1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Çirkin saldırı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ev

3 etti unutmayın!!!
    Ayrıca ben bu olayların fenerbahçe spor kulübü ve taraftar dernekleri ile alakası yoksa bir kınama ve eleştiri beklerdim yakışan bu olurdu. Ayrıca nasıl bir hırstır ki insanı bir bayrağa bırakın bir bayrağı bir insana saldıracak kadar hayvani bir psikolojiye soksun.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Son olaylarla Fenerbahçe taraftarları iyice saçmalamaya başladı bence.Bu olayları yapanların Psikolog tarafından incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Bu saçmalıkları bütün Fenerbahçe takımına mal etmek istemiyorum ama bu alkollü eşkiyalarla övünenler olduğunu görünce üzülüyorum(Forumda bile var).
    Allah akıl fikir versin diyorum son olarak.

Ama tabi Türkiye'nin durumunu düşününce bunlar normal.Zamanında anne babanın ilgilenmediği ve bir baltaya sap olamayan çocuklar,bir takıma kendini tutturup tribün gruplarına giriyorlar.Ondan sonra biz kestik biz astık falan diyip bir şey yaptıklarını zannediyorlar.Yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by dnz498
    3 etti unutmayın!!!
    Ayrıca ben bu olayların fenerbahçe spor kulübü ve taraftar dernekleri ile alakası yoksa bir kınama ve eleştiri beklerdim yakışan bu olurdu. Ayrıca nasıl bir hırstır ki insanı bir bayrağa bırakın bir bayrağı bir insana saldıracak kadar hayvani bir psikolojiye soksun.
    İşte diyorum ya biraz şerefleri varsa çıkarsınlar o formaları. Yaptıklarıyla o formayı kirletiyolar.

Mesaj Yetkileri