ben ilk kelimeyide tam anlamadım ama emre söylemez ya takımda 3 tane siyahi oyuncu var müslüman adam zannetmiyorum söyleyeceğini
ben ilk kelimeyide tam anlamadım ama emre söylemez ya takımda 3 tane siyahi oyuncu var müslüman adam zannetmiyorum söyleyeceğini
Zokora:Yenilgiden çok bir futbolcu nedeniyle büyük hayalkırıklığı yaşıyorum..Emre bana 'Pis Zenci' diyerek hakaret etti (NTVSPOR)
Koreografi esnasında halat kopmamış. Makaralardan birisi boşalıp, taraftarlardan birisinin kafasına düşmüş. böyle bir olay yaşanınca da aşağıya bırakılmış görsel. Taraftarımız beyin ameliyatı geçirecekmiş. Umarım bir sıkıntı yaşamadan tez zamanda sağlığına kavuşur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eda Erdem: Allah'ım Saraçoğlu'nun çimlerinde ellerimde Kupa ile yürüme hayalimi gerçekleştirdiğin için sonsuz teşekkürler..
Bugün yürüyüşe de gelmiş. Şimdi twitter adresinde gördüm resmini.![]()
Eğer Emre demişse, bu onun ilk vukuatı değil. İngiltere'de de Newcastle'deyken bu durumla suçlanmıştı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
...
Trt'ye de helal olsun vallahi attıkları başlıklara bak.Bu medya organlarını zaten sevmiyorum ama böyle iyice küçülüyorlar.Devlet kurumu sözde.
Bizimkiler böyle oynasın Süper Final'i 4. sırada bitirsek dahi kimsenin sesi çıkmaz. Ama yeter ki bize bu mücadeleyi göstersinler. Maçın başından sonuna kadar Trabzonspor'a organize bir atak fırsatı vermedik. Trabzonspor'un 2 tane uzaktan iyi şutu ve ceza sahası civarında kaptırdığımız toptan sonra Serkan'ın girdiği net pozisyon vardı. Bunun haricinde defansif anlamda bizim adımıza müthiş bir maçtı. Ofansa baktığımızda da yeteri kadar pozisyonu bulduk, 2-0'dan sonra da oyuncularımız kendilerini yormadan pas yaparak maçı bitirdi. Oyunun küçük bir bölümü haricinde kontrol tamamen elimizdeydi.
Bugün izlediğimiz Cristian box to box denilen orta sahalara en iyi örnekti. Attığı çok güzel gol olsun, kendisinin getirerek Sow'a bıraktığı asisti olsun, defansif anlamda rakibine top bırakmaması olsun; her şeyiyle çok iyi bir maç çıkardı. İstikrarlı şekilde bugün sergilediği performansın %70'ini sergilesin, yeter. Nasıl ki kötü oynadığında yerden yere vuruyorsak bugün de yiğidin hakkını sonuna kadar vermek gerek. İkinci olarak Mehmet Topuz bildiğimiz geçen seneki tank Mehmet gibiydi. Orta sahada sürekli rakibe pres yapıp, ataklara da destek verdi. Zaten Mehmet'in performansı iyise otomatik olarak Gökhan da yükseliyor. Sol tarafta da aynı uyumu gördük. Ziegler normalin çok üzerinde hücuma katkı verdi, Caner'le iyi yardımlaştılar. Diğer orta saha oyuncumuz Emre de yine maçın öne çıkan oyuncularındandı. Bugün normal Emre'nin üzerinde pas hatası yapmasına rağmen orta sahadaki orkestra şefi rolünü yine gösterdi. Emre'yle acilen sözleşme yenileyip, Emre'nin de kafasının daha rahat olması lazım. Ha unutmadan ikiz kuleleri de Emre yıkmıştı. Stoper ikililerimizden Yobo Burak'a atılan pasların hepsini topladı, Bekir de aynı şekilde Burak'la eşleştiğinde rakibine adım attırmadı.
Kareografi yarım kalmasına rağmen güzel oldu. Emeği geçenlere teşekkürler. Umarım yaralanan renktaşımızın durumu iyidir. Geçmiş olsun. Bunun yanı sıra herhangi bir olay yaşanmamasını da pas geçmemek lazım.
Galibiyetle başlamak güzel oldu. Muhteşem bir oyunla 3 puanı alan takımımıza tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zokora: Emre'ye bu hakaretten sonra musluman degil misin, niye yapiyorsun diye sordum. Hicbir sey soylemedi
Volkan: 2-0 yenildiler, cok kotu oynadilar. Herkes ana avrat kufrediyor. Bunlar mac esnasinda olabilecek seyler. Zokora'nin bunu buyutmemesi gerekir. Emre'yle konusmadim ne dedigini bilmiyorum ama bunlar olabilecek seyler.
Rıdvan Dilmen:''Emre bunu söyledi,şunu söyledi demekle olmaz bu işler..İspatlanması lazım..Ha doğruysa,ırkçılık yapan futboldan silinmeli''
Zokora: "Yanlis duymadiysam Emre bana Pis Zenci dedi."
"Yanlış duymadıysam" demiş adam. Buradakiler Zokora'dan daha iyi duymuş anlaşılan![]()
Son dakika : "Emre ırkçılığını kabül etti."
Olan bir şeyi tartışmak da fanatiklik olduHadi diyelim bizim kuyruk acımız var Zokora'nın ne acısı var abi yapmayın Allah aşkına.
O duymuş biz de ağzını okuyoruz.İkisi de aynı yola çıkıyor.Zokora açıklama yapmadan önce twitterda zaten paylaşılmıştı bu görüntü.Üstüne de Zokora açıkladı.
İlk kelimenin ne olduğunu sen buraya yazamadığın gibi Zokora da kameraya söyleyemiyor.
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:30 Reason: alıntılanan msj silindi
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
İngilizce'yi ana dili gibi konuşan bir ev arkadaşım var daha Zokora'nın açıklamaları duymadan direk Emre'nin ne dediğini söyledi. Görüntüden ne söylediği anlaşılmıyor diye boşuna Emre'yi savunmayın burada onun yerine ingilizcenizi sorgulayın.
Emre Belözoğlu: Ağzımdan bir söz çıkmış olabilir ama birbirimizden özür diledik. Maçın ardından Zokora açıklama yaptıysa art niyetlidir.Zokorada bana küfür etti.
Zokora'nın ifadesi yetmez böyle bir konuda birilerini suçlamak için. Dudak okuma uzmanlarına gösterirler görüntüleri, ona göre ceza verilir ya da verilmez.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
emre gerçekten öyle birşey dediyse suarez gibi 8 maç ceza almalı.
"Sahanın içinde bunu dese Zokora özür dilerdim ama saha dışına taşıdı, hiç pişman değilim yaptığımdan."
Yok artık arkadaş ya.
8 maçı geç o formayı daha giymemeli
Hiç şaşırmıyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Keşke Zokora yanında kayıt zihazıyla çıksaymış maça belki ispatlaması kolay olurdu.
Bu arada boşuna konuşmuyormuşuz tartışmıyormuşuz o kadar.Sonra fanatik oluyoruz o bu oluyoruz.Ortada bir şey var ki konuşuyoruz kafamızdan bir şeyler üretmiyoruz.
Emre az önce Lig TV'ye telefonla bağlandı ve söylediğini kabul etti.Ama Zokora'da bana ana avrat küfür etti ben de karşılık verdim dedi.Saha içinde olayı tatlıya bağlamışken olayın saha dışına yansımaması lazım dedi.Ben bir Fenerbahçeli olmama rağmen Emre'nin ceza alması gerektiğini düşünüyorum
Sonuçta emre kufur etmismi etmis ? dahada tartismaya gerek yok emrenin ne oldugunu hepimiz biliyoruz haliyle emrede kufur edince zokoroda karsilik vermistir.