"Bu hikayeleri yedirmeye çalışan kurnazlar var" tespiti doğru olabilir ama bilhasa bu hikayelerle gelen hatta ve hatta bu hikayelerden daha beter senaryosu olan bir federasyon başkanını Fenerbahçe yönetimi desteklemedi mi? İşin kötü tarafı Trabzonspor'da destekledi.

Benim görüşüme göre bir hikaye yazıldı ve herkes buna inandı. O hikayede alemi cihanın Fenerbahçe'ye düşmanlığını anlatıyordu. Bu psikoloji ile Fenerbahçe yönetiminin süreçteki tonla yanlışını kimse görmüyor.

Suçum yok ise şike yapanları kurtarma planı ile gelen bir başkanı desteklemem. Çünkü bu yaklaşım benim işime yaramaz. Benim şampiyonlar ligine alınmamamı sorgulayacak, benim giden onca oyuncumun hesabını soracak, benim kaybettiğim paranın, suçsuz çıksam bile üstüme yapışan şikeci damgasının hesabını soracak birini desteklerim.

Dikkatinizi çekerse ister Mehmet Ali Aydınlar federasyonu olsun, ister Yıldırım Demirören federasyonu olsun Uefa ile hep şike yapanları kurtarma yönünde bir pazarlık yaptılar/yapma çabasındalar. Hani Mehmet Ali Aydınlar noktasında Fenerbahçe bunları tahmin etmemiş olabilir ama bu pazarlığa girecek olan Yıldırım Demirören'i destekledi.

Cas ile alakalı da Fenerbahçe yönetiminde bir sallanma var. Son olarak Nihat Özdemir'in dava tarihini açıklamasını görebiliriz. Tarihi açıkladığında genel olarak "gördünüz mü çekmedik işte haklıyız", "Nihat Özdemir son noktayı koydu" gibi izlenim oluştu ama davayı çekeceklerine dair kamuoyu yoklaması yapan cümlelerini gözden kaçırdınız. Bunlardan birisi Fenerbahçe'nin hayrına olacak şekilde davayı değerlendirecek olmalarını açıklamasıdır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi olarak, kulübümüzün çıkarlarının ve camiamızın hassasiyetlerinin yansıtılmadığı herhangi bir yaklaşım tarzına girilmeyeceğinin ve CAS davamızın Kulübümüz adına elde edilmesi arzulanan en olumlu neticenin temini bakımından ele alınıp değerlendirileceğinin bilinmesini ayrıca vurgularız
Durum böyle olunca ortaya çıkan yanlışlarda 2 mekanizma devreye giriyor. Biz gereken cezayı keseriz. Diğeri de Nihat Özdemir zaten hükümetin adamı. Tüm bunlar yapılan tutarsızlıkların görünmesini engellemiyor. Tabi bunlar benim olayı yorumlamam ve %100 haksız olabilirim.