Farfan'ı bende bilmiyorum Almanya ligini takip etmediğim için. Hasan Ali'yi de canlı izleme fırsatım olmadı iki transfere de birşey diyemiyorum ancak gelirlerse yararlı olabilirler
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Trtspor güvenilir bi kaynak değil açıkcası Süper Final bitmeden transfer yapmayız biz diye tahmin ediyorum...Süper Final bitsin ondan sonra konuşalım transferi şimdi konuşmak doğru olmaz...
Merak edenler için diğer iki isim Lassana Diarra ve Heerenven santraforu Bas Dost.Ama ben pek inanmadım bu habere.Farfan bonservisi elinde olacağı için olabilir açıkçası güzel de olur.
bu sene avrupa ve ligde dahil toplam 30 maça çıkmış ve 3 gol atmış 8 asist yapmış
son maçta ikinci yarı girmiş![]()
sen doğru adamı izlediğine eminmisin ?
Farfan gelirse iyi olur.Elmander ve Melo geldiklerinde istatistikleri belliydi. Burası Türkiye.Adam mutlu olunca coşuyorSalın gelsin.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Farfan'ı tanıyorum emin ol ondan da TRT'de özetleri seyrederken bir maç çok iyi oynadığını gördüm.Kaiserslautern maçı sanırım o maç ama çok eski tarihte oynanmış.Trt'deki o kel adamda son maçında 3 asist yaptı deyince ben de o maç zannettim.Aman boşver zaten neyse ne gelirse görürüz.
Farfan'ı bu sene pek fazla izleme şansı yakalayamadım. Schalke'yi Avrupa Ligi dışında en fazla 5-6 lig maçını izleyebilmişimdir. Ama hem aldığı süre bakımından, hemde performansı bakımından eski haliyle yakından uzaktan alakası yok ne yazık ki.
Hatta devre arasında bu sorun yüzünden Obasi'yi takıma kattı Schalke. Ama oda yeterince süre alamıyor diye biliyorum.
Farfan maaş konusunda çok sıkıntı yaşatmıştı Schalke takımına. 5-6 milyon eurodan başlatmıştı görüşmeleri. Geçen sene Wolfsburg'a gidememe sebebi de bonservisten yüklü miktarda pay istemesi. Bunun üzerine Schalke satmaktan vazgeçmişti.
Kıtasından dolayı böyle büyük bir düşüş yaşayıp toparlanacağını sanmıyorum. Fatih Terim kurnaz adamdır, ona vereceği maaşın ve harcayacağı zamanın yerine çok daha iyisini getirir diye düşünüyorum.
Farfan hakkında benim bildiklerim bunlar, takip ettiğim kadarıyla Sakarya Ali Bundesliga'nın sıkı takipçisi, o daha iyi aydınlatabilir Farfan hakkında bizi.
eto'o bitmiş.
Hasan ali derken , hasan ali kaldirrim o olur ise muthis 5-10 yil sol bek "SIKINTISI" çekmeyiz.
Kayseri'nin Galatasaray'a oyuncu verecegini sanmiyorum
Bu iki oyuncuyu Fenerbahçe almış diyorlar.
Türk piyasasında alınacak iyi oyuncu yok ki.Hasan Ali var bide Sivas'taki Erman var ki onunda bu iyi performansının bu senelik olduğu düşünülebilir.Her sene ligte 1-2 tane sivrilen oyuncu çıkardı.Bu sene öyle bir isim hiç yok.Bu Türk oyuncu kıtlığından yabancıya yöneleceğiz fakat bu seferde sınıra takılacağız.Bu yabancı kontejyan saçmalığını kaldırmalıyız.Kota falan bir şey getirsinler ama kalksın.Hem bu Yiğit gibi topu 3 metre süremeyen adamlar milyon eurolar etmez.Muhtemel bir Hasan Ali transferi 5 milyon Euro'dan aşağı değil.Bu adamın değeri bu mu gerçekten ?
TribunDergi ; DEDIKODU Keisuke Honda, Takashi Inui > Galatasaray
honda bu cska oynayan hondamı
Honda için Lazio'dan 16 milyon Euro istemişti CSKA yönetimi, sponsor getirirse iyi olur yoksa kasadan bu kadar para çıkmasının luzumu yok. O kadar para harcama lüksü varsa bir futbolcu için öncelik kanat olmalı.
eto'o bitmiş.
Gsye kafadan 4 adamlazımken 1 adam için bu kadar para vermezler
Arkadaşlar Fener'in oyuncuları aldığı falan yok bakınız ;
Son Dakika !
Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, 'Fenerbahçe ile iki oyuncu için el sıkıştınız mı?' sorumuza, "Bize iki oyuncu için gelen veya tek tek gelen bir teklif olmadı. Dolayısıyla herhangi bir anlaşma da olmadı" cevabını verdi.
Kaynak : Maraton
Ayrıca Honda'yı getirirse sponsor getirsin o kadar verilmez.
Honda bizim 4-4-2'nin neresinde oynayacak ki?
Honda'nın kolay kolay Türk takımlarında oynayacağını sanmıyorum. Gelirse ligi domine edeceği kesin. Çok beğendiğim bir futbolcu. Gideceği her takıma yararı olur.
Nikon ile yapılan anlaşmada "1 Japonya Milli Takımı oyuncusunun bonservis bedelini Nikon'un karşılamasıyla ancak kulübe gelebilir aksi takdirde alınmayacak." duyduğum bu.
Serdar Aziz içinde zemin yokladığımız ve Amrabat - H.Ali ile de Kayseri ile görüşeceğimiz söylentileri var...
eger hondayla ilgileniyorsa terim seneye 4-2-3-1"e doner cunki 4-4-2 avrupada is yapmaz.
Zaten iyi kanat oyuncularımız yok diye yani verim alamıyoruz diye, 4-4-2'ye dönmüştü. En ufak örnek Shaq gelseydi dediğin sisteme geri dönerdik. Ancak ben 4-4-2'den şikayetçi değilim aksine futbolun en bilindik en işe yarar ve en önemli taktiklerinden.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aslında forvet arkası oynayacak bir forvet almak lazım.Gerektiğinde 4-2-3-1 gerektiğinde 4-4-2 oynayabilelim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp