Quote Originally Posted by senderson
Ne ilginç ki 2 sene önceki şampiyonlukta mecidiyeköyde Fenerbahçe marşının arabada dinleyerek tur atarken bazı kulüp taraftarları(üstlerindeki polarda Ultraslan yazıyodu) arabaya şişe vb birçok madde attılar.Şimdi bunlarada medeni olacağız....
ya işte klasik kalıp mantık o bunu yaptı ben bunu yaparım. ben fenerli gsli dedim mi ben genel konuştum. fenerli 100-200 taraftar mı dedim hayır genelleme yaptım bu her takımda var ama bunu durdurmakta bilinçli taraftarların elinde böyle gelip bunlarla övünen işte aslanım bilmem ne diyen adamlar ortalıkta oldukça bunların sayısı 100lerden 1000lere çıkar ve giderek artar. 2 sene önceki diyosun bu sene ki şampiyonlukta bağdatta neler oldu onları düşün bunları böyle kıyaslayarak nereye varıcaksın istersen iç savaş başlatalım 2 takım taraftarı silahlansın 3 haftada en çok taraftar öldüren takım şampiyon olsun ve diğer takım ligden çekilsin taraftarlarıda sınır dışı edilsin bu olaylara böyle bakarsan tek çözüm yolu bu kalıyor. Futbol bir spordur bir oyundur bunun farkına varmak lazım ama varkına varamayan çok insan var hani eğitimsizi var kafası basmayanı var da senin gibi biri nasıl böyle ben onu çözemiyorum yani okuyan aklı çalışan insanlar içinde bunları destekleyenler varsa vay halimize 3-5 seneye stadlara artık füze falan yerleştirirler