Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 7 / 17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben ilk kelimeyide tam anlamadım ama emre söylemez ya takımda 3 tane siyahi oyuncu var müslüman adam zannetmiyorum söyleyeceğini

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Zokora:Yenilgiden çok bir futbolcu nedeniyle büyük hayalkırıklığı yaşıyorum..Emre bana 'Pis Zenci' diyerek hakaret etti (NTVSPOR)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Koreografi esnasında halat kopmamış. Makaralardan birisi boşalıp, taraftarlardan birisinin kafasına düşmüş. böyle bir olay yaşanınca da aşağıya bırakılmış görsel. Taraftarımız beyin ameliyatı geçirecekmiş. Umarım bir sıkıntı yaşamadan tez zamanda sağlığına kavuşur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eda Erdem: Allah'ım Saraçoğlu'nun çimlerinde ellerimde Kupa ile yürüme hayalimi gerçekleştirdiğin için sonsuz teşekkürler..

Bugün yürüyüşe de gelmiş. Şimdi twitter adresinde gördüm resmini.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Eğer Emre demişse, bu onun ilk vukuatı değil. İngiltere'de de Newcastle'deyken bu durumla suçlanmıştı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ben ilk kelimeyide tam anlamadım ama emre söylemez ya takımda 3 tane siyahi oyuncu var müslüman adam zannetmiyorum söyleyeceğini
    Zokora da öyle demiş zaten Müslüman değil misin neden böyle yapıyorsun demiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Zokora röportajında demiş.İlk kelime rahat anlaşılıyor Ama ikinci tam belli değil gibi.Ama Zokora'nın açıklamaları da destekler nitelikte.Eğer öyle bir şeyse ciddi bir problem gerçekten.
    O videoda ne dediği belli değil. Böyler şeyler ile insanlar suçlanmaz. İnsanları itham altında bırakmayın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Zokora da öyle demiş zaten Müslüman değil misin neden böyle yapıyorsun demiş.
    sende ordaydın heralde

kaynak ne ? hürriyet fanatik vatan felanmı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Eğer Emre demişse, bu onun ilk vukuatı değil. İngiltere'de de Newcastle'deyken bu durumla suçlanmıştı.
    Suçlandıgı kişi Yobo'ydu : ) Açılan davadan aklandı ve böyle bir şeyin olmadığı açıklandı, Gerçi Yobo'da bunu belirtmişti, tabi basının işine gelmediği için sevmez bu tür haberleri.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    O videoda ne dediği belli değil. Böyler şeyler ile insanlar suçlanmaz. İnsanları itham altında bırakmayın.
    Ben mi diyorum abi Zokora diyor.Adamın kendisine demiş.Görüntüden de anlaşılıyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Suçlandıgı kişi Yobo'ydu : ) Açılan davadan aklandı ve böyle bir şeyin olmadığı açıklandı, Gerçi Yobo'da bunu belirtmişti, tabi basının işine gelmediği için sevmez bu tür haberleri.
    Suçlanmıştı dedim zaten, herhangi bir ceza aldı falan demedim. Ama bana kalırsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trt'ye de helal olsun vallahi attıkları başlıklara bak.Bu medya organlarını zaten sevmiyorum ama böyle iyice küçülüyorlar.Devlet kurumu sözde.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizimkiler böyle oynasın Süper Final'i 4. sırada bitirsek dahi kimsenin sesi çıkmaz. Ama yeter ki bize bu mücadeleyi göstersinler. Maçın başından sonuna kadar Trabzonspor'a organize bir atak fırsatı vermedik. Trabzonspor'un 2 tane uzaktan iyi şutu ve ceza sahası civarında kaptırdığımız toptan sonra Serkan'ın girdiği net pozisyon vardı. Bunun haricinde defansif anlamda bizim adımıza müthiş bir maçtı. Ofansa baktığımızda da yeteri kadar pozisyonu bulduk, 2-0'dan sonra da oyuncularımız kendilerini yormadan pas yaparak maçı bitirdi. Oyunun küçük bir bölümü haricinde kontrol tamamen elimizdeydi.

Bugün izlediğimiz Cristian box to box denilen orta sahalara en iyi örnekti. Attığı çok güzel gol olsun, kendisinin getirerek Sow'a bıraktığı asisti olsun, defansif anlamda rakibine top bırakmaması olsun; her şeyiyle çok iyi bir maç çıkardı. İstikrarlı şekilde bugün sergilediği performansın %70'ini sergilesin, yeter. Nasıl ki kötü oynadığında yerden yere vuruyorsak bugün de yiğidin hakkını sonuna kadar vermek gerek. İkinci olarak Mehmet Topuz bildiğimiz geçen seneki tank Mehmet gibiydi. Orta sahada sürekli rakibe pres yapıp, ataklara da destek verdi. Zaten Mehmet'in performansı iyise otomatik olarak Gökhan da yükseliyor. Sol tarafta da aynı uyumu gördük. Ziegler normalin çok üzerinde hücuma katkı verdi, Caner'le iyi yardımlaştılar. Diğer orta saha oyuncumuz Emre de yine maçın öne çıkan oyuncularındandı. Bugün normal Emre'nin üzerinde pas hatası yapmasına rağmen orta sahadaki orkestra şefi rolünü yine gösterdi. Emre'yle acilen sözleşme yenileyip, Emre'nin de kafasının daha rahat olması lazım. Ha unutmadan ikiz kuleleri de Emre yıkmıştı. Stoper ikililerimizden Yobo Burak'a atılan pasların hepsini topladı, Bekir de aynı şekilde Burak'la eşleştiğinde rakibine adım attırmadı.

Kareografi yarım kalmasına rağmen güzel oldu. Emeği geçenlere teşekkürler. Umarım yaralanan renktaşımızın durumu iyidir. Geçmiş olsun. Bunun yanı sıra herhangi bir olay yaşanmamasını da pas geçmemek lazım.

Galibiyetle başlamak güzel oldu. Muhteşem bir oyunla 3 puanı alan takımımıza tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Zokora: Emre'ye bu hakaretten sonra musluman degil misin, niye yapiyorsun diye sordum. Hicbir sey soylemedi

Volkan: 2-0 yenildiler, cok kotu oynadilar. Herkes ana avrat kufrediyor. Bunlar mac esnasinda olabilecek seyler. Zokora'nin bunu buyutmemesi gerekir. Emre'yle konusmadim ne dedigini bilmiyorum ama bunlar olabilecek seyler.

Rıdvan Dilmen:''Emre bunu söyledi,şunu söyledi demekle olmaz bu işler..İspatlanması lazım..Ha doğruysa,ırkçılık yapan futboldan silinmeli''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zokora: "Yanlis duymadiysam Emre bana Pis Zenci dedi."

"Yanlış duymadıysam" demiş adam. Buradakiler Zokora'dan daha iyi duymuş anlaşılan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son dakika : "Emre ırkçılığını kabül etti."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Olan bir şeyi tartışmak da fanatiklik oldu Hadi diyelim bizim kuyruk acımız var Zokora'nın ne acısı var abi yapmayın Allah aşkına.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Zokora: "Yanlis duymadiysam Emre bana Pis Zenci dedi."

"Yanlış duymadıysam" demiş adam. Buradakiler Zokora'dan daha iyi duymuş anlaşılan
    O duymuş biz de ağzını okuyoruz.İkisi de aynı yola çıkıyor.Zokora açıklama yapmadan önce twitterda zaten paylaşılmıştı bu görüntü.Üstüne de Zokora açıkladı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Son dakika : "Emre ırkçılığını kabül etti."
    Kaynak ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İlk kelimenin ne olduğunu sen buraya yazamadığın gibi Zokora da kameraya söyleyemiyor.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:30 Reason: alıntılanan msj silindi
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İngilizce'yi ana dili gibi konuşan bir ev arkadaşım var daha Zokora'nın açıklamaları duymadan direk Emre'nin ne dediğini söyledi. Görüntüden ne söylediği anlaşılmıyor diye boşuna Emre'yi savunmayın burada onun yerine ingilizcenizi sorgulayın.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Emre Belözoğlu: Ağzımdan bir söz çıkmış olabilir ama birbirimizden özür diledik. Maçın ardından Zokora açıklama yaptıysa art niyetlidir.Zokorada bana küfür etti.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Zokora'nın ifadesi yetmez böyle bir konuda birilerini suçlamak için. Dudak okuma uzmanlarına gösterirler görüntüleri, ona göre ceza verilir ya da verilmez.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

emre gerçekten öyle birşey dediyse suarez gibi 8 maç ceza almalı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Sahanın içinde bunu dese Zokora özür dilerdim ama saha dışına taşıdı, hiç pişman değilim yaptığımdan."

Yok artık arkadaş ya.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

8 maçı geç o formayı daha giymemeli

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hiç şaşırmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Keşke Zokora yanında kayıt zihazıyla çıksaymış maça belki ispatlaması kolay olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu arada boşuna konuşmuyormuşuz tartışmıyormuşuz o kadar.Sonra fanatik oluyoruz o bu oluyoruz.Ortada bir şey var ki konuşuyoruz kafamızdan bir şeyler üretmiyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre az önce Lig TV'ye telefonla bağlandı ve söylediğini kabul etti.Ama Zokora'da bana ana avrat küfür etti ben de karşılık verdim dedi.Saha içinde olayı tatlıya bağlamışken olayın saha dışına yansımaması lazım dedi.Ben bir Fenerbahçeli olmama rağmen Emre'nin ceza alması gerektiğini düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sonuçta emre kufur etmismi etmis ? dahada tartismaya gerek yok emrenin ne oldugunu hepimiz biliyoruz haliyle emrede kufur edince zokoroda karsilik vermistir.

Sayfa 7 / 17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri