Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Last edited by di canio : 15.Nisan.2012 at 18:45 Reason: Görsel yenilendi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Play-Off saçmalığına mecburen katlanacağız. Bizim için bir sezon yetmezmiş gibi yine adrenalin dolu 1.5 ay yaşatacaklar. İlk haftayı İnönü deplasmanında oynamak dezavantaj olabilir ama iki önemli isminin olmamasıda avantaj olarak yorumlanabilir. Melo'yu bu maçta görmek isterim şahsen. Aydın sağda Engin solda. Olmadı Riera sola Engin'i sağda. Ama olaki Melo oynatılmazsa onun yerinede Engin olursa ciddi anlamda sıkıntılar yaşarız. Beraberlikte bizim işimize yarayan bir skor olabilir aslında. İnşAllah kazanıp, Pazar günki maçı rahat rahat seyredebiliriz.

Allah yardımcımız olsun. Allah utandırmasın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şampiyonluk için olmasa da 2.lik için süren bir şansımız var, her ne kadar futbolcuların performansı ortada olsa da. Böyle maçların havası farklı oluyor tabii ve saha & seyirci avantajı da bizde. Bu yüzden kazanacağımıza inanıyorum.

Egemen önemli bir eksik, onun yokluğunda Ersan ya da Toraman oynayacak defansta. Almeida'nın yokluğu da sıkıntı yaratabilir, zira büyük maçlarda performans olarak kötü diyemeyiz. Tayfur Hoca, forvette onun yokluğunda sahaya Pektemek ile çıkar umarım.

Cenk'in son durumu nedir, sakatlığı devam ediyor mu, onu da bilmiyorum. Umarım oynayacak duruma gelir ve iyi bir performans yakalar kalede.

Fikret Başkan geldiğinden beri, takım galibiyet alamadı. Ona ilk 3 puan sevincini futbolcularımız, şu maçta yaşatsınlar istiyorum. Tribünlerden de sadece destek vermesini, rakiple değil; kendi takımlarıyla ilgilenmelerini arzuluyorum. Gerektiğinde baskı ortamı da yaratmalılar tabii tribünlerde.

6 maçlık periyod bizim için önemli, ilk 2 açısından. Takım da bunun bilincinde olmalı. Rastgele Kartal'ım!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ligde iyi kötü istikrarı olan bir Galatasaray ve yönetim boşluğundan ötürü ne yaptığını bilmeyen bir Beşiktaş var. Mevcut yapının bugünkü halini değerlendirdiğimizde Galatasaray'ın Beşiktaş'a göre üstün yanları daha ağır basıyor. Ancak sözle, günü değerlendirmeyle yürümeyecek maçlardan bahsediyoruz.

Beşiktaş'ın savunma hattı performansı maçın skorunu belirleyecektir. Orada ayarı tutturamazlarsa Galatasaray beklenmedik bir skoru yakalayabilir.

Bu durum olmazsa eğer Beşiktaş'ın baskılı oynayıp öne geçtiği ve Galatasaray'ın eşitliği sağlayacağı bir skorla maç tamamlanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Galatasaray'ın ilk 2 maçını kazandığı takdirde şampiyonluğu büyük ölçüde yakalayacağı düşünüldüğünde bu maçtan kesinlikle galip ayrılması gerekiyor. Oyuncuların da bu durumun bilincinde olduklarını varsayıyorum. Felipe Melo'nun da geri dönüşüyle iyi bir performans bekliyorum. Umarım keyifli bir mücadele olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

beşiktaş,taraftarına artık bi derbi galibeyeti gösterir bence topçuların yüzde 90nı fener ve bu maçı bekliyorlar

ben çok zorlu geçiçek bi maç bekliyorum.1 0 bjk kazanır veya 0 0 biter olmadı 1 0 gs alır

en fazla 1 gol çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftar alır bu maçı..

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

çok zor bir maç kesin konuşmak hiç işime gelmez ama bu beşiktaşın onur maçı gibi birşey olacak çünkü derbiler bambaşka bir havada oynanıyor maçın başında beşiktaş bizi yormak için geride kalır bizi üstümüze çekerlerse beşiktaş avantajlıdır ancak biz geride kalıp kartalı üstümüze çekersek maçı kazanabiliriz herşey olabilir bu maçta bakalım sonuç ne olacaktır ben galatasaray kazanır seçeneğini işaretlerken çekindim ilk ama genede işaretledim Süper Final İçin Son 33 saat haydi hayırlısı

Beşiktaş Galatasaray'a karşı evinde son oynadığı 16 karşılaşmada sadece bir kez kaybetmiş. 7 beraberlik 8 galibiyet almış. Tabkii ki istatistik kesin sonuç demek değil ama mevcut durumlarda göz önünde bulundurulduğunda Galatasaray'ın galibiyeti çıkarması zor görünüyor. Benim düşüncem normal sezonda olduğu gibi beraberlik çıkacağı yönünde. Beşiktaş'ın orta 3'lüsü, Galatasaray'ın kanatlarını maçın anahtarı olarak görüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Taraftar alır bu maçı..
    Taraftar küfür etmesin, bir daha ki maçta sahamızı kapattıracak eylemlere girişmesinler yeterli. Bu sezon yeterince destek yerine köstek oldular. Bu sezon ki taraftar profilinden utanıyorum,iğreniyorum. Her maç sonu küfürden başka bir şey konuşulmuyor durumuna geldi. Bu şartlarda içeride oynayacağımız 3 maçın üçünü de seyircili oynayacağımızı pek kestiremiyorum. Bu maçların en az bir tanesinden ceza yeriz gibi duruyor. Maç için tahminim bir farklı kazanabiliriz. Deplasmanda oynamalarına rağmen oyuna Galatasaray hükmedecektir. Savunmada çok dikkatli oynamalıyız. Egemen'in eksikliği bu yönden çok büyük bir handikap. Kontra ataklar ve duran toplardan gol bulabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş iyi de olsa kötü de olsa son 16 sezonda 1 defa kaybetmiş olması şuanki mevcut durumun avantaj/dezavantaj durumu yaratmadığını gözler önüne seriyor, Bana göre sezonun ilk yarısında olduğu gibi bu maçta 0-0 bitecek. Almeida'nın olmaması Beşiktaş için kazanç, Pektemek daha çok şey verir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

zor maç olacak. öne geçersek kazanırız bence. ama geriye düşersek en fazla beraberlik çıkar.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Almeida'nın olmaması rakipler için üzücü Beşiktaş için sevindirici bir olay daha çok zorlanacağız Pektemek çok canlar yakabilir dikkat etmeliyiz...Galibiyet almamız çok zor ancak kazanmak zorundayız mutlaka Terim'in dersine iyi çalıştığını düşünerek bu maçı alacağımızı düşünüyorum...Maç alt biter 1-0 alırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de tam tersini düşünüyorum. Pektemek yerine Almeida olsa daha iyi olurdu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası güvenemiyorum takıma. İnanılmaz bir boşluk doğdu yönetim değiştiğinden dolayı. Zaten kör topal gidiyorduk, başkan değişiminden iyice afalladık. Umarım takım Süper Final için iyi motive olmuştur.

Ayrıca ben, kalemizde göreceğimiz bir gol ile motivasyonumuzu yitireceğimizi düşünüyorum. Eğer ilk golü atan Galatasaray olursa bu maçı kaybederiz düşüncesindeyim. Tabi bir de koca bir sene derbi kazanamamış bir Beşiktaş var. İşimiz zor.

Beşiktaş taraftarı da umarım artık toparlanır. Her maç küfür ve taşkınlığın kimseye bir yararı yok. Tezahüratlardaki ve desteğimizde ki öncülüğümüzü artık davranış olarak da göstermeleri gerekiyor. Özellikle bu dönemlerde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida ve Egemen önemli eksik Beşiktaş için.Cenk'te muhtemelen yokmuş.İnşallah kazanıp moralli başlarız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Taraftar faktörü hariç her şey bizden yana gözüküyor ama ne olacağı belli olmaz derbilerde.Ama kazanacağımızı düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçın sonucu şampiyonluğu şekillendirir sanki.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih hocanin bir sozu vardi kazanamiyorsan kaybetme. oncelikle besiktas taraftari umarim ilk maç ki gibi yapmazlar guzel bir maç izleriz , maça gelirsek 4 takimda kontrollu oynar dusuncesindeyim beraberlik cikabilir bu maçtada.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şampiyon olmak istiyorsak kendi sahamız deplasman ayırt etmeden maçları kazanmamız gerekiyor.Bu maçı da kazanarak iyi başlamamız lazım playoff'a.2-0 kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Pektemek oynarsa Semih' e zor anlar yaşatabilir. Hızlı ve kıvrak oyuncular Semih' e sorun çıkartabiliyor. Skor olarak tahminim olmasa da maç berabere biter diye düşünüyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

pektemek hızlı oyuncu değilki biraz çevik

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Egemen'in ve Almeida'nın olmadığı, Quaresma'nın bireysel oynadığı ve haftalardır galip gelemeyen bir Beşiktaş'ı yeneriz diye düşünüyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nasıl bir maç olacağını kestiremiyorum doğrusu.Her sonuca açık bir maç bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Egemen'in ve Almeida'nın olmadığı, Quaresma'nın bireysel oynadığı ve haftalardır galip gelemeyen bir Beşiktaş'ı yeneriz diye düşünüyorum
    Benim düşüncemde bu yönde İnşallah net bir skorla Beşiktaş'ı ezeriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bu maç şampiyonluk yolunda bence en önemli maç. Galatasaray be fenerbahçe için en önemli maç. Ve şunu iddaa ediyorum: Galatasaray kazandığı takdirde şampiyon!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rahat kazanacağımızı düşünüyorum.Golü atana kadar zorlanır sonra açılırız.Eğer yenilirsek Beşiktaş 1 farkla kazanır.Çok önemli maç.İllaki puan kaybedeceğiz ama Fenerbahçe'nin yüreklenmemesi için bu maçı kazanmalıyız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şampiyonlugun en kritik maçı ilk hafta olmus.Bu maç ligin kaderini belirler diye düsünüyorum.Yeni Bjk yönetimi derbi galibiyetine hasret kalan taraftarına bir galibiyet hediye edecektir.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Şampiyonlugun en kritik maçı ilk hafta olmus.Bu maç ligin kaderini belirler diye düsünüyorum.Yeni Bjk yönetimi derbi galibiyetine hasret kalan taraftarına bir galibiyet hediye edecektir.
    Potansiyel şike konuşması Önemli biri söylese medyaya iyi malzeme çıkardı...

Maça gelince kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Kazanır mıyız da bilemiyorum. Kazanmaya yakın olan taraf olsak da berabere bitebilir. Umarım kazanırız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence bu maçı kazanırsak şampiyonuz demektir. Toplam 3 maç kazanırsak yeter. Bu maç çok kritik. Alırsak şampiyonuz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri