Vesselam Emre iyi oyuncudur. Hele dikine oynasa çok daha büyük bir yıldız olabilirdi ama bu özelliklerini alışkanlığa dönüştüremedi. İtalya hazırlık maçında attığı gole bir bakın derim.

Sahada hata yaptığında eleştirilmesi normaldir. Eleştirinin ağır olması oyuncunun ağırlığından gelmektedir. Gerek Emre gerek Emre destekçileri bunu da kabul etmek zorundadırlar. Erzincanspor'daki bir oyuncu kafa kesme işareti yapsa mı daha çok ilgi çeker yoksa Hakan Şükür yapsa mı? Olayı böyle değerlendirmek lazım.

Galatasaray taraftarınında Emre'ye karşı bir kızgınlığı vardır. Zamanında para kazandırmadan gitmiştir, üstüne Galatasaray yerine Fenerbahçe'yi tercih etmiştir (kendimi bu sebepten tenzih ediyorum), birde oraya gittikten sonra Galatasaray'ı kızdıracak tavırlarda bulunmuştur.

Benim düşündüğüm nokta Galatasaray'dan ayrılan herkesin neden buraya ihanet ettiğidir. Mesela Arda'nın bu takım demesi gibi. İhanetten kastım budur. Acaba bizi var eden yere karşı bir aşağılık kompleksi mi yaşıyoruz yoksa gerçekten Galatasaray gönderdiği oyunculara berbat şekilde mi davranıyor.