Quote Originally Posted by Corpus View Post
O kadar şey varken siz golün dakikasını değiştirilmesine mi taktınız ? Bir oturun başınızı ellerinizin arasına alın ve sakince düşünün, empati yapmayı deneyin. Direk yok ciddiye almam, konuşsunlar, etsinler demeyiniz. Yoksa nerede kalır objektif yorum yapma yeteneğiniz ?

Ortada ırkçılık yapıldığına dair video görüntüsü var. Şahsen Emre' nin haketmediği şeylerden ceza almasını da istemem. Ama adamın söylediği şeyin p... olmadığı çok açık. Açıklamalarına inanmak için biraz saf veya kör olmak lazım.
Dakikanın değiştirilmesine takmadım, her gün birbirinden garip açıklamalar yapanların, söylediklerini ciddiye almayacağımı söyledim. 60. dakikanın yanında Volkan çakıyı eldiveninden çıkarmıştır örneğini de verdim mesela.

Objektif olmak gibi bir derdim yok, mevcut Trabzonspor yönetimi benim gözümde değerini yitirmiştir ha onların da çok umrundaydı benim için değerli olup olmamalı gerçi ama bu benim düşüncemdir. Uzun süredir ortamı germeye yönelik çalışıyorlar ve bundan sonra da durmayacaklar, bu nedenle onların söylediklerinin benim için bir önemi yok.

Emre suçsuzdur, Emre dememiştir, p demiştir k demiştir ben bunlara girmedim ki. Emre'nin açıklamalarına inandım da demedim.

Baştan beri söylediğim, Zokora kendisine ırkçılık yapıldığını düşünüyorsa, o adamla sarılır mı? Maç sonu bir daha sarılıp kalan maçlarında başarı diler mi? Maç sonu iyi arkadaşı ten rengi benzer Yobo ile konuşurken bir sıkıntı yok der mi? En azından böyle bir rahatsızlığım var Emre hiç size karşı da böyle yapmış mıydı demez mi?

Sonra hoop maç sonu açıklama. Trabzonspor TFF kısmına başvuruyu yapmış acaba Zokora savcılığa şikayette bulundu mu?

Siz aynı durumda olsanız, size bu lafı diyen adama 2 kere sarılır mısınız? Sarıldınız demek ki anlık bir durumdu ve yaşandı geçti ki sarıldın, özrünü kabul ettin, maç bitince yeniden gündeme ne için getirirsiniz?

En önemlisi bu kadar içerledin, maç sonu gündeme getirdin, sana bu çirkin hareketi yapan adamı neden savcılığa şikayet etmezsin? (Sporda Şiddet Yasasına göre 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanır)

Empati yapın diyorsun, hep Emre tarafına bakıyoruz, ben hiç Emre dedi demedi olayına girmeden, diğer taraftan bakıyorum. Siz de empati yapıp diğer taraftan bakabilseniz?