiyoruz evimizde play offda da yenilmeyiz. takımdaki ruh şu son maçta tekrar geldi. play off da kaybetmeyiz, Beşiktaş'a evinde 1 puan verir kalan maçları kazanır, şampiyon oluruz.
-------Sow
Caner Alex Mehmet(Dia)
----Emre Cristian
Ziegler Bekir Yobo GG
şeklinde başlarız gibi geliyor. Stoch formsuz, Caner alır formayı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Stoch'a dikkat ettim de oynarken fazlasıyla zemin etkiliyor onu, kuvvetli bir oyuncu olmadığından dolayı saha zemininin durumu onun futbolunu şekillendiriyor, Hollanda'da daha başarılı olmasının faktörlerinden biri de buydu, halı gibi sahalar.
Dikkat ederseniz Stoch iyi oyununu ve gollerini genellikle Kadıköy'de gerçekleştiriyor, ligimizde statlarımızın ve saha zeminlerinin durumunu gözümüzün önüne getirdiğimiz zaman bu düşünceyle çakıştığını göreceksiniz.
Uzun lafın kısası Stoch'un deplasmanlarda yedek bırakılması mantıklı olabilir ama Kadıköy'de bulunmaz bir silahtır, kullanmak gerek.
...
Trabzon deplasmanda iyi de Fenerbahçe evinde armut mu topluyor?Trabzon'un deplasmanda iyi olduğundan daha iyi evinde Fenerbahçe, bu nedenle mağlubiyet imkansız, defansta basit hatalar olursa belki berabere bitebilir ki bunu da çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Futbolda imkansız diye bir şey yoktur kendimizi dev aynasında görmeyelim![]()
Fenerbahçe maçın favorisi tabi ki ama playoffta ne olacağı belli olmaz.Zevkli bir maç olacaktır.
Zokora oynayabilecek sonunda. Trabzon en kötü berabere kalır diyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başkalarını dev aynasında görmektense kendi takımımı dev aynasında görürüm.Denklem basit, Trabzon deplasmanda daha iyi oynuyor diye puan alma ihtimali varsa, Fenerbahçe evinde, Trabzon'un deplasmanda oynadığından daha iyi olduğuna göre, bu Trabzon'un puan alma ihtimalini düşürüyor, bu da kazanma ihtimalini düşürmüş oluyor.
Benim maç hakkındaki yorumum bu değil, Trabzon'un deplasmanda daha iyi oynuyor yorumunun Fenerbahçe açısından ortaya çıkan durumu.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin sahasında oynayacağı 3 maçı da kazanacağını tahmin ediyorum. Kendi sahasında fire vereceklerini düşünmüyorum. İlk hafta Beşiktaş ve Fenerbahçe yense şampiyonluk yarışı farklı bir boyut alır ama 2.hafta Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi yenerse puan farkı tekrar 5 olur. Fenerbahçe'nin Arena'da Galatasaray ile oynayacağı maçı en azından kaybetmemesi lazım. Fenerbahçe için ilk Galatasaray maçı çok önemli.
Ama yine de imkansız demek abartı oluyor birazDünyanın en iyi takımları bile kendi sahalarında kaybediyorlar hem de hiç umulmayacak maçlarda
Trabzonspor deplasmanda ne kadar iyiyse Fenerbahçe kendi sahasında iki kat daha iyi.Ama futbol bu.Ve kısmetse Trabzonspor kazanıcak maçı
![]()
allahın izniyle 3. hafta sonunda lideriz![]()
![]()
![]()
Fenerbahçe kendi sahasında yener ancak iyi bir Trabzonspor'da 1 puan alabilir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fener' in şampiyon olma ihtimali kadar Trabzon' unda 2. olma ihtimali var. Bu yüzden maçın önemi iki takım içinde aynı. Fener' in işi gerçekten çok zor. Çünkü Galatasaray' ın rakibi sadece Fener ama Fener' in rakibi hem Galatasaray hem Beşiktaş hem de Trabzonspor. Şampiyonluk hedefiyle play-off lara giren Fener, eğer bu maçı kaybederse Şampiyonlar Ligine bile kalamadan sezonu kapatabilir.
Maçı 2-1 Fener alır gibi geliyor. Ancak umarım Trabzonspor kazanır![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Maçı Fenerbahöe kazanacaktır.
Bu arada yorgunluk falan demişsinizde Çarşambadan Pazar'a uzun bir süre var.O, maçın kaderini değiştirebilecek bir faktör olmamaz bence.
Tahminim Dia oynayabilir bu maç.Umarım da oynar hatta Caner'de oynasın.Stoch beyin biraz dinlendirilmeye ihtiyacı var.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Rahat bir maç olacağı düşüncesinde değilim bundan sonra 6 maçın 6'sıda final maçı ve hata yaptığın an hatayı toplarlaman için %200 güç kullanman lazım, gerek sezonun sonuna doğru gelinmişliği bünyelerin yorgun olması gerekse son maçta 120 dakika tempolu maç oynanması bizi sıkıntıya sokar ama kazanırız düşüncesindeyim...
Playoff'ta evimizde yenilmeyiz diye düşünüyorum.
Bu maç tek isteğim ilk golü Trabzonspor'un atması. O zaman 3-1 ya da 4-1 kazanırız. Bu da takıma oldukça moral getirir.
Ama ilk dakikada gol atıp yine 1-0'a yatarsak herkes unutsun şampiyonluk olayını. Normal lig maçı değil bunlar derbi.
Maci biri kazansinda baska bisey istemiyorum. Beraberlik 2 takimada yaramaz.
Fenerbahceyi o 120 insAllah etkiler, bu mac Zokora ilk defa Fenerbahceye karsi oynicak.
Evimizde 3/3 yaparız, deplasman performansımız da yarıştaki yerimizi belirler diye düşünüyorum. Alex ve Emre takımla çalışıyor, sanırım ikisi de oynayacak. Şimdilik tek sıkıntılı konu Yobo'nun partneri olacak gibi. Serdar topu oyuna sokma konusunda iyi ancak şimdilik yeteri sertlikte olmaması eksik yanı. Bekir çabuk, sert ancak o da bazen garip hatalar yapabiliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti