Quote Originally Posted by FenerBahceLi
Kaç defa Yakaladında Konuşuyosun ki ben anlamadım. sanki feneri çook uzun zamandır tanıyosun. senin yaşını bilmiyorum ama FenerBahce nerden Baksan senin 5 katın.
Sezon 2004-2005 Fenerbahçe Şampıyon Butun hakemler hata yapıyor ama nedense Bu hep fenerbahcenın lehine oLuyor... Bu bir tesadüf olabilirdi... Yıl 2005-2006 sezonu.. Fenerbahçe lehıne hakem hataları devam ediyor.. Anelka el golü atıyor Kör adamlar bıle bunu görürken Hakem göremıyor.. Ve Levent Bıcakcı dönemı bitiyor... Haluk ulusoy göreve geldıkten sonra tahkim kurulu yonetıcıler felan hepsi değişiyor... Ve Bundan Aziz yıldırım Son derece rahatsız oLuyor. Nedendir bilinmez Bütün röportajlarda haluk ulusuyo bombalıyor. neyse Haluk Ulusoy göreve başladıktan sonra garip bir tesadüftürki hakem hataları ortadan kalkıyor ve hakemler son yılların en iyi puanlarını aLıyor hatta ve hatta uefa tarafından takdir alan maçlar yönetılıyor... Bunun ıcın yazılı bır kanıta gerek yok medya zaten bunu yansıtamaz Cunku Fenerbahçenin nasıl medyayı yönettiği ortada... Biraz tarafsız olarak Son 3 yılı izler takip edersen Sende yakalayacaksın Bunları...