Originally Posted by
balde_mir_07
Ben de Zokora'nın bu kadar art niyetli olduğunu düşünmüyorum, o olaylardan sonra çoğu pozisyonda ve maç sonunda birbirine sarılıyorsan Emre'nin dediği gibi maç içinde olup bitmiş bir olaydı, Dikkat ederseniz Zokora'nın yapmış olduğu basın toplantısında, Zokora olayla ilgili 3-5 şey söyledi, Tercüman anlattı başlamaya "Fifa kuralları, Uefa standartları, TFF bilmem kaçıncı madde, Emre'nin ilk vukuatı değil, Ceza almalı futboldan uzaklaştırmalı vs vs " Hey koçum benim, tercüman değil hukuk danışmanı mübarek, o kısa sürede sen bunca şeyi nasıl geniş geniş anlatma imkanı buldun ? onu geçtim işin tercüme kısmını geçip nasıl oralara adım attın ?
Adım gibi Eminim Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa inanın bugüne kadar yaşanan olaylardan kat be kat fazlasını göreceksiniz, Bu zamana kadar bunca olaylarla boğuşup hala bu savaşın içinde başarılı bir şekilde olmak kadar gurur verici bir şey olamaz. Bizim bu savaşımız devam ettikçe ne hazımsızlıklar alevleniyor tahmin edemezsiniz. Allah yardımcıları olsun : )