1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Türkiye ligi şike iddiaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben diyarbakırın 1.lige çıkışını hatırladım son maçtı heralde konya deplasmanında oynuyordu ilk yarı diyarbakırın istediği sonuç yoktu ne olduysa 2.yarı o maçı veren tv kameraları dışarı çıkarıldı ve maçı diyarbakır kazandı diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltilsin bu olay hakkında bilgisi olan varsa benden daha iyi anlatır
    bu arada bunlar unutulur gider araştırılır derler kimseye birşey olmaz çünkü bahsettiğimiz takımlar bu ligin neredeyse herşeyi çünkü türkiyenin her yerinde taraftarları var onlardan biri düşürüldü mü bu ligi kim izler bence olaya böyle bakılmamalı kim suç işlediyse cezasını almalı gerekirse fenerbahçe,beşiktaş,galatasaray 2A ya düşürülmeli

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    ben diyarbakırın 1.lige çıkışını hatırladım son maçtı heralde konya deplasmanında oynuyordu ilk yarı diyarbakırın istediği sonuç yoktu ne olduysa 2.yarı o maçı veren tv kameraları dışarı çıkarıldı ve maçı diyarbakır kazandı diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltilsin bu olay hakkında bilgisi olan varsa benden daha iyi anlatır
    bu arada bunlar unutulur gider araştırılır derler kimseye birşey olmaz çünkü bahsettiğimiz takımlar bu ligin neredeyse herşeyi çünkü türkiyenin her yerinde taraftarları var onlardan biri düşürüldü mü bu ligi kim izler bence olaya böyle bakılmamalı kim suç işlediyse cezasını almalı gerekirse fenerbahçe,beşiktaş,galatasaray 2A ya düşürülmeli
    tam olarak diyarbakır olayı nasıl gerçekleşti bilmiyorum ama pis kpkular geldiği kesin yalnız böyle kameraların dışarı çıkarılmasına varacak kadar olduysa yuhhh yani

tamam haklısınız bütün takımlar alt liglere kadar düşürülebilmeli ama bunun zamanı şimdi değil "demir tavında dövülmeli" türk futbolunun gerilemesi şu anda olabilecek en kötü olay olur yalnız en kısa zamanda tedgirler alınmalı gerekenler yapılmalı en azından yeni olayların yaşanmaması için

Mesaj Yetkileri