ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK VE YARI FİNAL EŞLEŞMEŞERİ
Olabilecek en iyi kurayı çektik sanırım...Final için ufakta olsa şansımız var diye düşünüyorum...
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK VE YARI FİNAL EŞLEŞMEŞERİ
Olabilecek en iyi kurayı çektik sanırım...Final için ufakta olsa şansımız var diye düşünüyorum...
30.HAFTA
Zorda olsa kazansak yolumuza devam ediyoruz
Sanırım ufaktan şampiyonlar ligine veda ediyoruz
31.HAFTA
Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir maç oldu..Maçın hemen başında Real penaltı ile öne geçti 1-0 ..Daha sonra inanılmaz agresif oynamaya başladılar..Marcelo arkadan kayarak müdehale yaptı ve oyundan atıldı...Hemen ardından Sergio ramos arkadan oyuncuma dalmaya çalışırken sakatlandı..Muniain ile beraberliği yakaladık ..Ve hemen ardından yine arkadan dalan Hummels oyundan atıldı..9 kişi kalan rakip karşısında geri kalan dakikarlarda sonuca gittik..Sakatlıktan döndükten sonra ilk maçına çıkan Muniain 3 golle maçın yıldızı oldu..Bu galibiyetle son 7 haftaya girerken Real ve Barça nın 4 puan önündeyiz
Ve şampiyonlar ligine veda ettik ....Artık tüm gücümüzü lige verebiliriz
Şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bıraktık..4 puan farkla liderliğimiz devam ediyor..Geri kalan 6 maçta 2 beraberlik hakkımız olduğunu anlamına geliyor bu
33.HAFTA
Maç uzun süre berabere devam etti...Son dakikalarda golleri bulduk ve farka gitttik adım adım şampiyonluğa ilerliyoruz ..
34.HAFTA
Muniain in attığı muhteşem gol bizi galibiyete taşıdı..Real ve Barça puan kaybetti artık şampiyonuz diyebiliriz ..Lig tablosu birazdan ..
İç dış, hiç bir yer fark etmiyor..![]()
35.HAFTA
1-0 geriye düştük ama Villareal o golü attığına pişman oldu sonuç ortada ....
36.HAFTA
Barça ile oynayacağımız Kral kupası finali öncesi genç takımla çıktık ve rezil olduk![]()
Normal süresi 1-1 biten maçı uzatmalarda 3-1 kaybettik ve double yapma şansını kaçırdık..Ligde son 2 haftaya girerken 3 puan önde liderliğimiz devam ediyor
şimdiye kadar takip ettiğim en güzel kariyer.
yalnız biraz daha olaylara hakim olarak gidebilirsen daha güzel olabilir.
mesela kulüp bütçesini paylaş her devre, zengin kulüpler sıralamasını görelim.
o sene uygulayacağın stratejiyi paylaş,
taktiğinde yaptığın değişiklikleri nedenleriyle görsel olarak sun.
ligde dikkat çeken başka oyuncuları paylaş.
gibi bir sürü dinamik var...
ve çok önemli , 5. sezondasın, hangi gençleri yetiştirdin ? bilbao ile oynarken gençlere maç içerisinde şans vermek gerekiyor. önemsiz maçlara ful genç çıkmaktan ziyade yedeklerinde mutlaka 1-2 genç olsun skor garantisi durumlarda oyuna sok ki gelişsinler.. 3 ayda bir maçla gelişmezler.
güzel kariyer için tekrar teşekkürler.
(ben de bilbao ile oynuyorum ama kariyere dökecek kadar vaktim yok malesef,, aslında şu screeshot ın hızlı bir yöntemi olsa paylaşırım ama, ss alıp bilgisayara kaydediyorsun. sonra netten update edip foruma linki ekliyosun falan inanılmaz uzun yani.)
37.HAFTA
VE ŞAMPİYONLUK GELDİ ...BARÇA NIN REAL İ YENMESİYLE SON HAFTA ÖNCESİNDE LİDERLİĞİ GARANTİLEDİK VE ÜST ÜSTE 2. KEZ LA LIGA ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANDIK..
38.HAFTA
Son maça yine genç takımla çıktık ve bu sene takıma katılan yeni genç oyuncularımız borja ve nieto nun golleriyle maçı kazandık...Şampiyonluğu perçinledik..
YILIN 11 İ
2 oyuncumuz yılın 11 inde yer aldı..Cristaldo ise yılın golcüsü seçildi 28 gole imza attı ve tek başına sporting i sırtladı..Gerçekten bu sezon inanılmaz oynadı ve aynı zamanda yılın 11 i ne de seçildi
Üst üste 2 sezondur yılın menejeri seçiliyoruz
Ben böyle cimri yönetim görmedim !!!! Aylardır bekliyoruz 500 koltuk eklediler ..
5 Sezondur Bilbao ile çok başarılar kazandık ..Ligde ve avrupa da fırtına gibi estik..Bu başarıların yanında takımın yapılanmasına çok önem verdik..İyi antrenörleri takıma kazandırdık...Bize uzun yıllar hizmet edecek çok iyi gençler yetiştirdik..Burada Baskonia da çok mutluyum..Takım ve yönetimle ? bütünleştik..Bu güzel atmosferde yapılan anket sonucunda taraftarımızın %70 in den fazlasının takımda kalmamı istemesi üzerine ve daha büyük başarıları isteyen oyuncularımın gözlerindeki o arzuyu gördükten sonra Bilbao ile yola devam etme kararı alıyorum..Kamuoyuna duyurulur..
Last edited by muzoadux : 14.Nisan.2012 at 20:29
Çeyrek finalde bizi eleyen lyon Şampiyonlar ligi şampiyonu oldu ...
kadronu paylaşabilir misin.
Önümüzdeki sezon ideal 11 muhtemelen şöyle olacak
İlk 11 de iki tane regen yer alacak bunlardan biri 36 yaşına gelen Gurpegi nin yerine oynayacak olan Viyuela..Zaten geçen senede 40 maça yakın oynadı
Diğer regen ise sol bekte oynayan Ruiz o da geçen sene 30 maça yakın oynadı ..Monreal ile birlikte değişiyorlardı sürekli..Bu sezon tek adam olacak..
AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI GRUBUMUZ
Goller Llorente ve Torres den gelirken ...Llorente ve ve Busquets in sakatlığı üzdü
İtalya yı da devirdik ve gruptan çıkmayı garantiledik
xabi prieto yu nasıl almıştın zamanında. 3. senemdeyim adama yalvarıyorum resmen oralı olmuyor.